![]() |
![]() |
![]() |
#2401 |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 191
Zahvaljeno 91 puta na 72 poruka
|
![]()
Pricamo mi o kucistima danas i dodje moj drug koji kao zna dosta o kompovima i kaze meni: „E znas da cu da kupim ko tvoje kuciste?” Ja kazem da ne znam, a on „Kupicu Koler Master 'Centrion 5'”
Poslednja ispravka: VojaM (9.12.2008 u 17:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Član
|
![]()
Gledao ja juce neki klip sa ortakom na YouTube-u o duhovima,ufo,alenz i ostali crap.I sad naijdemo na klip u nekoj sobi kako se ljulja stolica i pojavi se ona devojcica ca ruznom zelenom facom ja sam krenuo da vicem a moj drug je pao sa stolice i prosuo se dole.Evo i sad se cepam koliko je bilo smesno.Lik se plasio da se vrati kuci u osam sati uvece hehe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2403 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Sedimo mi na klupama posle časova i pričamo o AIRMAX-u i jedan moj drug iz razreda kaže:
-Svaka budala nosi AIRMAX. -Taj fazon. -Znači, svaka budala- kaže on cerekajući se i upire prstom u svakog ko ih nosi na nogama-jedna budala,druga budala,treća budala... A on sam nosi AIRMAX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 10.2.2008.
Zahvalnice: 503
Zahvaljeno 346 puta na 111 poruka
|
![]()
danas smo dobili od profesorice ispravljene testove koje smo radili prije dva dana i ona je "pohvalila" ucenika koji je na pitanje
"izmedju koga je vodjen trojanski rat" odgovorio: "izmedju persijanaca i grka", pa kad je skontao kakvu je izvalu napisao pokusao je da se izvadi salom: "sta? pa zar nije persijski princ (Prince of Persia) trebalo da ubije grckog vizira?!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Pre neki dan vraćam se ja iz škole i vidim ispred sebe leđima okrenutu drugaricu (malo punija, znate na šta mislim
![]() ![]() Kada sam stigao kući, crk'o sam od smeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]()
Danas na istoriji, Dunja je izašla da priča o mitovima stare Grčke. Sad Natalija gleda u nju 30 sekundi i ne trepće, a profesorica je to primetila, i pita Nataliju : ,,šta je Dunja rekla?''
Natalija : Pa profesorice, ja nisam registrovala šta je ona rekla... Profesorica : pa zato i imaš 8 registracija u dnevniku... MI UMRLI od smeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Veteran
|
![]()
E sad nadam se da me necete shvatiti pogresno, ali ljudi - kako to da vi svi (vecina) provalite foru tek pola sata kasnije, ili se tek tada ismejete il nesto?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Član
|
![]()
kaze nastavnica likovnog:jel imas onaj crtez od prosle nedelje?
ja: ostavio sam gA kuci donosim ga sledece nedelje(baronishem)ali imam ovaj nastavnica:ne znam sta ti imas a sta nemas ja: pa imam ga (at this point ja i nastavnica likovnog smo se smejali,jeste glupa situacija ali eto) Poslednja ispravka: Cyb0rg (13.12.2008 u 1:46) Razlog: pojavljuju se smajliji umesto slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
I još jedna stvar (celo odeljenje se skoro valjalo od smeha):
Nastavnica: Zadatak - podvuci reči sa nepostojanim A u sledećim poslovicama: (i sada diktira:)Ko brzo sudi... (nastavak je bio "brzo se i pokaje", ali nije stigla da završi rečenicu ![]() Moj drug Duško: ... brže završi utakmicu ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Geomaster (13.12.2008 u 19:36) Razlog: nastavak poslovice dodat xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Juce idemo ja i ortak u klub (vec dobro nacirkani) i idem ja ispred njega i na ulazu u klub pita nas lik iz obezbedjenja:
- Jeste li vas dvojca zajedno A ja ko iz topa odgovaram - Ma ne, samo smo ortaci Ovaj iz obezbedjenja se samo nasmejao i pustio nas unutra, a ortak je sledecih pola sata pokusavao da eksplodira od smeha |
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Pricam ja mojoj kevi vic:
-E, da cujes vic! Ispituju optuzenog na Severnom Polu: 'Gde ste bili u noci izmedju 21-og septembra i 23-eg marta?' -Hahahaha! Trebao je da ga pita gde ste bili u nocima izmedju...' Ja je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2414 |
Veteran
|
![]()
Igramo se drug i ja ''Knock-Knock'' na MSN-u danas
Vuk: *knock knock* Vuk*KNOCK KNOCK* Lord Miki: Ispala, nema nikog kod kuce Vuk: XD *** Vuk: *knock knock* Vuk: BANG BANG Vuk: DOOR TRASHED Vuk: bang bang Vuk: you die Lord Miki: Who's there? ![]() Vuk: XD Vuk: WHO'S F*C*I*G THERE?! Lord Miki: I am God. Lord Miki: Here, feel my wounds Vuk: XD Lord Miki: XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Član
|
![]()
Igram ti ja wow danas i naletim na kritera.Kriter je bio pacov.Ja ga ubijem posto mrzim kritere i moja mala sestra sve to vidi.i kaze kevi :''Mama ubio je pacova".Keva sva zaprepascena trci do moje sobe i dere se:"Gde je pacov?"
