![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku JAZO na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedva cekam da vidim gameplay.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
dve vrlo dobre kompanije se uortačile da rade na ovom projektu. Iako je paradox podbacio na igrama (po mom ukusu) koje je izbacio unazad godinu-dve nadam se da će ova kombinacija ipak biti dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
izgleda ok, samo da vidimo šta će nas u kasnijim fazama igre vezati da nastavimo da je igramo. Da ne bude kao banished, da je jedini izazov povećanje stanovništva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra izlazi 15 marta. Pre order počinje od februara. Igra će koštati 40e.
Imaju mini igru sa regrutovanjem "kolonista" na sajtu. Pa neki bonusi koji se dobijaju što više ljudi se uloguje preko linka. Ostavljam moj: https://www.survivingmars.com/invites/mtx9p6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Ja nisam previše averziran na ove sim build igre ali ova mi se sviđela mada mi utisak kvare neke sitnice kao zaposleni koje ne mogu pohvatat na pravim poslovima iako inžinjerima odredim da rade u fabrikama ili reaktorima botaničarima na farmama itd posle dva sola odjednom mi fabrika elektrike prazna nađem inžinjera na sasvim petnaestom mjestu štoumije da bude problematično obzirom da me najviše muke bije kod tih fabrika elektro djelova i dronovi koji mi zabudale kod popravki samo stoje pored pokvarenog objekta iako im je u dometu sav potrebni materijal za opravku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Novi patch, od pre par dana je doneo opciju da klikneš na ikonicu svake zgrade koja traži radnike i odabereš da li u njoj mogu da rade samo specializovani radnici za tu oblast ili bilo ko.
Takođe, isto to imaš za servisne zgrade gde rade nespecializovani radnici. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Take On Mars | MitraljezaC | Simulacije vožnje | 1 | 14.6.2013 0:29 |
Mars GPU PhysX Benchmark | Luka.zip | Vesti | 1 | 23.6.2011 18:31 |
ASUS Working on MARS II Dual GTX 480 Graphics Accelerator | Picard | Vesti | 17 | 7.9.2010 22:52 |
Blue Mars screens (CryENGINE 2-powered MMO) | donator99 | Mrežne igre | 9 | 22.2.2008 19:50 |