![]() |
![]() |
![]() |
#361 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Justin Timberlake as Boo Boo
![]() Ludnica, bas sam gotivio ovaj crtani kao mali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Član
Član od: 16.8.2009.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 117 puta na 82 poruka
|
![]()
Evo još jednog odvratnog filma iz Bljakvuda koji nam uskoro stiže ( a baš i ne mora )
Dylan Dog: Dead of Night ![]() ![]() ![]() Ekranizacija svima nam poznatog i omiljenog stripa koja sa istim nema nikakve veze osim imena, frizure i odeće glavnog junaka. Jadni Dilan je iz mističnog, maglovitog Londona prebačen u memljive močvare Luizijane (verovatno zbog Vudua) usput izgubivši svog simpatičnog pomoćnika Gručoa ( iliti Grauča kako se pravilno izgovara ) koji je valjda bio previše čudan za Amerikance pa je izmišljen mnogo prijemčiviji nerd (tako mi bar izgleda) Markus kao zamena. Priča se vrti oko rata između Vampira i Vukodlaka ( jel neko rekao Underworld ) u koji se nesrećni Dilan nekako umešao. Ni traga od Ksarabasa, Morgane, Kaljostra i drugih nam dragih likova iz ovog serijala. ![]() Ovo treba zaobići u širokom luku...Ako vam se baš gleda nešto što ima veze sa Dilanom Dogom preporučujem Dellamorte Dellamor. Odličan film rađen po Skalvijevoj priči, sa Rupertom Everetom ( po čijem liku je Skalvi i zamislio Dilana ) u glavnoj ulozi ![]() Poslednja ispravka: Stepski Vuk (8.8.2010 u 18:38) |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Stepski Vuk na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#365 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | ||||||
Starosedelac
|
![]()
Nisam video da je neko spominjao Scotta Pilgrima, sto mi je cudno s obzirom da je film u sustini pravljen za nas koji smo odrasli na igrama.
![]() ![]()
Uglavnom, film godine. Ako ne, svakako dobra zabava. ![]() Poslednja ispravka: Dio37 (10.8.2010 u 2:15) |
||||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
Iris (10.8.2010) |
![]() |
#367 |
Veteran
|
![]()
Michael Cera... definitivno film godine, ali gledano od dna liste
![]() Nesto ti nije u redu sa YT linkovima, evo tek sad sam pogledao trailer. Boze... Invaders Must Die a preko toga onaj njegov jadni glas me tera na povracanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Starosedelac
|
![]()
Mda, ocigledno si previse kul za ovo. The Expandables se otvaraju istog dana, cenim da ce ti to vise prijati.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Basterd...
|
![]()
Nevar, evar again nemoj da te čujem da badmouth-uješ Ikspendablese. Biće to slepstik komedija veka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Starosedelac
|
![]()
Sto jes', jes', i ja jedva cekam da vidim u kakvom je Ah-nold stanju. Svo to guvernerisanje ume da smori coveka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Veteran
|
![]()
Ajde da preskocimo sto mene nervira Cera, mozda ti gotivis njegovu nepostojecu glumu, jadan deciji glas i cudnu facu, ali kako ne vidis da je ovo bedna kopija kick-ass-a? Cak su i istu muziku uzeli...
Dobro, ono sto je novo je bar na kom vidis kako prazni besiku, ma 100% film godine ![]() Sto se tice Expendables-a, nemam komentara... samo se pitam zasto je ovo primer filma koji bi se meni svideo? Ne znam da li bi mi se svidao, ali kada bi morao da biram manje zlo izmedju njega i ovog sto si failovao da postavis youtube link, izabrao bi Expendables, lepo umoran da pogledam film i da pustim mozak na ispasu, umesto da gledam onog majmuna koji pokusava da bude smesan i da se nerviram. Kao sto sam napisao, meni ce to biti nevazan film, a naveo sam i razloge zasto. A ako tebe zanima koje ja filmove iscekujem, mogao si slobodno da pitas, nema potrebe za predrasudama i lupetanjem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala za info oko YT-a, zaboravio sam kako se to radi na ovom forumu. Hvala ti i za ostatak posta, lepo si me podsetio i zasto sam prestao da postujem ovde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Nemoj tako, Dio... nastavi da postuješ, makar zbog nas ostalih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Veteran
|
![]()
Jedva cekam oba filma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sucker Punch
Novo cedo Zack Snydera. Mesavina 300, Kill Bill i Alise u zemlji cuda. Izgleda odlicno, ali mislim da ce da omane. http://www.youtube.com/watch?v=qQmvkvgMs6Q |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku mp3lopov na korisnoj poruci: | ||
dacajak (12.8.2010), jozvan_Kg (12.8.2010), love2spooge (31.10.2010), nexexcalibur (12.8.2010), Supreme.50 (12.8.2010) |
![]() |
#377 |
Veteran
|
![]()
Pogotovo sto najave 4 meseca pre premijere, a ne 3 godine, dok dodje premijera ti i zaboravio sta je i da si uopste gledao trailer. Bas sam se iznenadio kada sam video godinu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#379 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
Ja prosto obožavam ovakav tip filmova, čak i kad nisu posebno kvalitetni. Hi, I'm Aibo and I'm apocalypsolic
![]() Inače, deluje mi kvalitetnije od gore priloženog "Skyline". |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Veteran
|
![]()
Posle Mist-a mogu da štancuju koliko mogu, neće ga prevazići...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, kompjuteri i film |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |