Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 25.4.2014, 9:24   #3141
marko13
Član

Član od: 13.7.2008.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 84 puta na 57 poruka
Određen forumom Re: Diablo 3

Citat:
drow kaže: Pregled poruke
sta mislite koliko je produzen vek d3-u. dal se brzo izgustira ili ima nesto da se zvace?
Ako nisi psiho onda ces vrlo brzo da se zadovoljis. Realno su udahnuli jos plafon 50h.
Ali dobro ima ljudi kojima nije problem da u nedogled ponavljaju isto. Meni je malo glupavo da idem po istim mestima i tacno znas ko ce gde da iskoci i koliko njih.
marko13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 10:19   #3142
maska
Starosedelac

Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 241 puta na 173 poruka

Potpuno ae slazem sa tobom. Ja sam obrnuo barbu do paragon lvl, kako koji 5-6.... dao nalog ortacima koji su igrali sa ostalim klasama isto kao i ja... sad cekam da se spusti cena rosa da obrnem i to je to.

Послато са HUAWEI Y300-0100
maska je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 11:56   #3143
Mare88
Član

Član od: 13.8.2011.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 80 puta na 59 poruka

^Ko tako igra Diablo, bukvalno baca pare, jer samo zagrebe površinu igre (prava čar arpg igara je u jurenju end game itema, sklapanju setova, pravljnju specifičnih buildova, itd.).

Ali, dobro, kada se pogleda koliko sadržaja daje prosečna današnja igra, i to "zagrebavanje površine" deluje kao dovoljno zabave za uloženi novac.

Poslednja ispravka: Mare88 (25.4.2014 u 12:09)
Mare88 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 12:34   #3144
marko13
Član

Član od: 13.7.2008.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 84 puta na 57 poruka

Mogu da razmumem jurnjavu za svim tim nekim specijalnim predmetima ako ce oni koristiti za neki dalji napredak ili neko takmicenje sa drugim igracima. Ovako je besciljno. Samo mozes da kazes da si ubio neku azdaju sa 5 udaraca a u proslom obrtanju igre sa 8 udaraca. Koji je to uspeh?!
marko13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku marko13 na korisnoj poruci:
Marko (28.4.2014), simke85 (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 13:52   #3145
Kusta
Veteran

Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka

Citat:
marko13 kaže: Pregled poruke
Mogu da razmumem jurnjavu za svim tim nekim specijalnim predmetima ako ce oni koristiti za neki dalji napredak ili neko takmicenje sa drugim igracima. Ovako je besciljno. Samo mozes da kazes da si ubio neku azdaju sa 5 udaraca a u proslom obrtanju igre sa 8 udaraca. Koji je to uspeh?!
Poprilican. Poenta Diabla je kao sto je vec mnogo puta receno, jurnjava za boljim itemima.
Bolji itemi ti omogucavaju da igras na vecim tezinama bez problema.
A to je to sto svi mi zelimo, naravno neko tamo dodje brze neko sporije.
Kao sto covek rece ako si kupio D3 zbog price bacio si pare :P
Kusta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Kusta na korisnoj poruci:
Mare88 (25.4.2014), pentraksil (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 14:03   #3146
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

A ti si ih dobro investirao jer si grindao 300 sati umesto 100. 'Ajde, molim te.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maladikt na korisnoj poruci:
marko13 (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 14:04   #3147
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.923 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
marko13 kaže: Pregled poruke
Pa uspeh je to sto sada imas jaceg lika i moci ces da prelazis jace protivnike koji ce dati jos bolji loot. Nekome to mozda nije zabavno ali dosta se RPG-ova zasniva na skupljanju opreme i jacanju lika. Kao sto rekose, mislim da si bacio pare na ovo jer ti ovakav tip igara ne odgovara, a iskreno ne znam sta si ocekivao od Diablo igre...
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 14:24   #3148
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

Daj bre kolege: @Maladikt, @marko13, @maska nemojte da gubite kontrolu nad crevima po ovoj temi.

Mogu da razumem da vam je zao sto vas je povukao hype i dali ste novac za igru koja vas ustvari ne zanima al nemojte nas, koji znamo zasto i kako igramo Diablo igre, da napadate i ubedjujete u to kako je igra losa.

