![]() |
![]() |
![]() |
#2401 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
@monitor a kakvog kvaliteta net imas?
D3 zahteva strasno mali protok, tj. up i down saobracaj za jedan sat igranja je mozda par MB, cak i odziv veze nije tolko bitan (sa pingom preko 200ms moze komotno da se igra) samo ne smes da imas prekide ili mnogo izgubljenih paketa, tu igra pocinje da puca i server da te dropuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2403 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ste se ikada pitali zasto se uci mata na programiranju, evo vam primer (CC skill rework za 1.0.5 patch) :
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5800834/#c-5208704303 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 |
Član
Član od: 29.4.2012.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Hteo bih nesto da probam pa da vas pitam, sta mislite koliko je isplativo pokrenuti Diablo preko Telenor internet modema, ako je ping 69 ms, upload 1.89 Mbps, dowload 3.06 Mbps?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Član
Član od: 13.8.2011.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 80 puta na 59 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 |
Član
Član od: 29.4.2012.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Hmmm... Ja sam mislio da nece... Ali, koliko bih mb potrosio za, recimo, sat vremena igranja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
od par posta ispod |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 |
Starosedelac
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
troši nešto smešno malo... možda 1mb za sat, najviše par mb. javi nam kako ti radi, da znam da li je moguće igrati preko telenora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Moguće je! Ja igram tako što mobilni koristim kao modem i radi. Jes' da smeta malo kad ping ode u 1000+ ali je igrivo. Nisam proveravao potrošnju megabajta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Član
Član od: 24.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
imam 6 mbps i povremeno me izbaci iz igre (obichno greshka 309...) i to nije problem nego je problem kada me izbaci u sred borbe i pogine mi heroj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne bih ti ja igrao hardcore pa da mi neko placa po satu. Imas jedan zivot a mozes da pogines na 10 razlicitih nacina a da uopste ti ne napravis gresku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
Član
|
![]()
...ali normal je za devojchice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Starosedelac
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
ma važi što je normal za devojčice... pogotovu kad je igra urađena totalno retardirano.... pukne veza, zalaguje, štucne im server, milion stvari može da se desi... može tebi da blokira komp, može toliko stvari da ti ubije heroja, a da to nije tvoja greška... i šta onda? žali bože stotine sati igranja...
samo ti bato cepaj hardcore i uživaj... bar deset mrtvih heroja sa full legendary setovima dok ti ne umre ništa nisi uradio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2414 |
Starosedelac
|
![]()
@Monitor
Kad pogledam ovog tvog Barba i vidim da imaš 15 lvla slabiji gear od tvog i ne čudi me što je upokojen ![]() P.S. Nijednom mi nije pukla igra do sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Deo inventara foruma
|
![]()
PAZNJA, PAZNJA, SCAM!
![]() Greetings! It has come to our attention that you are trying to sell your personal Diablo III account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with: https://us.battle.net/login/en/?ref=http%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fd3%2Fen%2Findex& app=com-d3 Login to your account, In accordance following template to verify your account. * First and Surname * Secret Question and Answer Show * Please enter the correct information If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation. Regards, Account Administration Team Blizzard Entertainment http://www.blizzard.com/support/ Diablo III , Blizzard Entertainment 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Veteran
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 93 puta na 69 poruka
|
![]()
heh, cak je i meni stiglo, a ja cak ni nemam Diablo 3! :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() - imaš 15 lvla slabiji gear od tvog - napraviš full tanka - veliki LoH i LS ![]() ![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Veteran
|
![]()
Jer i dalje dmg na magijama kod npr Wizarda zavisi od dmg tvog 2handed maca, udarac pesnicom kod Monka od dmg tvog cekica ili su resili to da srede? To mi je zadnja prepreka da kupim ovo, sve ostalo su manje vise resili.
Osecam se ko debil kad igram, ide moj Monk sa cekicem i stitom, iskoristim neki skil i oruzja prosto nestanu dok se ja mlatim rukama. Zasto lepo ne urade ko kod deamon huntera koji neke skilove moze da koristi samo dok ima crossbow? U demo verziji imao sam jedan 2hander koji sam setao na sve likove-klase jer im je davao najveci dps, totalno retardirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve zavisi od itema. Igra ce tako i ostati. Efekti skilova nemaju veze sa oruzijem. Cak i kod barbara, iste pokrete radi bez obzira koje oruzije ima u rukama.
Tako ce igra i ostati jer je napredak gear depended, sto znaci sto bolji itemi to bolji lik. Ceo koncept je tako napravljen da bi ljudi kupovali sa RMAH iteme. Ja necu da se zalim, oni neka kupuju ja prodajem i zaradjujem i meni je lepo i njima je lepo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
2. Tank (i ja nisam znao za ovaj pojam pre D3 jer nisam nikad igrao WoW) znači mnogo resistance, armor, vitality (health), takođe moraš da igraš sa defanzivnim skillovima 3. LS - life steal. LoH - life on hit, mnogo bitnija stavka Evo ti primer full tank barba http://eu.battle.net/d3/en/profile/S.../hero/16382149 mada sad je povećao DPS, ranije je imao 5K DPS na a3 inferno lik nije ginuo uopšte samo je tankao za nas dok gi mi tepamo. A ovo sam ja http://eu.battle.net/d3/en/profile/B...6/hero/7553077 Nabacio sam vitality i resistove na Wizarda i sad teško ginem na A3 inferno, a uz to lepo i bijem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |