Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 3.8.2012, 13:31   #2701
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil
Određen forumom Re: Star Wars:The Old Republic

Ok, hvala na informacijama...mozda i uplatim koji mesec kada pocne f2p, sada zaista nisam u mogucnosti.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.8.2012, 9:27   #2702
Maximillian XVII
Član

Član od: 8.2.2012.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 43 puta na 31 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Ok, hvala na informacijama...mozda i uplatim koji mesec kada pocne f2p, sada zaista nisam u mogucnosti.
Nema na cemu.

A sa pretplatom, realno, onaj ko tek planira da pocne sa igrom, nema gde da zuri.

Sve ovo sto je uskraceno f2p igracima se nece bitno ni osetiti pre nekog 40 nivoa (nivo gore-dole u zavisnosti od stila igranja).

Oprema estetski limitirana - big deal. :P
Oprema sa osrednjim stat vrednostima - svima nam je sa prvim charom bila takva do tih nekih "visih srednjih nivoa", jednostavno nemas "starijeg brata" da te dotira (kesom ili craftingom) za bolju opremu.
Limitiran kes - ne znam koliki ce limit biti, ali pre lvl 40 tesko da ce iko praviti ozbiljniuje pare. Ne mogu tacno da se setim, ali cini mi se da sam bio tu negde oko 40 (mozda par nivoa ispod) kada sam napravio prvi milion.
Limitiran pristup fp/wz - u wz si pre okvirno lvl 40 totalno nebitan igrac, jer imas vrlo malo kvalitetnih skilova, pa je limitiran pristup dovoljan cisto da se upoznas sa wz, a sto se tice fp, najbolje dolaze bas oko lvl 40 (+/-), za ovih par "nizih" ce i taj limitirani prsitup biti zadovoljavajuc.

Sve u svemu, nema potrebe da se zuri sa pretplatom ako je u pitanju tek prvi char. Ima tu dobrih mesec-dva igranja (uz prepostavku da jos ponesto radis u zivotu) pre nego sto razlika izmedju f2p i pretplate postane drasticno upadljiva. Pre toga se krece u nekim relativno prihvatljivim okvirima.
Maximillian XVII je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.8.2012, 14:58   #2703
pentraksil
Deo inventara foruma

Naravno, necu zuriti, samo me brine ovaj popust po malo, trazio sam informacije ali mi to nije bas najjasnije. Ovaj avgustovski popust, ti platis 15 evra i dobijes igru sa mesec dana besplatne igre to je jasno. E sad mene zanima da li je to samo tokom te akcije ili cu ja tamo negde decembra recimo morati da platim 60 evra (punu cenu igre sa naravno mesec dana besplatnog igranja) kako bih poceo sa pretplatama? Ili cu moci samo pretplatu da dam (znaci samo 15 evra)?
Stara 7.8.2012, 7:58   #2704
Maximillian XVII
Član

Citat:
Naravno, necu zuriti, samo me brine ovaj popust po malo, trazio sam informacije ali mi to nije bas najjasnije. Ovaj avgustovski popust, ti platis 15 evra i dobijes igru sa mesec dana besplatne igre to je jasno. E sad mene zanima da li je to samo tokom te akcije ili cu ja tamo negde decembra recimo morati da platim 60 evra (punu cenu igre sa naravno mesec dana besplatnog igranja) kako bih poceo sa pretplatama? Ili cu moci samo pretplatu da dam (znaci samo 15 evra)?
Iskreno, ta tema me uopste nije interesovala, tako da o istoj pojma nemam.

Cisto logicki razmisljano, diskovi su nebitni, full igra se skida sa neta. Pacevi se skidaju sa neta svake nedelje (nekada i par puta nedeljno). I ranije si u sustini kupovao samo aktivacioni kod, ne diskove, jedino je pitanje bio da li ga kupujes u "materijalnoj" ili elektronskoj verziji. Ako se vama vec jednom aktivira igra placanjem tih 15e, ne vidim smisao da vam posle naknadno ponovo naplacuju aktivaciju, ali to je EA-BW alijansa, kada je kes u pitanju nista nije nemoguce.

Licno mislim da je usled uvodjenja i tog f2p limitiranog moda igre cena iste pala 60 na 15e i da je 45e razlike jednostavno car vas koji sada pocinjete da igrate, odnosno porez koji smo mi ostali platili da bismo igru igrali pola godine pre vas. A to nam i racunaju kako kupovinu Cartel Conins-a, pa zbog toga iste i dobijamo (bas kao sto oni koji su kupili special edition od oko 150e dobijaju 1000 CC vise od nas koji smo obicnu verziju platili 60e).

Naravno uvek postoji opcija da se registrujes na SWTOR forumu i da pitas customer service.
Stara 9.8.2012, 13:37   #2705
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Skinuo sam igru ali imam problem,naime kad startujem igru sve je crno osim kursora.Doduse,mogu da se cuju dugmeta unutar igre ali nista se ne vidi.Da li je neko jos imao taj problem i kako ga resiti?
EDIT samo treba instalirati najnovije drajvere.