Priznajte sebi da se pogresili sa kupovinom, mahnite Diablu i ovoj temi CAO i da se razidjemo.
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci:
Mare88 (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 15:35   #3149
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Što, zabranjeno je izneti svoje miš5enje o igri na forumu? Well, to je novo...

I ja se pridružujem stavu da je D3 površno naprav5ena igra koja veštački produžava svoj vek trajanja i mislim da ne treba trošiti novac na nju.

Prvo, sećamo se kako je nastao - kao Activisionov cash grab koji je ostvario komercijalni uspeh ISK5UČIVO na osnovu slave drugog dela i lukavog marketinga i hajpa (beta koju si mogao da odigraš samo do lv13, nedovo5no da vidiš gde je igra trula). Igra originalno naprav5ena oko aukcijske kuće, ceo sistem se vrteo oko toga...mislite da je Blizzard nešto suštinski promenio? Nije.

I da5e se skillovi menjaju u letu, pa su "buildovi" besmisleni, nema potrebe za više od jednog lika po klasi, nema potrebe za mozgom pri građenju lika, nema uzbuđenja kad vidiš da su ti se kockice uklopile i razočaranja kad skontaš da si zeznuo lika pa pojuriš da napraviš novog, ali ovog puta pametnije - bo5i način da se igri produži život, umesto igranja sa ciframa od strane Blizzarda (više o tome kasnije). I da5e kod većine klasa imaš svega 2-3 "builda", u suštini, razlikuju se samo skillovi...Fire, Lightning, eventualno Cold whatever - Monk/DH/Barb...Wizard ima malo više opcija, bar dok ga ne nerfuju.

I da5e je weapon DPS kra5 estradne misli, sve je bazirano na njemu. Za nijansu su zamešali stvari sa proc-ovima, ali ne znači puno kad su ti SVI ofanzivni skillovi bazirani na weapon DPS. Oh, da ne zaboravimo i "sveto trojstvo", Crit/Crit Damage/Attack Speed. Bilo je tu od bete, tu je i danas. Ako gear nema crit na sebi, bezvredan je. Oružje bez socketa za crit damage? Vendor trash. Gde je raznovrsnost? Možeš da izmisliš ne znam kakvo oružje, da ga nazoveš ne znam kako, ako ima mali DPS i nema socket, đubre je. Princip je isti, samo nijanse...

Loot 2.0? So what? Je li promenilo neki od sušinskih principa u D3 (weapon DPS, skillove, statove...)? Nije, te stvari ostaju na snazi. Promenio se način na koji dolaziš do itema. U jednu ruku je ok, pošto su svi mrzeli AH...u drugu ruku, dodatno je debilizovalo igru. Kako? Well, do sada si mogao da nabaviš baš onaj specifični komad opreme koji ti je trebao jer si mogao samo da uđeš na AH i trguješ. Sada moraš da grindaš do besvesti da ti padne taj Cindercoat..."grind je poenta igre", reče neko? Ne baš...nije sve u grindu, kao što D3 hoće da mislite.
Drugo, apsolutno MRZIM što mi sad igra servira na tacni ono šta mi treba. Loot hunt je poenta, je li? Pa, Loot 2.0 je to trivijalizovao do maximuma. S jedne strane, u D3 živiš da bi grindao, a s druge poništavaju smisao toga tako što ti se dropuje samo ono što odgovara tvojoj klasi. Šta ako hoću nešto dobro za drugu klasu, da bih preneo drugom liku? Trt. Moram da napravim drugog lika i izlevelujem ga. Good luck da 5udski opremiš svoju Enchantress ako igraš kao STR/DEX klasa...ukratko, neću da me igra tretira kao debila i gura mi u usta iteme kao što se detetu hrana muva u usta kašičicom. Hoću RNG, hoću da zaradim svoje iteme umesto da mi padnu u krilo, hoću razočaranje kad mi ne padne ono šta hoću i radost kad padne! TO je poenta loot hunta, ono šta te vuče da igraš još! A Blizzard se pokakao na to sa Loot 2.0...grubi fix za problem koji igra vuče od nastanka.

