![]() |
![]() |
![]() |
#3601 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Citat: Kao sto vidis, SK nije takav forum Kraj citata
Da, zaista, vec odavno to vidim: SVET KOMPJUTERA (naglaseno na reci KOMPJUTERA) nije takav forum!!! (Mislim, totalno je nelogicno da SVET KOMPJUTERA ne podrzava NISTA sem onoga najnovijeg!!!) Pazi molim te, imamo impozantan naziv SVET KOMPJUTERA a istom (forumu) je "mrsko" da otvori sitan "link" sa strane za SVAKU verziju OS-a Moze li neko da uradi "blic" procenu - koliko bi takvih linkova trebalo da bude? Recimo za Windows negde oko 12, a ne znam za Linux? Koliko verzija Linuxa postoji? Jel' to neki problem?!? C-c-c.. Dobro, ajd', nema veze. Zaboravite! Batalim ovu temu! Ja sam se vec ionako "preselio", a ovde cu dolaziti sve redje i redje... Pozdrav |
![]() |
![]() |
#3602 | |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Zasto nisi poslusao Urketa? Opet ti ne radi Wordcrap.
Citat:
AmigaOS, ReactoOS, DarwinOS, SunOS, AIX, Solaris, IRIX, Tru64 (Digital UNIX), BSD (i 10 podvrsta), HP-UX, OpenVMS, BeeOS, Unixware, QNX, MINIX, GNU/Hurd, Ultrix, OS X, MacOS Classic, iPod OS, i jos 300 Linux distribucija koje ne umem ni da nabrojim... EDIT: E da i MULTICS, bez njega ne moze... Poslednja ispravka: Mickie (3.7.2009 u 19:08) |
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mickie na korisnoj poruci: | ||
Branislav Gavric (6.7.2009) |
![]() |
#3603 |
Član
Član od: 22.2.2008.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 111 puta na 52 poruka
|
![]()
Branislave, da ti dam ja jedan savjet:
Opusti se čovječe!!! Čini mi se da po cijeli dan gledaš forum i tražiš neke nebitne propuste, samo da bi se ovdje svađao. Sve kao nećeš da se svađaš, nećeš da dolaziš na forum, a vazda ista priča. Samo lagano i opušteno, malo džoging itd, da se izbaci negativna energija i to je to. ![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku prudentia na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (8.7.2009), Budimir_Trajkovic (3.7.2009), Geomaster (3.7.2009), oluja (3.7.2009), Packy (3.7.2009), shrafko (3.7.2009) |
![]() |
#3604 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Па требало би једно најмање 60 подфорума који би зјапили празни. Мислим стварно, зашто да се отвара подфорум о ИксПеу и поставља тему кад има главну тему а може и даје постави у кваровима или у ОС-овима.
Плус у једном посту си споменуо да када постављаш нову тему о Виндоузу стоји одмах поред Линукса. То апсолутно није тачно јер су овде одвојени форуми за Пингвине(Линукс) и за Прозоре(Виндоуз) а ако се нађе неко о МАЦ рачунарима одмах може то поставити у Оперативним системима. А што се тиче форума који практикују одвајање ОС-ова то су првенствено форуми са 100 000+ чланова који имају модераторе на лагеру и имају преко милион тема. То практикују и МСФН форуми и слични али су такође они са пуно чланова и тема. Такође, ако намјераваш долазити овдје све ређе, твој избор с којим се не би сложио јер напушташ један од најбољих форума везаних за компјутере(рачунаре) на Балкану. Е сад приједлог: Зашто више стварно не апдејтујете квизове. Ако хоћете ја ћу волонтирати за ИТ Квиз мислим у питању су два мјесеца. А још колико има модератора(мислим 4) у квизовима мислим да би се то могло за два дана највише. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
Srlandand (4.7.2009) |
![]() |
#3605 | |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
Главни проблем са подфорумима, и да се отворе за горе поменуте верзије Виндоуза, јесте то што би онда главни форум „Оперативни системид био празан јер би садржао само подфоруме. Е сад, сваком подфоруму терба доделити по модератора. Еквивалентно, ја могу да помогнем некоме ко има проблем са Дебианом, али холодок може да помогне некоме ко има проблем са Федором, Горан некоме ко има проблем са Арчом и тако даље, и тако ближе. Расплињавање ничему не води. Основни разлог, чини ми се, за отварање форума „Света компјутера“ био је интерактивност са читаоцима часописа. Дакле, интерактивност у смислу коментарисања текстова из часописа, сугестије, размена мишљења и сл. Тек је током раста дошла потреба за профилисањем и прављења форума помоћи за опште ИТ проблеме. Заборавили смо амигаОС, ОС/2, БеОС, ФриДОС, Симбиан, Миникс... Нема сврхе. |
|
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku urke na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3606 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
dajem sugestiju clanovima da edituju poruke i koriste citat pravilno,smorih se dok citam ovako napisane poruke.
Inace mislim da nije potrebno praviti podforume. |
![]() |
![]() |
#3607 |
Starosedelac
|
![]()
predlažem da komandu "citiraj" obojite u derečavo zelenu sa ljubičastom strelicom koja bi zauzimala bar četvrt ekrana. Naravno ta strelica bi bila uperena ka komandi citiraj kako bi bila uočljivija.
|
![]() |
![]() |
#3608 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Јес' , па да чланови цитирајукилометарске постове у цијелости.
|
![]() |
![]() |
#3609 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Game-O-Kviz- poslednja promena 30.05.2009. Stripski Kviz- poslednja promena 16.03.2009. Filmski Kviz- poslednja promena 12.03.2009. IT Quiz- poslednja promena 29.05.2009. Muzicki Kviz- poslednja promena 29/05/09 HP Kviz- poslednja promena 06.01.2009!! Poslednja ispravka: Srlandand (4.7.2009 u 14:35) |
|
![]() |
![]() |
#3610 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
Mozda nije pravo mesto za to,tj. tema,ali....
Od ukidanja zahvalnica na cvetu,primetio sam da je isti mrtav.Nisam procitao dobar nov vic prilicno dugo.Ne znam namere onih odozgo,i verovatno su donekle u pravu za taj postupak,ali AMG se ubi od dosade ![]() Ovi odozgo sigurno nece vratiti zahvalnice,zato predlazem,ili,bolje reci molim clanove ovog foruma da se potrudimo da cvet ne uvene.Ne treba da ga bombardujemo svim i svacim,ali da mu udahnemo malo zivota novim i svezim,smislenim postovima. |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Dekip na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3611 |
Starosedelac
|
![]()
Da se ja pitam ja bih i brojanje postova ukinuo na svim delovima foruma koji nisu o hardveru i softveru, pa i u ovoj temi.
|
![]() |
![]() |
#3612 |
Starosedelac
|
![]()
Sva sreca da se ne pitas!
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pharaon.92.bc na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (8.7.2009) |
![]() |
#3613 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Али је дао савршен предлог... који... није немогуће реализовати...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
V.I.P. Recenzent
|
![]()
Ne studiramo svi informatiku,i ne treba da se delimo na one koji zele ozbiljnost u forumu,i na one kojima komp sluzi za zabavu i opustanje.Nisam zeleo da pravim podele,ali ako mislite,(ovo se odnosi na Urketa,jer mislim da govori sa tezinom stava redakcije) da bi i ukidanje brojanja postova pomoglo u necemu....onda bolje ukinite odredjene teme.A,ako se izleteo.....onda....
Necu mnogo da lajem,jer su mi jasne neke stvari. |
![]() |
![]() |
#3615 |
Basterd...
|
![]()
Zašto se ovde uvek desi da kad moderator/saradnik kaže nešto, svi to prihvate kao stav redakcije? Pa zaboga, kad se iznosi stav redakcije, uvek se jave Voja, Chivan, Oluja ili Dukes...
Jel mi ostali sad treba u svakom postu da napominjemo da nije u pitanju stav redakcije, nego nas kao pojedinaca? |
![]() |
![]() |
#3616 | |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Kada idem na "Pretrazi" pa na "napredna pretraga" pa onda na "ime autora" i u toj rubrici kucam (obicno) svoje ime, jer mi je tako najlakse da pregledam sve toppice u kojima sam ucestvovao, kako kucam svoje ime (B-r-a ... ) AutoComplete me prebaci na "Brana, Branislava i td).
Interesuje me da li mogu ikako da iskljucim ovaj AutoComplete (?) Ponekad mi smeta. Zapravo - khm - UVEK mi smeta, ali dobro sad. Ovo iz razloga sto nekad isti kasni. Tako ja ukucam svoje (puno) ime i prezime (Branislav_Gavric) i pritisnem ENTER, a on tek ONDA "stigne" do "BRA" i prebaci me na drugo korisnicko ime, recimo BRANA i onda mi izlista njegove/njene postove. Ovo mozda iz razloga slabe internet konekcije s moje strane (?) Uglavnom, mogu l' ga kako iskljuciti (AutoComplete na forumu?) Citat:
Poz. EDIT: U suprotnom sam ja prvi voljan da se "kacim" kao "krvopija" lol (SALIM SE!!!) |
|
![]() |
![]() |
#3617 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#3618 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku shrafko na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (8.7.2009), Mickie (8.7.2009) |
![]() |
#3619 |
V.I.P. Recenzent
|
![]()
@Ketchua
Nisam mislio nista lose.Iz Urketovog posta sam zakljucio da moze da utice na stvari,ili mozda gresim.A tek sada sam obratio paznju na avatara,pa ako je to razlog....Inace,ne znam ko i koliko moze da pusti pipke na polugama...saradnik ili ne. Nekako mi se ne svidja sablonizacija ovog foruma. Naravno,ni sabanizacija..... Eto toliko. @Branislav Gavric A zar ti nije lakse,recimo,desni klik na svoje korisnicko ime,pa profil,i u okviru njega svi postovi koje si postavio,teme,zahvalnice....Ja uvek tako radim. |
![]() |
![]() |
#3620 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Cemu toliko opterecivanje oko glupog brojanja postova?! Meni to stvarno nije jasno. Pa sta ako je neko starosedelac, a neko novi clan? Neki balavac koji je dugo na forumu i ne zna nista o kompovima moze da bude starosedelac, a neki ko stvarno zna moze biti nov clan. Ne mislim ni na koga konkretno, da se neki uvrede, samo figurativno kazem da nije merilo broj postova da li si ili nisi kompetentan.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Promena izgleda SK foruma | Ivan-94 | Forum o forumu | 449 | 26.10.2011 21:13 |
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi | M.C. | Forum o forumu | 195 | 7.11.2010 1:04 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Avatari | illidan | Forum o forumu | 57 | 17.1.2007 14:15 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |