![]() |
![]() |
![]() |
#2581 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Saznao sam veoma zanimljivu informaciju, elem, da bi se dobio jedan od boljih krajeva, mora se igrati multyplayer, licno sam presao sve sto se moze preci u igri i dobio polushit kraj, koliko je to eticki vi vidite, ceo dozivljaj igre je podredjen njihovom guranju multy-a. Setite se reci Biowarea da MP nece uticati na SP, i onda stave ovako nesto, neverovatno koliko ljudi lazu, ovo je verovatno poslednja Bioware igra koju cu igrati, sta rade to je strasno.
Nije samo fora da spreci pirateriju, pa ti udjes opikas partiju i ne gledas, spremnost galaksije (postotak koji utice na skor) se povecava ako se MP igra svaki dan, ako ne igras neki dan, spremnost se smanjuje, okrutnije nisu mogli. Spoiler za Samo da ilustrujem ozbiljnost situacije:
Poslednja ispravka: Equilibrium (7.3.2012 u 21:28) Razlog: Edit Dodatno pojasnjenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Novi član
Član od: 22.6.2009.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
A koliko se mora igrati multiplayer? Je li dovoljno samo ga pokrenuti ili moras da nabijes neki ludacki skor?
Vec vidim sledeci potez BW-a, platite DLC za jos bolji kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Veteran
|
![]()
^Pise ti detaljno u mom proslom postu, editovao sam a nisam video tvoju poruku pa da nepisem dvaput.
U stvari kad sam vec napisao ovaj post mogu i da ponovim ![]() "Nije samo fora da spreci pirateriju, pa ti udjes opikas partiju i ne gledas, spremnost galaksije (postotak koji utice na skor) se povecava ako se MP igra svaki dan, ako ne igras neki dan, spremnost se smanjuje, okrutnije nisu mogli." |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
MareDGrejt (7.3.2012) |
![]() |
#2585 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Igra ima 16 zavrsetaka a dijeli se na dva dijela u zavisnosti o odluke na kraju me2...vazan je i galatic readiness valjda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Novi član
Član od: 22.6.2009.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Kakav genijalan nacin da se zahvati deo MP trzista. Ovo svi igraju zbog price (je li tako?) a oni su resili da tu cinjenicu maksimalno iskoriste, pored bezobrazno visoke cene.
CoD and BF3 beware, ME3 is here! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Elem, zvanična reč je sledeća: Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
mniz (7.3.2012) |
![]() |
#2589 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E dabogda im bila prva najpiratizovanija igra i dabodga joj sredili mp ....
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JAZO na korisnoj poruci: | ||
mniz (7.3.2012) |
![]() |
#2591 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E moram se smarati trazeci war assets,e sve im jbm....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta ti fali, malo putujes galaksijom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ja sam istrazio svako kutak galaksije, resio sve kvestove, presao DLC i na kraju sam imao oko 2700. Za zivog Sepiku ti treba minimum 4000. Mogao sam ja mozda da editujem save iz dvojke kako bih dobio neku prednost, mogao sam da munchkinujem maksimalno i da dobijem jos neki bod u galaktickoj politici, ali ne znam da bih i tad imao 4000, a cemu onda igra kad moram da im senim da bi mozda ispunio. Verovatno cak i nemoze a jedini nacin da dokazes je da na readinnesu od 50% pokazes screenshot. Ali cemu igra kad moras da munchkinujes da bi se nadao da ces dobiti dobar kraj, to se suprotstavlja svemu sto RPG predstavlja. Bez maksimalnog exploita igre jednostavno ne mozes imati 4000 a to znaci da treba da editujes save i celu igru gledas samo poene kako da skupis. Roleplay je nemoguc, ajde sad svi lepo igrajte kako vam se igra i bez MP-a i videcemo koliko ce nas da vidi zivog Separda na kraju. Lepo kaze ovaj lik u clanku sto stavi Sakiboj, napravili su glupost i to nevidjenu, vecu cak i od onog DLC-a. Uvek sam smatrao da se s tobom moze pricati ali sad si stvarno preterao, napadas me bez ikakvih dokaza sa tvoje strane. Mozda je nameless1 bio u pravu i ti i jesi obican fanboj ove nesrecne kompanije. TL;DR NIJE MOGUCE NORMALNOM IGROM OSIGURATI NAJBOLJI KRAJ, MORA SE MUNCHKINOVATI DO BESVESTI, A MOZDA NIJE MOGUCE NI TAD Poslednja ispravka: Equilibrium (7.3.2012 u 22:02) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro si spojlovao svaka ti cast
![]() Trebaju li side misije za kraj onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Bez ikakvih dokaza? Izjava zaposlenog koji radi u dotičnoj kompaniji nije dokaz? Nema tu nikakvog fanbojizma, ja nemam interesa da širim laži za nečiju korist, vodim se striktno činjenicama. A pošto je činjenicu izneo jedan od zaposlenih, pre ću verovati njemu nego nekome ko je prešao kompletnu igru za manje od dva dana (no offense meant). |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
mniz (7.3.2012) |
![]() |
#2597 | |
Veteran
|
![]() Citat:
I oficiri nacisticke Nemacke su negirali genocid pa opet. NE MOZE slusaj sta ti kazem probaj pa ces i videti. Kad im neko ovo pomene, reagovace tako sto ce mu reci da nije dobro igra, da je njegov nacin izazvao takav kraj a kad im sve to propadne onda ce pljuvati sve koji se bune da su prljavi pirati. Ne boj se imaju oni sluzbe za sanaciju stete, ima da vrse propagandu do besvesti. A i ko ce se buniti? Ovo da kazem na Bioware forumu hiljade takvih ko ti bi skocili odma. Indoktriniran si decko, iskuliraj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Sta su uopste ti War Assets-i?Ma lepo sam ja govorio kad su prvi put objavili da ce biti multiplayera da tom modu nije mesto u ME igri
![]() Bolje mi je da kupim iOS i igram Infitrator ko covek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne želim da doprinosim daljoj eskalaciji, zato planiram da ovo i učinim.
Ali nije lepo zvati ljude indoktriniranim zato što ne dele tvoj cinizam sa daškom paranoje. ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja licno mislim da bio to bio glup potez sa njihove strane jer ima ljudi koju uopste ne vole multiplayer, cak vecina populacije igra ovu igru zbog SP kampanje a ne zbog MP ali ako je kako Vulee kaze onda super ali ako je Equilibriumovom onda jbg, mi tu ne mozemo nista.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |