Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 22.10.2010, 20:44   #321
Vulee
Deo inventara foruma

Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 1.551
Zahvaljeno 1.820 puta na 888 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Vulee
Određen forumom Re: Fallout: New Vegas

Don't min max, roleplay...
Vulee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2010, 20:53   #322
kuureee
Starosedelac

Član od: 23.12.2008.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 156 puta na 125 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kuureee

malo sam se zaglavio pa ako moze pomoc od malo iskusni ih
Spoiler za savet:
krenuo sa da resavam quest krime karneval ,ne znam ni ja tacno ,ali ne mogu nikako da stignem do njega ,pred sam kraj ima masu onih muntanta koi me naravno odmah ubiju.e sad da li da se vratim pa se dobro naoruzam i zalecim ili nesto drugo.takodje tu sam sreo zelenog muntanta koi mi nudi quest da se resim teror muntanata ,ali su ono mnogo jaki
kuureee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2010, 21:16   #323
acok97
Guest

Moram da vas pitam, kakva je igra ? Kakva su poboljsanja prema F3 ?
Sam koncept igre mi je se svidio, tako da bih i ovu skinuo ali hocu da prvo cujem utiske da ne bi dzaba skidao 6 giga.
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2010, 23:19   #324
Lars03
Član

Član od: 30.8.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 142 puta na 95 poruka

Kad je dzaba ne pitas kakvo je nego udri
Kome se svideo F3 nema razloga da ne voli NV, ja ovo dozivljavam kao ekspanziju, jer nova igra definitivno nije.
Sve, barem vecina, stvari je ostala ista, malo je produbljen sistem municije, vidim casopisi sada imaju samo temp dejstvo, umesto bubblehead-a sada su tu snowglobes i to je generalni princip inovacija u odnosu na F3.
Uvod je los, prica od pocetka izgleda slabo ali da ne sudim nakon 1h, ali odmah cu reci da je sve od prezentacije price, stvaranja lika, tutorijala u F3 bilo lepse uradjeno, moj generalni utisak je da NV zivi na "slavi" F3 i da je kao ovakav morao ranije da dodje a ne da se ceka 2 godine jer ce onda ljudi, logicno, ocekivati nesto novu igru a dobili su samo nove misije eh sad da li je F3 bio igra tolike moci da je dovoljno samo dodati nove mislije to je vec subjektivno misljenje.
Suvisno pricati o kvalitetu igre ili bilo cega drugog vezanog za gameplay jer je ovo klasican derivat prethodnika i kao takav ce pogoditi kompletno istu publiku koju je i F3 pogodio, niko nece promeniti misljenje zbog NV-a.
Meni licno pocetak deluje nekako isprano, ali opet rano je reci jer je ovo bukvalno pocetak ali F3 je doneo, pa moze se reci, vau efekat koga za sada u NV nema ni za lek, posebno je bio jeftin efekat zaslepljivanja suncem i pocetka intra sa
Citat:
war never changes
stice se osecaj da su ubaceni na silu samo zato sto maoraju da budu tu i nikako se ne uklapaju u kontekst cele price i razvoj dogadjaja.
Jos moram da prigovorim za rad igre jer sam ja, sa oba update-a opet iskusio blago stucanje igre u nekim predelima i pri nekim animacijama.
Kritike sam izneo, pohvale, kao sto sam gore naveo, nema smisla iznosti jer sve koje su vazile za F3 vaze i ovde. F3 je dobio 96 ocenu, donekle zasluzeno, ali mislim da ce NV dobiti sasvim realnih ~ 86
Lars03 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Lars03 na korisnoj poruci:
Ice-Man (1.11.2010)
Stara 22.10.2010, 23:21   #325
Vulee
Deo inventara foruma

Citat:
Lars03 kaže: Pregled poruke
Kome se svideo F3 nema razloga da ne voli NV, ja ovo dozivljavam kao ekspanziju, jer nova igra definitivno nije.
Sve, barem vecina, stvari je ostala ista, malo je produbljen sistem municije, vidim casopisi sada imaju samo temp dejstvo, umesto bubblehead-a sada su tu snowglobes i to je generalni princip inovacija u odnosu na F3.
Uvod je los, prica od pocetka izgleda slabo ali da ne sudim nakon 1h, ali odmah cu reci da je sve od prezentacije price, stvaranja lika, tutorijala u F3 bilo lepse uradjeno, moj generalni utisak je da NV zivi na "slavi" F3 i da je kao ovakav morao ranije da dodje a ne da se ceka 2 godine jer ce onda ljudi, logicno, ocekivati nesto novu igru a dobili su samo nove misije eh sad da li je F3 bio igra tolike moci da je dovoljno samo dodati nove mislije to je vec subjektivno misljenje.
Suvisno pricati o kvalitetu igre ili bilo cega drugog vezanog za gameplay jer je ovo klasican derivat prethodnika i kao takav ce pogoditi kompletno istu publiku koju je i F3 pogodio, niko nece promeniti misljenje zbog NV-a.
Meni licno pocetak deluje nekako isprano, ali opet rano je reci jer je ovo bukvalno pocetak ali F3 je doneo, pa moze se reci, vau efekat koga za sada u NV nema ni za lek, posebno je bio jeftin efekat zaslepljivanja suncem i pocetka intra sa stice se osecaj da su ubaceni na silu samo zato sto maoraju da budu tu i nikako se ne uklapaju u kontekst cele price i razvoj dogadjaja.
Jos moram da prigovorim za rad igre jer sam ja, sa oba update-a opet iskusio blago stucanje igre u nekim predelima i pri nekim animacijama.
Kritike sam izneo, pohvale, kao sto sam gore naveo, nema smisla iznosti jer sve koje su vazile za F3 vaze i ovde. F3 je dobio 96 ocenu, donekle zasluzeno, ali mislim da ce NV dobiti sasvim realnih ~ 86
Obrazloži, po čemu NV nije nova igra?
Stara 22.10.2010, 23:29   #326
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Prva rečenica u introu Fallout igre je: "War, war never changes". Kakva je to zamerka jbt? Po tebi je izgleda "F3" prva igra u franšizi, pa sad sve što ide nakon toga nju kopira i od nje preuzima.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2010, 23:32   #327
Psycho13
Deo inventara foruma

Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka

Pa nije donela revoluciju u grafici, samim tim se ne moze smatrati novom igrom(sarkazam).
P.S Igra je sve bolja kako se prica razvija. Odigrao sam nekih 22 sata za sad,ali necu nista vise reci dok je ne zavrsim.
Psycho13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2010, 1:37   #328
andrej09
Član

Član od: 27.9.2010.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka

Ja već dva levela ne dobijam onaj prozor sa perkovima. Dobio sam da biram perk samo na prelasku sa prvog na drugi. Dodam poene na skillove, al ovog prosto nema.
Sad igram iz početka na HC težini, dok sam igrao na "običnim" nivoima, mogao sam da biram. Ne znam dal' je do toga.
andrej09 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2010, 2:56   #329
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

Citat:
Lars03 kaže: Pregled poruke
A sta si ocekivao, Fallout 4?!

Ovo je ekspanzija, nema ti tu sta da dozivljavas. Mozda nije donijela toliko novih stvari u odnosu na treci dio (koji nisam nesto puno igrao za razliku od NV-a) ali je tu nova prica, novo okruzenje, novi bagovi, novo oruzje, predpostavljam, i jos neke "sitnice"... To je i vise nego dovoljno za jednu ekspanziju, medju dio, novu igru krstite je kako ocete, samo ne kao Fallout4.
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2010, 3:07   #330
Shonkas
Banned

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 1.248
Zahvaljeno 618 puta na 468 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Shonkas

Pa kao i GTA III fazon ëpizoda" ...pa bilo svima lepo
Shonkas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2010, 3:10   #331
r0nIn
Banned

Citat:
Shonkas kaže: Pregled poruke
Pa kao i GTA III fazon ëpizoda" ...pa bilo svima lepo
Epizoda 1, 2, 4... Kad to vidim dodje mi da... uvedite onaj smajli za povracanje, molim.
Stara 23.10.2010, 9:23   #332
Willy
Veteran

Član od: 10.9.2010.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 159 puta na 92 poruka

Lars koje si godiste? Mozda ce te to spasti u nasim ocima
Willy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2010, 12:22   #333
Maladikt
Starosedelac

Ma, mislim, Fallout 2 je uveo toliku "revoluciju" u grafici u odnosu na prvi deo, pa je verovatno zato ispao sjajna igra. Nema veze što je*e kevu u svim ostalim aspektima.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maladikt na korisnoj poruci:
player1 (23.10.2010)
Stara 23.10.2010, 12:31   #334
Lars03
Član

Uh al me ispljuvaste ni za sta, sve sam napisao a vi vadite iz konteksta i okrecete sta sam rekao. Kao da niste procitali ceo tekst nego samo delove.

@Vulee - obrazlozenje je odmah sledeca recenica:
Citat:
@Maladikt - nije mi prva Fallout igra i nije zamerka nego sam napisao za recenicu:
Citat:
stice se osecaj da su ubaceni na silu samo zato sto moraju da budu tu
@r0nIn - zamisli ocekivao sam nesto novo za dve godine da bi ovo bio pozitivan projekat morao je da izadje u roku od max 12 meseci u obliku F3 NV, ovako to je samo cedjenje stare slave.
@Willy - 87

Poslednja ispravka: Lars03 (23.10.2010 u 12:41)
Stara 23.10.2010, 12:37   #335
Maladikt
Starosedelac

Pa i mora da bude tu, ne vidim šta je tu nejasno. Da je to jedna jedina rečenica u celom introu, ona mora biti izgovorena.

I dalje mislim da zamerka da grafički nema ničeg novog ne stoji. Plus i sam kažeš da si igrao sat vremena što nikako nije dovoljno vremena da daješ bilo kakvu ocenu o priči (bilo dobru, bilo lošu).
Stara 23.10.2010, 12:43   #336
r0nIn
Banned

@Lars03^

U kom smislu novo, novi nastavak sta?!

Ajde da je neko rekao da je ovo klasicni nastavak pa da te razumijem, ali niko nije pominjao to, niti je Obsidianu bila namjera da pravi Fallout 4. Ti kao da nikada nisi igrao ekspanziju za neku igru.

Ocigledno nisi bio dovoljno informisan.
Stara 23.10.2010, 13:15   #337
Lars03
Član

Ocigledno, ja sam imao informaciju da je obsidian rekao da ovo nece biti exp. da ce pokusati da nesto promene/unaprede a ne samo da ce nasminkati.
Sta je bila poenta cele price oko recenice, nije lepo uklopljena. Sama recenica je legendarna i kao takvamora biti ispostovana a u ovom intru ja sam stekao utisak da je tu zato sto mora i da je ubacena malo van konteksta.
Sat je bio malo figurativno, pre je rec o tri sata ali evo i danas ja cenim da grafika nije mnogo bolja.
I sve ovo su moja subjektivna misljenja.
Stara 23.10.2010, 13:20   #338
Maladikt
Starosedelac

Grafika i jeste ista. Poenta je da je grafika nebitna, ako postoje unapređenja u drugim aspektima.
Stara 23.10.2010, 13:29   #339
Lars03
Član

Cisto da ne bude zabune, iako sam izneo samo kritike ja i dalje mislim da je NV odlicna igra, svideo mi se F3 i podjednako mi se svidja i NV.
Ja nemam problema sa grafikom i misim da je sasvim zadovoljavajuca samo sam rekao da nije unapredjena.
Stara 23.10.2010, 14:06   #340
Vulee
Deo inventara foruma

Moja teorija je da Beth nije dozvoljavao da se menja "pobednička" formula.
Trebalo je da skroz promene onaj odvratni UI, ali nije ekspanzija jer ne zahteva F3 radi igre.
Po tvom rezonu, F3 je ekspanzija Obliviona...
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fallout, obsidian

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Fallout MMO Belfegor Role-Play 7 27.1.2010 14:08
FALLOUT CASE na Bethesda blogu Zver SK Case Chase 3 23.3.2008 15:26
Fallout - endings Nemesis Role-Play 4 26.9.2007 17:37
vegas video Marija_G Video/TV softver 17 20.12.2006 11:54
DV > Vegas > Avi [preveliki fajlovi ili help to render] sirNemanjapro Video/TV softver 13 23.6.2006 11:38

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:20.