![]() |
![]() |
![]() |
#2741 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A kazne bi bile recimo u boji zutih kvadratica koji bi imali skalu od jednog do pet. Ko bude blizu petog da se nada lansiranju sa foruma na odredjeno, vreme. Tako i drugi da vide jasno tu kaznu. Budite bre ljudi kreativni i originalni kao ja sada!!! |
|
![]() |
![]() |
#2742 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.193 puta na 7.158 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato sto ti imas skoro 5K!!! Ppostoje osobe koje nagomilavaju postove bespotrebnim prepucavanjem, kao sto sad ja tebi odgovaram. A da bih video ko ste Vi gospodine, onda moram da idem na dva klika da bih dosao do tvog javnog profila, plus to moram da procitam, a dosta cesto tamo i ne pise pravi profil kao recimo sto pise kod mene.
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
Gordon Freeman (15.6.2008) |
![]() |
#2745 | |
Ex Parrot
|
![]() Citat:
![]() Jel se sećate reputacije i klanja koje je na kraju nastalo? Zamislite šta bi sada bilo, klanovi obojenih koji se međusobno prepucavaju, svađe oko toga što neko neće ružičastu već plavu boju... Zašto jednostavno ne budemo korisnici ovog foruma sa nickom i postovima koji nas najbolje karakterišu? |
|
![]() |
![]() |
#2746 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja predlazeeem, a Vi ste u mogucnosti da to usvojite ili odbacite. Kako bre zigosanje, o cemu pricas?
|
![]() |
![]() |
#2747 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi ,moderatori i ostali veoma bi bilo korisno za svakoga od nas ,ponavljam za svakoga od nas da makr znamo ko je u kom polju sprecijalista,zasto .. primer?
Pre par dana mi se pm-om obratio novi član kako da igra neku igricu kojoj ja ni trejler nisam video,ok uputio sam ga ka moderatorima da mu pomognu! On mi je odgovorio hvala ,ali kao se zoves Gordon freeman a ne znas ovo! ja jednostavno nisam imao pametan odg.. Ove kockice,kvadratici,pcelice ,srca ,sta vec bi bile od enormne pomoci povodom ovakvih pitanja! Uostalom ovaj forum i jeste ovako dobar zahvaljujuci lepom broju korisnika koji su ili jesu ili su bili moderatori zbog svog znanja i kvaliteta...I mene makr nikad nisu izneverili kada mi je terbala pomoc a da se to nije kosilo sa pravilima foruma! @GoranSTX Mozda ne trebaju boje dovoljno je bilo kakav znak da se oznaci ko je u cemu specijalista! ,na kraju krajeva mogu admini ad srede da svako bira izmedju nekih oznaka i sl. i da ne bi ovo trebalo svi da nose na profilu!!!! |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gordon Freeman na korisnoj poruci: | ||
todos (15.6.2008) |
![]() |
#2748 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
che daboli guz (15.6.2008), Pelagijska Argosija (16.6.2008) |
![]() |
#2749 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo gore se i meni desilo za ovo vreme koje sam na forumu bar desetak puta. Em sam dial-ap, pa gubim vreme na takve stvari. Naravno da sam i ja upucivao na druge sobe cak i na direktne osobe, ali nije svejedno.
|
![]() |
![]() |
#2750 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
xxmmmmmm ovo sto je todos predlozio nije bas najpametnije ali ima potencijala.
Ne bi bilo lose da neki clanovi u dogovoru sa ostalima dobiju odredjeni status. Npr da mu ispod imena(ili negde drugde) pise oblast u kojoj ostali clanovi smatraju da je najbolji(moze da bude i vise oblasti) npr. dimo( laptopovi), garson (hardware)...... Cisto kad neko novi dodje na forum da zna kome da se obrati za problem. I tako da bude obelezeno jedno 100-tinak korisnika foruma. E sad ima tu jos pitanja, kao npr ko ce to da odredjuje i na koji nacin ali mislim da mozemo da razmisljamo u tom pravcu. Ili npr druga stvar: svi modovi imaju mogucnost da napisu ispod svog imena sta zele, e pa bilo bi lepo umesto onih zezalica da stave naziv oblasti u kojoj misle da su dobri , tako vec dobijamo solidan broj ljudi sa odredjenim statusom. Mogli bi i mi na forumu da napravimo temu u kojoj bi predlozili ljude u svakoj obliasti koji bi imali te nazive. Mislim da su ovo odlicni predlozi. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola87 na korisnoj poruci: | ||
donator99 (16.6.2008) |
![]() |
#2751 |
Starosedelac
|
![]()
^^Cak ni ja ne znam koji su sve stariji clanovi specijalisti za sta pa bi onda morao da smaram novom bzvz temom ili da smaram nekog drugog moda,Voju i sl.
Jednostavno ovako bi bilo mnoogo bolje! ovakve stvari fale ovde na forumu,ovo je forum sveta kompljutera ,samim tim ne postoji covek koji zna sve ,postoje oni koji znaju sve o nekoj oblasti i pitanje iz te oblasti cu njima postaviti...kako shvatam po tom pitanju je i podeljen forum na hardwer ,softwer i td. Nova tema sounds great...samo da se moderatori sloze! |
![]() |
![]() |
#2752 | |
Ex Parrot
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku GoranSTX na korisnoj poruci: | ||
Geomaster (16.6.2008), Gordon Freeman (15.6.2008) |
![]() |
#2753 |
Starosedelac
|
![]()
E, ovo sto su predlozili Nikola i Gordon nisu lose ideje.
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]()
I ja podržavam predlog
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.193 puta na 7.158 poruka
|
![]()
@nikola87
Ovo vezano za moderatore...pa iz samih soba za koje su određeni ljudi zaduženi može se zaključiti njihova ekspertiza...teško da će i najgori noob da na primer GoranaSTX smara preko PM-a i traži mu šifre za GTA ![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@gordon
ma nisam ni mislio da nekome smetaju nego da mozemo bolje da ih iskoristimo, meni licno ne smetaju, ne znam za druge |
![]() |
![]() |
#2758 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
@Nikola Pa kad vec pokusavamo da uvedemo nesto novo i originalno neka bude novo i originalno! ![]() Poslednja ispravka: Gordon Freeman (15.6.2008 u 22:19) Razlog: zaboravio |
|
![]() |
![]() |
#2759 | |
Ex Parrot
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2760 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ma ne mora da bude originalno, nego korisno
Ja stvarno mislim da je ova prica sto je todos pokrenuo jako zanimljiva i mislim da mozemo da nadjemo neko dobro resenje. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola87 na korisnoj poruci: | ||
todos (15.6.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Promena izgleda SK foruma | Ivan-94 | Forum o forumu | 449 | 26.10.2011 21:13 |
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi | M.C. | Forum o forumu | 195 | 7.11.2010 1:04 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Avatari | illidan | Forum o forumu | 57 | 17.1.2007 14:15 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |