![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 185 puta na 117 poruka
|
![]() Citat:
Kao da je neko dao AI-u zadatak da napravi novi Fallout smesten u svemiru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Igrao sam užasne igre koje su opet uspele da budu bolje od Outer Worlds. Starfield, iako daleko od savršenstva, definitivno nije na tom nivou, i svaki sličan komentar samo je pokušaj teranja kontre.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
jaomile (7.9.2023) |
![]() |
#343 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.385
Zahvaljeno 3.332 puta na 2.305 poruka
|
![]()
Probao, radi i izgleda lepo na Series S. Klasičan Bethesda RPG. Combat dosadan zbog braindead AI-a ali to je u ovakvoj igri ionako sporedna aktivnost.
Na početku deluje prazno ali mislim da je to dobar potez da ne bi bilo overwhelming novim igračima. Dobar je intro sa tutorijalima oko game mehanika. Nikakav masterpiece se ovde ne nazire ni u tragovima ali nije se nazirao ni iz gameplay klipova. Dobija se tačno ono što se videlo - Bethesda RPG u svemiru. Pa ko voli taj će da uživa, ko ne voli taj će da preskoči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam im onda rekao da malo nisu normalni, i prijavili su me moderatorima, a ovi su me banovali. Jbg! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Mašta može svašta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 721
Zahvaljeno 1.279 puta na 981 poruka
|
![]()
The Outer Worlds je ok igra, remek delo svakako nije ali na momente je zabavna. Da nije postigla odredjeni uspeh sigurno ne bi bilo drugog dela na kom se uveliko radi. Jeste da prebogati Microsoft sada finansira Obisidan ali ni MS ne ulaze pare bas u ocigledne promasaje iako im se moze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 193 puta na 124 poruka
|
![]()
Odigrao oko 5 sati. Steam verzija. Dobio sam ono što sam i očekivao. Klasičan Bethesda ARPG. I meni je to sasvim u redu. Njihove igre su meni, od Morrowind-a pa na ovamo, uvek bile platfoma za modovanje.
Igra je laka i na Very Hard težini. Sve dok ima dovoljno medkit-a i ne igrate kao moron, neće biti probleme. AI jeste trenutno loš, ali to se možda ispravi patchevima. Ako ne, moderi će to sigurno uraditi. Samo napucavanje je za nijansu bolje od Fallout 4. Solidan shooter. Grafički igra izgleda veoma slabo. Bethesda još od Fallout-a 3 zaostaje na ovom polju za drugim igrama, čak i open world igrama. Posebno kada su lica u pitanju. Kao da su proceduralno generisana. Nisam primetio mnogo bugova ili glitcheva, ali još je rano. Performanse neću pominjati, pošto sam igrao na veoma jakom hardveru. Sve u svemo, pašće jedan prelaz vanila verzije. Nakon toga verovatno po jedan prelaz godišnje, kada se bude nakupilo dovoljno modova, ili izađe neki DLC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 831 puta na 498 poruka
|
![]()
Lol, neće da radi na grafičkoj sa manje od 8 giga rama, wat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.165 puta na 1.333 poruka
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
Geralt (7.9.2023), Ichigo222 (13.9.2023), Leonida (7.9.2023), perablenta (7.9.2023), Vlajk@ (7.9.2023) |
![]() |
#350 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 349 puta na 217 poruka
|
![]()
Nisam pratio reakcije igrača ali očekujem da je Fallout fanovi hvale dok ovi ostali igraju Baldur's Gate.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Zuti Bar na korisnoj poruci: | ||
BiTrAtE (8.9.2023) |
![]() |
#352 |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 641 puta na 299 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Starosedelac
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.664 puta na 4.097 poruka
|
![]()
Ja sam do sada proveo nekih 18h u igri I odradio svega par main quest-ova, mozda par manjih sporednih i trenutno prolazim kroz quest-ove Ranger frakcije. Cekam da bar zavrsim Ranger quest line pa da napisem malo detaljnije utiske. Inace ovo je prva Bethesda igra koju ozbilinije igram (pocinjao FO3, NV i Skyrim par puta ali nikada nisam ozbiljnije zaigrao).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.664 puta na 4.097 poruka
|
![]() Citat:
P.S. Metacritic user score takodje okaci macku o rep. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
jaomile (10.9.2023) |
![]() |
#357 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]() Citat:
![]() EDIT: preteče me Herr Oberstleutnant ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 641 puta na 299 poruka
|
![]() Citat:
Igra je slow burner, počinje sporo ali postaje sve bolja i bolja, meni je baš legla. Jedini problem koji imam za sada je malo bangav UI/Menu, ne njegov izgled, izgled mi je odličan, retro, simple, nego funkcionalnost. Nemam problema ni sa weight limitom sa čime dosta ljudi imaju, samo gledam da pokupim ono najbolje/najvrednije i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Veteran
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 185 puta na 117 poruka
|
![]()
Ljeta gospodnjeg 2023. Bethesda ne uspijeva da napravi brzinu hodanja NPC-a jednaku nasom brzinom hodanja. Identicna situacija je bila i u Skyrim-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.165 puta na 1.333 poruka
|
![]()
Dobra je ovo igra (sa dosta nedostataka) nije 10/10 ali nije ni 5/10. Sa modovima ova igra ima izuzetnu buducnost. Pogotovu kod kreiranja planeta i lokacija istih, jer igra ima isuvise praznih planeta cak bih rekao da je jedna od najgorih procedural implementacija koje sam video. Ono sto su hand craftovali je dobro (sto se i ocekivalo od Bgs-a) ali ima previse praznog i nicega sto ce dobro doci moding zajednici ali ce odbiti vecinu od nekog duzeg istrazivanja.
Space deo je isto prilicno lose izveden jer zaista nema neke preterane potrebe da se uopste i koristi kad se moze za par sekundi fast travelovati do gotovo bilo koje lokacije, sto je opet steta jer je ship building prilicno fun i kreativan. Super je napraviti star destroyer stile ship sa posadom i odati se u gusarenje sa pajtosima iz Crimson Fleet-a, ali opet ceo space je samo prividan deo gde se gotovo sve desava u orbiti planete Ono sto bih jos dodao kao negativno jeste sureal broj loading screen-ova koji su doduse veoma fast (bar na m.2 ssd u) i bas kvari imerziju pogotovu kod tog space dela. Takodje ai protivnika gotovo da i ne postoji (cak i na hard tezini) tako da se komotno skillovi mogu uloziti u neki drugi three a tek pri kraju u combat. I na kraju negativnog dela jeste optimizacija koja gotovo i da ne postoji (pogotovu za nvidia gpu) igra je vrlo cpu heavy i dosta voli vece brzine ram memorije (6000 bi dobro dosao). bagova i nema toliko (za bgs standarde lol) ali optimizacija je realno shajt. Sa pozitivne strane, definitivno spadaju frakcije (meni je best Free Star Collective) solidan i zanimljiv izbor side questova, ok (doduse nista omg) main quest, ship combat, outpost building (F4 fan ovde) zatim kompanjoni koji su prilicno zanimljivi (bar oni glavni iz constellation-a) neke vrlo big i detaljne lokacije (Akila i New Atlantis npr) kao i prilicno solidan RP value (mada jedva cekam neki alternative start mod posto mi je uvod bljah). Implementacija skillova mi se prilicno dopala (uzeli su delove iz TES-a i Fallout-a i fino mixovali zajedno) i u globalu igra ostavlja solidan feel a uz vec pomenuti moding potencija...uff cant wait Uglavnom spucao sam 60+ sati i u principu sam zadovoljan igrom (i dalje su mi TES/F best of Bethesda), igram je preko game pass-a i mislim da je to best choice...bar dok se ne poprave goruci problemi sa optimizacijom. Kad se to desi planiram da uzmem premium ediciju. Ako bih uporedio ovu igru sa ostalim BGS naslovima, rekao bih da mi je nesto bolja od F4 (u kojem imam 500 sati lol) ali definitivno nije neki mega jump koji se (mozda) i ocekivao od BGS-a. Ali ce se sigurno i ovde spucati bar 100+ sati (u mom slucaju) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows XP Starfield screensaver @ Windows 7/64 | Devet1 | Operativni sistemi | 4 | 15.8.2013 22:09 |