![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#261 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Meni se to javljalo na kasnijim nivoima, a problem sam resio iskljucivanjem publike u podesavanjima grafike, naravno smanjuj detalje i ostale zebancije u podesavanjima dok ne dobijes zadovoljavajuci efekat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK,probacu to sa publikom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Član
Član od: 6.11.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ljudi imam problem,kada napravim novi bend odigram malo i izadjem iz igrice sledeci put pri ulasku izjavi mi gresku :"Game content is damaged and cannot be used.Do you want to delete this content?All progress will be lost." I onda mi obrise save...I tako svaki put moram da igram iznova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Član
Član od: 23.1.2009.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 38 puta na 36 poruka
|
![]()
Ima li neko iskustva sa povezivanjem ps3 wireless gitare na PC? Moze li uopste da se poveze i sta je potrebno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Član
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 58 puta na 43 poruka
|
![]()
Imam i ja problema sa ovom igrom.Pokrenem lepo igru i igram jedno 15 do 20 minuta dok se slika ne zaledi i sve otkaze.Zablokiraju sva dugmad na tastaturi pa ne mogu ni ,,rucno,, da izadjem iz igre pa moram da restatujem komp i tako stalno.Sta da radim?Da li da probam sa patchom?(konfiguracija u opisu)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
Verovao ili ne, ali kad PS3 gitaru povezes na komp (preko onog USB adaptera koji dolazi uz nju), Windows je najnormalnije prepozna. Ukljucis igru i to je to, nisu potrebna nikakva podesavanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Član
Član od: 27.3.2013.
Zahvalnice: 1.149
Zahvaljeno 502 puta na 188 poruka
|
![]()
Mene je Guitar Hero/Rock Band fenomen zaobilazio svih ovih godina... dok mi ne pade na pamet pre neki dan da kupim gitaru za PS3, jer generalno volim R'n'R, moja draga pogotovo. Juče sam dobio gitaru, upalio GH3... i jedva se sinoć u sitne sate odvojismo od te proklete zaraze
![]() Nekad je baš ekstra kada godinama zaobilaziš nešto i onda nakon svih tih godina te to spuca direkt u čelo, kao brzi voz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda nam se vraca Guitar Hero
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
Cool
![]() mada nabavih nedavno gitaru, (poklon) - sad sam on the road again nakon 20god ![]() tako da igra koja dodje, mozda za cerku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Član
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 58 puta na 43 poruka
|
![]()
Uzeh pre neki dan instalirao ovu igru posle duzeg vremena kako bih odsvirao po koju pesmu (igram na tastaturi), ali naleteo sam na jedan problem... Nece da mi odsvira dve note (ili kako da ih nazvem ) u isto vreme (kad se npr pojave zeleni i crveni ,,disk,, pa treba das se okinu zice komanda ne reaguje ostalo sve radi.. takodje se javlja kad na hard igram pa kad treba tri note da se okinu ) Valjda me razumete u cemu je problem. Da li se desavalo kod nekog slican problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]()
SPACE,F,D,S,A za note koristi i nece biti problema.Treba malo vremena da se naviknes ali svaku notu imas pod prstom i ovo je najbolji nacin za igru na tastaturi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci: | ||
NikolaDzoni (30.8.2015) |
![]() |
#272 |
Član
Član od: 10.8.2008.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Igrao sam ranije Frets of fire, i u toj igri možeš da dodaješ pesme.
Skidaš s neta, možeš da imaš bazu pesama koliku god želiš. Što se tiče Guitar Hero-a, kakva je situacija, jer nisam igrao igru? Sada guglam, i čini mi se da ne postoji mogućnost da skidaš pesme i ubacuješ? Da li je to tačno, postoji li neka fora, znači, ne da izmenim listu pesama koja je fabrički u igri nego da dodajem? ![]() Na početku igre nije veliki broj pesama, da li kroz igru otključavam pesme? U pitanju je Guitar Hero World Tour. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Frets on Fire - Guitar Hero za PC! | MiDa | Akcione igre | 73 | 13.1.2012 16:34 |
Metalci spasavaju princezu | Covenant | Cvet kompjutera | 28 | 12.10.2007 16:09 |
Virgin Radio Classic Rock | vladale | Zanimljive Web lokacije | 2 | 26.2.2006 1:58 |