"Kako si ga ubio?" Ja:"Molim, o cemu pricas?" Keva:" kaze mi tvoja sestra da si ubio pacova pokazi mi(urliche)" Ja:"Ma ubio sam ga u igrici" Sestra:"Jadan pacov." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
moj cimer:
"odakle mogu da skinem mocarelu?" (misleci na mozillu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Banned
|
![]()
Kako je danas drug iz mog razreda zeznuo drugog
![]() ![]() Elem, pošto u našem razredu ima jedan Jovan i jedna Jovana, on mu postavi dvosmisleno pitanje: -Jel' bi se ti smuvao sa Jovanom? ![]() A on, gleda u tu Jovanu i sa osmehom na faci, kaže: -Ih, brate kako da ne... -Jesi čuo ovo Jovane? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Starosedelac
|
![]()
Moja majka je prof. biologije u osnovnoj skoli, pa svaki dan prica bisere. Evo nekih:
Majka: "Andjela, koje su boje zelene alge?" Andjela: "..." Majka: "?!?" Andjela: "..." Majka: "Pa koje boje je taj tvoj plavi dzemper?" Andjela: "Pa plave" Majka: "Pa koje su boje zelene alge?" Andjela: "..." Njen kolega, prof. geografije: Scenario: Na tabli je karta Azije. "Daco, ajde nadji mi Aziju na ovoj karti" "..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Odem ja u prodavnicu sa 2 spiska. Udjem ja u prodavnicu, vadim jedan spisak na kome su bile samo 2 stavke. I meni prodavacica:
-Ih, nisi valjda toliko glup da ne mozes da zapamtis 2 stvari?! Ja onda izvadim ogroman spisak koji je bio popunjen sa obe strane, ona samo ucuta... E, evo sta se mom bratu desilo u jednoj Beogradskoj poslasticarnici. Naruci on sta je hteo, a devojka ga sluzi i prica sa drugaricom: -I tako on kaze meni da ce da raskine sa mnom i ja njega izudaram kao malo dete i psujem mu sve po spisku... Jak je, ali sam jaca od njega. Svakog decka sam uspela da prebijem! Je*em ti, kako sam iznervirana. Mogu svakog muskarca da izbijem sad! A ona je inace bila dosta krupna i misicava i moj brat vidi da mu nije vratila 100 dinara kusura, a on je u tom trenutku slusa sta prica onako iznervirana, pa joj bojazljivo rece: -Ovaj... nisi mi vratila 100 dinara... -Molim? Sta? Nisam ti vratila 100 dinara, jel? To oces? -Ne, ne. Dovidjenja... -Ne, ne! Evo ti 100 dinara. I on uze i ode... ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: --ComputerBoy-- (16.12.2008 u 16:46) Razlog: prodavnica! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]()
Pre par godina riknuo mom drugu dvd rezac i pozove mene da idem sa njim da bi kupio nov. Ulazimo mi u radnju, kad neka baba radi.
Moj drug: "Treba mi dvd rezac". Baba ga pogleda, ode do police gde su bili rezaci, citaci itd. i kaze mu: "Oces crni ili beli?" |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
biseri, lapsusi, nije smesno, smesne situacije, smesno |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma | ivan79 | Brbljaonica | 45 | 8.4.2010 13:45 |