Blizzard igra igru brojeva. Ok, igra je izašla kao haos u koji testeri nisu kročili...sećam se pre-nerf Inferna...pa se nerfovalo, tweakovalo...ok. Međutim, sada se igra brojeva igra da bi se igri produžio život. Ranije sam igrao kao Monk, Monk ima One With Everything passive...fokusiraš se na jedan resistance, podiže ti sve. Tada su fire mobovi - Miolten, Fire Chains, Mortar - bili najsmrtnonosniji, Fire Res. oprema je bila najtraženija i najskup5a...opremio sam svog Monka sa Fire Res. stvarima. Posle nekog vremena, Blizzard reši da nerfuje fire mobove i bafuje poison. I? Sad je meni i hi5adama drugih koji su krvavo stekli tu opremu zafr5ačena balega u lice. Sad treba da se otarasimo fire res. geara i jurimo poison, jer je Blizzardu dunulo da okrene stvari, tek tako. Da5e...nekad je Life Leech bio beskoristan, svi su jurili Life On Hit. Puf! Blizz nerfuje LoH, sad je LL ono pravo! Opet se otarasi opreme, juri nešto drugo...Attack Speed? Nerf. Juri crit. Why? Da bi imao podsticaj da se baciš na ponovni grind...veštačko produžavanje života igre, tako što se tweakuju cifre. Sada su fire buildovi aktuelni, Cindercoat je izuzetno tražen...inb4 Blizzard nerfuje Cindercoat i primora 5ude da grindaju za nečim drugim jer im je oprema i build postala sub-par. Začarani krug...

Ova igra nema šta da ponudi, osim besomučnog grinda. Da, grind je deo ARPG žanra...ali ne i alfa i omega. Treba da postoji još nešto sem grinda...voleo sam D2 zbog komplexnosti ispod površine, zbog građenja lika, buildova...ovde nema komplexnosti. Weapon DPS, crit, main stat+Vitality. Kraj. Sve ostalo je šminka. Zašto igraš D3? Da bi farmovao. Za šta farmuješ? Da bi farmovao brže. Zašto da farmuješ brže? Da bi farmovao za nijansu brže. Je li to ono šta hoću od legende kao što je Diablo? Ne.

Prvi Diablo ima neprevaziđenu atmosferu i retro šmek. Titan Quest ima komplexan razvoj lika i dobru itemizaciju. Drugi Diablo je legenda, ima sve to. Torchlight 2? Nije mi toliko zanim5iv, ali ima i bo5i razvoj likova i itemizaciju od D3. Path of Exile? Beskrajne mogućnosti, pravi hardcore feel, itemizacija koja je u funkciji likova i igre...pravi naslednik D2. Šta ima Diablo 3, sem fluidne borbe? Nemam pojma. Ne mogu da smislim ni jedan razlog zbog koga bi neko iskeširao novac za tu igru...sve od gore navedenih je ili free ili ultrajeftino ili se može piratizovati. D3 ništa od toga. Fuck, niko se više i ne pravi da je D3 bilo šta drugo sem casual farming simulatora...igrao sam je pre i dojadila mi je brzo. Nakon RoS, igrao sam je na bratovom accountu i dojadila mi je za par nede5a. Screw that. Jezgro igre je loše, potezi koje Blizzard sada vuče su zakasneli i ne mogu da promene stvari iz korena...

Ako neko voli da igra casual grind simulator, onda slobodno. Kupi D3 i uživaj. Ja i mnogi drugi volimo da igramo nešto što nije samo to i duboko žalimo što ova igra postoji. Vi koji uživate u bezumnom grindu imate to pravo, ofkorz, niko vam ne osporava to, vaš novac...Mi kojima je D3 đubre i žalimo para bačenih na njega imamo pravo da mislimo i kažemo to, i nemojte nas ućutkivati. Ovo nije D3 fan club, ovo je forum otvoren za sva miš5enja o igri, bila ona dobra ili loša.
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci:
Laserstorm (25.4.2014), Marko (28.4.2014), marko13 (28.4.2014), Mobius (25.4.2014), mvasic (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 16:39   #3150
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

procitao bih al ne znam sta znaci slovo 5 tako da nista od toga...
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci:
M.C. (25.4.2014), Mare88 (25.4.2014), Mr.Eco (5.5.2014), Rainman (25.4.2014), Skenderevo (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 16:42   #3151
wolf88
Veteran

Član od: 8.5.2009.
Zahvalnice: 392
Zahvaljeno 528 puta na 225 poruka

Bilo bi zanimljivo da neko izracuna koji broj se najvise pojavljuje u Morcinom postu - 2, 3 ili 5?

