![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2701 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ok, hvala na informacijama...mozda i uplatim koji mesec kada pocne f2p, sada zaista nisam u mogucnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2702 | |
Član
Član od: 8.2.2012.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 43 puta na 31 poruka
|
![]() Citat:
A sa pretplatom, realno, onaj ko tek planira da pocne sa igrom, nema gde da zuri. Sve ovo sto je uskraceno f2p igracima se nece bitno ni osetiti pre nekog 40 nivoa (nivo gore-dole u zavisnosti od stila igranja). Oprema estetski limitirana - big deal. :P Oprema sa osrednjim stat vrednostima - svima nam je sa prvim charom bila takva do tih nekih "visih srednjih nivoa", jednostavno nemas "starijeg brata" da te dotira (kesom ili craftingom) za bolju opremu. Limitiran kes - ne znam koliki ce limit biti, ali pre lvl 40 tesko da ce iko praviti ozbiljniuje pare. Ne mogu tacno da se setim, ali cini mi se da sam bio tu negde oko 40 (mozda par nivoa ispod) kada sam napravio prvi milion. Limitiran pristup fp/wz - u wz si pre okvirno lvl 40 totalno nebitan igrac, jer imas vrlo malo kvalitetnih skilova, pa je limitiran pristup dovoljan cisto da se upoznas sa wz, a sto se tice fp, najbolje dolaze bas oko lvl 40 (+/-), za ovih par "nizih" ce i taj limitirani prsitup biti zadovoljavajuc. Sve u svemu, nema potrebe da se zuri sa pretplatom ako je u pitanju tek prvi char. Ima tu dobrih mesec-dva igranja (uz prepostavku da jos ponesto radis u zivotu) pre nego sto razlika izmedju f2p i pretplate postane drasticno upadljiva. Pre toga se krece u nekim relativno prihvatljivim okvirima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naravno, necu zuriti, samo me brine ovaj popust po malo, trazio sam informacije ali mi to nije bas najjasnije. Ovaj avgustovski popust, ti platis 15 evra i dobijes igru sa mesec dana besplatne igre to je jasno. E sad mene zanima da li je to samo tokom te akcije ili cu ja tamo negde decembra recimo morati da platim 60 evra (punu cenu igre sa naravno mesec dana besplatnog igranja) kako bih poceo sa pretplatama? Ili cu moci samo pretplatu da dam (znaci samo 15 evra)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2704 | |
Član
|
![]() Citat:
Cisto logicki razmisljano, diskovi su nebitni, full igra se skida sa neta. Pacevi se skidaju sa neta svake nedelje (nekada i par puta nedeljno). I ranije si u sustini kupovao samo aktivacioni kod, ne diskove, jedino je pitanje bio da li ga kupujes u "materijalnoj" ili elektronskoj verziji. Ako se vama vec jednom aktivira igra placanjem tih 15e, ne vidim smisao da vam posle naknadno ponovo naplacuju aktivaciju, ali to je EA-BW alijansa, kada je kes u pitanju nista nije nemoguce. Licno mislim da je usled uvodjenja i tog f2p limitiranog moda igre cena iste pala 60 na 15e i da je 45e razlike jednostavno car vas koji sada pocinjete da igrate, odnosno porez koji smo mi ostali platili da bismo igru igrali pola godine pre vas. A to nam i racunaju kako kupovinu Cartel Conins-a, pa zbog toga iste i dobijamo (bas kao sto oni koji su kupili special edition od oko 150e dobijaju 1000 CC vise od nas koji smo obicnu verziju platili 60e). Naravno uvek postoji opcija da se registrujes na SWTOR forumu i da pitas customer service. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Skinuo sam igru ali imam problem,naime kad startujem igru sve je crno osim kursora.Doduse,mogu da se cuju dugmeta unutar igre ali nista se ne vidi.Da li je neko jos imao taj problem i kako ga resiti?
EDIT samo treba instalirati najnovije drajvere. Poslednja ispravka: Uros12 (9.8.2012 u 17:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Član
Član od: 21.9.2006.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 190 puta na 102 poruka
|
![]()
Ode Greg na odmor... raspad...
http://www.gamasutra.com/view/news/1...asutra+News%29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Dobro je da sto ce igra preci u F2P, taman da odigram glavni kvest. Uzgred, da li moze glavna prica da se predje solo, i dajete neke utiske, kakva je prica da li uopste vrijedi odigrati je...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Član
Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka
|
![]()
Kakav je PVP u SWOTR ? Koje Vrste posotje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Član
Član od: 7.4.2010.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 245 puta na 97 poruka
|
![]()
Open World, neinstanciran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Evo ja cu iskreno da ti kazem za pricu mog Sith Inquisitora. Od samog pocetka ja sam bio uvucen u igru, birao odgovore kao pravi Sith, maltretirao sve oko mene ![]() ![]() Salu na stranu prica zaista jeste najsvetlija tacka ove igre, probao sam skoro sve klase i svaka je zanimljiva na svoj nacin. Po meni Iquisitor ima najbolju pricu (iako sam dogurao negde do 20. levela). Jedva sam cekao da predam q da vidim sta ce dalje da se desi. Stvarno ti daje osecaj da si ti deo igre. Gameplay i ostalo sa druge strane je vec poznato i nema nekih prevelikih promena tu. Ko voli SW univerzum, osecace se kao kod kuce. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
r0nIn (10.8.2012) |
![]() |
#2711 |
Banned
|
![]()
Nikada necu prezaliti sto nisu napravili Kotor 3 ali sta je tu je. Dobro je da moze da se glavni kvest solira! Pretvaracu se da igram singleplayer igru, i samo se na pricu skoncentrisati. A mmo dozivljaj sam rezervisao za neku drugu "igricu".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Član
|
![]()
Nocas je poceo novi World Event, prica se da su nagrade bolje nego na prethodnom.
Pocetak je na Nar Sadaa Lower Promenade, kod ruznog holograma koji stoji pored velike Hutt statue. Dalje pratite pricu sami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Član
|
![]() Citat:
Ovo ti govorim kao neko koje Swtor poceo da igra samo iz ljubavi prema Kotor-ima i ko je imao extremne rezerve prema bilo kakvim mmo interakcijama. Samo kroz main quest (znaci bez FP i Heroics) sanse nema ni da levelujes ni da obnavljas opremu dovoljno brzo, tako da ce ti svaki sledeci quest biti sve tezi i tezi, posebno kada se uzme u obzir da ce ti pristup opremi i kesu biti vrlo limitiran sa f2 nalogom. Na stranu to, ubedljivo najbolja zezanja u igri i jesu Heroics i, narocito, FPs (Ops pogotovo, ali to nemas), tako da bi insistiranje na totalnoj solazi igre (sve i kada bi bilo moguce) predstavljalo nepotrebno uskracivanje zadovoljstava koje cak i sa f2p nalogom mozes imati u solidnoj meri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Kroz f2p opciju nema šanse da soliraš igru kao sto sam prije napisao bez udruzivanja sa drugim igračima to je nemoguća misija.Ja sam uspio da završim priču sa jedi sentinelom sa tri levela zaostatka u odnosu na preporučeni level planete (bio sam na Coreliji lvl 47 iako je preporučeno da budeš lvl 50) ali kao subscribe i to sam bio napravio nenormalni krit zahvaljujući opremi koju sam kupovao na GTM.Nisam radio skoro uopšte heroic misije osim tri -četiri koje je moguće uraditi samostalno.Obzirom da f2p igrač skoro pa nema pristup GTM nepohodnost udruživanja sa drugim igračima u heroic misijama je nužda da bi uspio da igru privedeš kraju.
Inače Max, kako ide PVP na Progenitoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]() Citat:
Mala preporuka za sve koji su voljeli KOTOR obavezno odigrajte povezane flashpointe Taral V i Maelstorm Prison narocito ova druga ima veze sa KOTOROM ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Banned
|
![]()
Mene interesuje samo glavna prica to jeste main guest! Da li mogu sam to da predjem ili ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Mozes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Kad pocinje F2P? Pokusavam da nadjem podatak al nesto mi ne ide od ruke.. Ili je to vec pocelo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kotor, star wars |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
'Ajmo, menadžeri! | huligan | Upravljačke simulacije | 1131 | 10.3.2010 23:17 |
Star lines | alesandro | Fotografija | 12 | 13.10.2008 15:39 |
Star Wreck- najbolja star trek/ babilon 5 parodija | Iilija64 | Brbljaonica | 9 | 25.1.2008 19:57 |
Star Wars Yoda's Rap | oluja | Cvet kompjutera | 7 | 8.2.2007 1:22 |