Poslednja ispravka: Uros12 (9.8.2012 u 17:23)
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2012, 16:39   #2706
Apprentice
Član

Član od: 21.9.2006.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 190 puta na 102 poruka

Ode Greg na odmor... raspad...
http://www.gamasutra.com/view/news/1...asutra+News%29
Apprentice je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2012, 18:49   #2707
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

Dobro je da sto ce igra preci u F2P, taman da odigram glavni kvest. Uzgred, da li moze glavna prica da se predje solo, i dajete neke utiske, kakva je prica da li uopste vrijedi odigrati je...?
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2012, 18:52   #2708
senseo91
Član

Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka

Kakav je PVP u SWOTR ? Koje Vrste posotje ?
senseo91 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2012, 18:54   #2709
Grotar
Član

Član od: 7.4.2010.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 245 puta na 97 poruka

Open World, neinstanciran
Grotar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2012, 19:01   #2710
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
r0nIn kaže: Pregled poruke
Dobro je da sto ce igra preci u F2P, taman da odigram glavni kvest. Uzgred, da li moze glavna prica da se predje solo, i dajete neke utiske, kakva je prica da li uopste vrijedi odigrati je...?
Po meni najbolji deo SWTOR-a je upravo prica. Moze solo bez ikakvih problema, mozete i voditi prijatelje sa sobom (ali samo ako su druga klasa valjda).
Evo ja cu iskreno da ti kazem za pricu mog Sith Inquisitora. Od samog pocetka ja sam bio uvucen u igru, birao odgovore kao pravi Sith, maltretirao sve oko mene . Moj najomiljeniji lik za maltretiranje je bio Overseer na pocetku igre. auf kako sam ja njega "spustao" odgovorima. IN YOUR FACE HARKUN!!!!

Salu na stranu prica zaista jeste najsvetlija tacka ove igre, probao sam skoro sve klase i svaka je zanimljiva na svoj nacin. Po meni Iquisitor ima najbolju pricu (iako sam dogurao negde do 20. levela). Jedva sam cekao da predam q da vidim sta ce dalje da se desi. Stvarno ti daje osecaj da si ti deo igre. Gameplay i ostalo sa druge strane je vec poznato i nema nekih prevelikih promena tu. Ko voli SW univerzum, osecace se kao kod kuce.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
r0nIn (10.8.2012)
Stara 10.8.2012, 19:17   #2711
r0nIn
Banned

Nikada necu prezaliti sto nisu napravili Kotor 3 ali sta je tu je. Dobro je da moze da se glavni kvest solira! Pretvaracu se da igram singleplayer igru, i samo se na pricu skoncentrisati. A mmo dozivljaj sam rezervisao za neku drugu "igricu".
Stara 14.8.2012, 12:20   #2712
Maximillian XVII
Član

Nocas je poceo novi World Event, prica se da su nagrade bolje nego na prethodnom.

Pocetak je na Nar Sadaa Lower Promenade, kod ruznog holograma koji stoji pored velike Hutt statue. Dalje pratite pricu sami.
Stara 14.8.2012, 12:30   #2713
Maximillian XVII
Član

Citat:
r0nIn kaže: Pregled poruke
Nikada necu prezaliti sto nisu napravili Kotor 3 ali sta je tu je. Dobro je da moze da se glavni kvest solira! Pretvaracu se da igram singleplayer igru, i samo se na pricu skoncentrisati. A mmo dozivljaj sam rezervisao za neku drugu "igricu".
Nema sanse da se igra izsolira. U stvari ima, ali je to cist mazohizam.

Ovo ti govorim kao neko koje Swtor poceo da igra samo iz ljubavi prema Kotor-ima i ko je imao extremne rezerve prema bilo kakvim mmo interakcijama.

Samo kroz main quest (znaci bez FP i Heroics) sanse nema ni da levelujes ni da obnavljas opremu dovoljno brzo, tako da ce ti svaki sledeci quest biti sve tezi i tezi, posebno kada se uzme u obzir da ce ti pristup opremi i kesu biti vrlo limitiran sa f2 nalogom.

Na stranu to, ubedljivo najbolja zezanja u igri i jesu Heroics i, narocito, FPs (Ops pogotovo, ali to nemas), tako da bi insistiranje na totalnoj solazi igre (sve i kada bi bilo moguce) predstavljalo nepotrebno uskracivanje zadovoljstava koje cak i sa f2p nalogom mozes imati u solidnoj meri.
Stara 14.8.2012, 12:51   #2714
Goldfinger
Veteran

Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka

Kroz f2p opciju nema šanse da soliraš igru kao sto sam prije napisao bez udruzivanja sa drugim igračima to je nemoguća misija.Ja sam uspio da završim priču sa jedi sentinelom sa tri levela zaostatka u odnosu na preporučeni level planete (bio sam na Coreliji lvl 47 iako je preporučeno da budeš lvl 50) ali kao subscribe i to sam bio napravio nenormalni krit zahvaljujući opremi koju sam kupovao na GTM.Nisam radio skoro uopšte heroic misije osim tri -četiri koje je moguće uraditi samostalno.Obzirom da f2p igrač skoro pa nema pristup GTM nepohodnost udruživanja sa drugim igračima u heroic misijama je nužda da bi uspio da igru privedeš kraju.

Inače Max, kako ide PVP na Progenitoru ima li naznaka kad bi se ovaj update 1.4 mogao očekivati?
Goldfinger je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2012, 14:38   #2715
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
Goldfinger kaže: Pregled poruke
Kroz f2p opciju nema šanse da soliraš igru kao sto sam prije napisao bez udruzivanja sa drugim igračima to je nemoguća misija.Ja sam uspio da završim priču sa jedi sentinelom sa tri levela zaostatka u odnosu na preporučeni level planete (bio sam na Coreliji lvl 47 iako je preporučeno da budeš lvl 50) ali kao subscribe i to sam bio napravio nenormalni krit zahvaljujući opremi koju sam kupovao na GTM.Nisam radio skoro uopšte heroic misije osim tri -četiri koje je moguće uraditi samostalno.Obzirom da f2p igrač skoro pa nema pristup GTM nepohodnost udruživanja sa drugim igračima u heroic misijama je nužda da bi uspio da igru privedeš kraju.

Inače Max, kako ide PVP na Progenitoru ima li naznaka kad bi se ovaj update 1.4 mogao očekivati?
Ja nisam mislio na celu igru, mislio sam samo na misije iz SOLO price. Ne na celu igru. HC misije se mogu preskociti, ali flashpoint i ostalo nije pod moranje da se igra ukoliko neko ne zeli. Naravno to je mucenje i slab XP, ja sam uradio neke HC misije sam, sa 2 levela iznad preporucenog. Doduse ovo je samo pocetak kasniji zahtevaju grupe od vise ljudi. Uostalom ja samo kazem da se solo misije iz price mogu preci bez pomoci, flash i ostalo moze da se odigra, to je i sustina MMO-a. Ja recimo ne bih preskako tamnice jer svaki ima svoju pricu i zanimljive obrte.
Stara 14.8.2012, 14:49   #2716
Goldfinger
Veteran

Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka

Citat:
Ja nisam mislio na celu igru, mislio sam samo na misije iz SOLO price. Ne na celu igru. HC misije se mogu preskociti, ali flashpoint i ostalo nije pod moranje da se igra ukoliko neko ne zeli. Naravno to je mucenje i slab XP, ja sam uradio neke HC misije sam, sa 2 levela iznad preporucenog. Doduse ovo je samo pocetak kasniji zahtevaju grupe od vise ljudi. Uostalom ja samo kazem da se solo misije iz price mogu preci bez pomoci, flash i ostalo moze da se odigra, to je i sustina MMO-a. Ja recimo ne bih preskako tamnice jer svaki ima svoju pricu i zanimljive obrte.
Pa solo i main quest misije naravno da možeš proci sam većina ih tako i prolazi osim ako ne zakoče na nekog bossa ali u svakom slučaju će ti odgovarajući gear biti potreban za one koje budu dolazile posle lvl30.obzirom da kao F2p igrač ne bi mogao koristiti kupovinu na GTM jedini izvor dobrog geara su heroic i flashpoint misije.Ako si na subscribeu onda nema problema.
Mala preporuka za sve koji su voljeli KOTOR obavezno odigrajte povezane flashpointe Taral V i Maelstorm Prison narocito ova druga ima veze sa KOTOROM
Goldfinger je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2012, 12:50   #2717
r0nIn
Banned

Mene interesuje samo glavna prica to jeste main guest! Da li mogu sam to da predjem ili ne?
Stara 15.8.2012, 12:53   #2718
Kidja
Deo inventara foruma

Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka

Mozes.
Kidja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2012, 14:12   #2719
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

Kad pocinje F2P? Pokusavam da nadjem podatak al nesto mi ne ide od ruke.. Ili je to vec pocelo?
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2012, 14:50   #2720
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
Sale013 kaže: Pregled poruke
Kad pocinje F2P? Pokusavam da nadjem podatak al nesto mi ne ide od ruke.. Ili je to vec pocelo?
Valjda od septembra, tacan datum nisam ni ja nasao. Ali u svakom slucaju pocni sada da igras onaj trial kako bi dobio Cartel poene (potrebne za kupovinu sadrzaja u f2p)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
kotor, star wars

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
'Ajmo, menadžeri! huligan Upravljačke simulacije 1131 10.3.2010 23:17
Star lines alesandro Fotografija 12 13.10.2008 15:39
Star Wreck- najbolja star trek/ babilon 5 parodija Iilija64 Brbljaonica 9 25.1.2008 19:57
Star Wars Yoda's Rap oluja Cvet kompjutera 7 8.2.2007 1:22

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 16:14.