OnTopic
Meni je licno D3 bio dobra igra pre ovog velikog patcha a sada je sjajna!
wolf88 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 16:58   #3152
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Citat:
perablenta kaže: Pregled poruke
Daj bre kolege: @Maladikt, @marko13, @maska nemojte da gubite kontrolu nad crevima po ovoj temi.

Mogu da razumem da vam je zao sto vas je povukao hype i dali ste novac za igru koja vas ustvari ne zanima al nemojte nas, koji znamo zasto i kako igramo Diablo igre, da napadate i ubedjujete u to kako je igra losa.

Priznajte sebi da se pogresili sa kupovinom, mahnite Diablu i ovoj temi CAO i da se razidjemo.
Kolega, probaj da skapiraš post pre nego što kulturno kažeš nekome da ****. Mene hajp nije povukao, D3 igram još uvek natenane i mislim da je dobra igra za ono što reklamira, a koliko ti ili neko drugi igra me ni ne interesuje. Pogrešno čitaš između redova.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 17:11   #3153
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Citat:
perablenta kaže: Pregled poruke
procitao bih al ne znam sta znaci slovo 5 tako da nista od toga...
Znaš ali ovako ispadaš "duhovit". Ko ima oči da čita, neka čita...ko nema, neka igra D3.
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci:
mvasic (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 17:12   #3154
mvasic
Starosedelac

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.286
Zahvaljeno 878 puta na 526 poruka

@Morca

Stvarno solidan komentar. Sa dobrim delom se slazem, ali covece, molim te, batali broj 5 umesto lj kada pises nesto ozbiljnije. Ok je kad je zezanje u pitanju, ali ovako bas iritira.
mvasic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 17:44   #3155
tomas
Starosedelac

Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka

kreiras harcore karaktera i igra odma postaje zanimljivija
tomas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2014, 17:49   #3156
Budimir_Trajkovic
Starosedelac

Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka

Citat:
I da5e kod većine klasa imaš svega 2-3 "builda", u suštini, razlikuju se samo skillovi...Fire, Lightning, eventualno Cold whatever - Monk/DH/Barb...Wizard ima malo više opcija, bar dok ga ne nerfuju.
Za razliku od D2 gde je svaka klasa imala 50 različitih buildova koji su bili odlični - how yes no

Citat:
Ako gear nema crit na sebi, bezvredan je. Oružje bez socketa za crit damage? Vendor trash. Gde je raznovrsnost? Možeš da izmisliš ne znam kakvo oružje, da ga nazoveš ne znam kako, ako ima mali DPS i nema socket, đubre je. Princip je isti, samo nijanse...
Citat:
S jedne strane, u D3 živiš da bi grindao, a s druge poništavaju smisao toga tako što ti se dropuje samo ono što odgovara tvojoj klasi. Šta ako hoću nešto dobro za drugu klasu, da bih preneo drugom liku? Trt. Moram da napravim drugog lika i izlevelujem ga. Good luck da 5udski opremiš svoju Enchantress ako igraš kao STR/DEX klasa...ukratko, neću da me igra tretira kao debila i gura mi u usta iteme kao što se detetu hrana muva u usta kašičicom. Hoću RNG, hoću da zaradim svoje iteme umesto da mi padnu u krilo, hoću razočaranje kad mi ne padne ono šta hoću i radost kad padne! TO je poenta loot hunta, ono šta te vuče da igraš još! A Blizzard se pokakao na to sa Loot 2.0...grubi fix za problem koji igra vuče od nastanka.

Citat:
Ranije sam igrao kao Monk, Monk ima One With Everything passive...fokusiraš se na jedan resistance, podiže ti sve. Tada su fire mobovi - Miolten, Fire Chains, Mortar - bili najsmrtnonosniji, Fire Res. oprema je bila najtraženija i najskup5a...opremio sam svog Monka sa Fire Res. stvarima. Posle nekog vremena, Blizzard reši da nerfuje fire mobove i bafuje poison. I? Sad je meni i hi5adama drugih koji su krvavo stekli tu opremu zafr5ačena balega u lice. Sad treba da se otarasimo fire res. geara i jurimo poison, jer je Blizzardu dunulo da okrene stvari, tek tako
A šta ja sa mojim Wizardom da uradim kad stanem u molten i kad me to ubije za 0.2 sekunde? Wizard nema fire res opremu, ni pasive. Ili kad me fire chains one shotuju?

Citat:
Ova igra nema šta da ponudi, osim besomučnog grinda. Da, grind je deo ARPG žanra...ali ne i alfa i omega. Treba da postoji još nešto sem grinda...voleo sam D2 zbog komplexnosti ispod površine, zbog građenja lika, buildova...ovde nema komplexnosti. Weapon DPS, crit, main stat+Vitality. Kraj. Sve ostalo je šminka.
Reci to mom wandu koji daje +20% disintigrate dmg da je to samo šminka a ne gargatuanski stat.

Citat:
Zašto igraš D3? Da bi farmovao. Za šta farmuješ? Da bi farmovao brže. Zašto da farmuješ brže? Da bi farmovao za nijansu brže. Je li to ono šta hoću od legende kao što je Diablo? Ne.
A zašto se igrao D2 na levelima većim od normal? Da se ubija Baal 30x zaredom da bi uredno svaki put botovi pokupili sav loot?

Citat:
itan Quest ima komplexan razvoj lika i dobru itemizaciju. Drugi Diablo je legenda, ima sve to. Torchlight 2? Nije mi toliko zanim5iv, ali ima i bo5i razvoj likova i itemizaciju od D3. Path of Exile? Beskrajne mogućnosti, pravi hardcore feel, itemizacija koja je u funkciji likova i igre...pravi naslednik D2. Šta ima Diablo 3, sem fluidne borbe?
1000h u Diablu 3 i još uvek mi nije dosadio, naspram ostalih igara gde nisam nešto previše ni dogurao, uz izuzetak TQ koji nam je došao kao spas u nedostatku pravog Diabla pa se malo više igrao.

Nemoj ovo lično da shvatiš, malo sam izvlačio tvoje reči, ali samo sam hteo da ti ukažem gde mislim da grešiš/gde se ja ne slažem sa tobom.
Budimir_Trajkovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Budimir_Trajkovic na korisnoj poruci:
Mare88 (25.4.2014), pentraksil (25.4.2014)
Stara 25.4.2014, 22:09   #3157
Mare88
Član

Član od: 13.8.2011.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 80 puta na 59 poruka

Chatty Q&A: Blizzard talks Reaper of Souls and the future of Diablo 3

http://www.shacknews.com/article/842...ls-and-answers

Sezone (ladder), Leaderboards, Tiered Rifts, Legendary Gems...
Mare88 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Mare88 na korisnoj poruci:
DBrave (25.4.2014), perablenta (25.4.2014)
Stara 26.4.2014, 8:40   #3158
maska
Starosedelac

Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 241 puta na 173 poruka

Samo da se nadovezem posto sam bio prozvan kako pljujem po d3.... od strane @parablenta
Nigde nisam napisao da je d3 losa igra, nigde nisam napisao da sam bacio pare i da mi je zao sto sam uzeo collector edition.... samo sam izneo svoj nacin igranja i smisao.... nakon 5 paragona igra me smorila i batalio sam je.... to sto meni zvuci smesno 500 sati u d3, nekome ce mojih 500 u skyrimu :-)

Послато са HUAWEI Y300-0100
maska je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.4.2014, 9:59   #3159
Kusta
Veteran

Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka

Vikend igraci sve vole, hardcore igraci sve mrze!
Kusta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.4.2014, 13:04   #3160
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka

Ja cu samo da dodam da Diablo 3 nije loša igra samo nije bolja od svojih prethodnika. Ali opet ukusi su različiti, doduše još nisam odigrao ROS posto sam se već iskeširao za DS2 ali čim bude uslova (finansija) nabavljam.
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci:
Aibo (27.4.2014)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, diablo, diablo 3

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Diablo (1 i 2) ACHTUNG Role-Play 563 7.8.2022 14:36
Diablo II pomoc za instaliranje WinnieThePooh Role-Play 6 6.7.2015 22:16
Diablo kec na XP-u Hmeljisha Role-Play 1 10.10.2007 22:45
Diablo II online- pomoc Stojke Mrežne igre 3 26.5.2007 22:58
Diablo 3 Aljosa Role-Play 35 22.3.2006 16:18

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:52.