![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Veteran
|
![]()
Grafit na jednom obdaništu:
Doje tijanija, smt tetama! ![]() Sećam se jedne stvari koju sam pročitao, ali se ne sećam svih detalja. Valjda je Bill Gates negde rekao da se Microsoft veoma brzo razvija, skoro svaki dan neki patenat, i oni nisu kao npr. General Motors, koji naprave nešto revolucionarno jednom u 25 godina. Za nekoliko dana stigo je i odgovor od GM: Šta bi bilo kad bi General motors bio kao Microsoft (ne mogu svega da se setim): Odjednom, u toku vožnje bi vam motor ispao nasred puta. Zbog najmanjeg kvara bi ste morali da menjate motor. Odjednom bi volan počeo da gubi kontrolu, i da bi ponovo proradio, morali bi ste da pozatvarate prozore, ugasite motor, izadjete iz auta, ponovo udjete, otvorite prozore, i upalite motor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Član
|
![]()
Mali Mao Ce Tung pita majku:
-Mama, šta ima za doručak?- -Pirinač s go**ima.- -NEEEEE! NE OPET PIRINAČ!!!- (rukama za glavu, pravi kose oči) Ostalo je istorija... Poslednja ispravka: Simke (22.3.2006 u 1:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Novi član
Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Dolazi porodica medveda kući. Tata meda, mam meda i sin medvedić sedaju za sto da ručaju. Sin medvedić zavapi:
- Neko je jeo iz mog tanjira! Tata meda zabrunda: - Neko je jeo i iz mog tanjira! Mama medved će: - Pa čekajte bre, još vam nisam sipala! ![]() Bili Talijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji način dovede žensku do ludila. ![]() - Ja počnem da joj ližem ruku, penjem se do vrata, a onda silazim dole. Tada svaka ženska poludi do daske - kaže Talijan. - Ja joj ližem nožne prste, a zatim sve višlje. Dok dođem do one stvari, ona definitivno otkači - kaže Francuz. - Ja to prosto, onako seljački, samo guraj-vadi - kaže Bosanac. - I kada ona poludi? - pitaju ovi Bosanca. - Pa kad obrišem ***** o zavesu... ![]() Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sedi. - Šta da radimo? - zavapi Japanac. - Oca ti ****m japanskog, vi bi samo nešto da radite! ![]() Mujo se napio i legao nasred parkinga. Dođe policajac i pita ga: - Šta radiš tu? - Zar ne vidiš da sam se parkirao? - Pa nisi ti auto! - Baš me briga, nisi ni ti pauk. ![]() Izostao Perica iz škole. - Što nisi juče bio u školi? - pita učiteljica Pericu. - Morao sam da vodim kravu kod bika - odgovara Perica. - Zar nije to mogao tvoj tata da obavi? - Mogao je, učiteljice, ali ipak to bik bolje radi. ![]() Takmičili se klinci čija mama ima veće sise. Kaže prvi: - Moja mama ima sise k'o fudbalska lopta. Kaže drugi: - Moja mama ima sise k'o dve fudbalske lopte. Kaže mali Perica: - Pa sad, šta ja znam kolike su tačno, ali kad sam nosio mamin grudnjak pre neki dan na hemijsko čišćenje, rekli su mi "Ne primamo padobrane". ![]() Zašto plavuša ćuti dok se se ****? - Rekla joj keva da ne priča sa nepoznatima! ![]() Napala banda puževa kornjaču. Nakon nekog vremena pojavila se policija da napravi uviđaj o događaju. Pita policajac kornjaču: - Kako se napad desio? - Ne znam, izveli su to munjevito - odgovori kornjača. ![]() Poslednja ispravka: [Imzadi] (22.3.2006 u 23:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Član
Član od: 14.12.2005.
|
![]()
Evo da i ja dam svoj doprinos:
Pita unuka dedu: - Deda, koliko ti imas godina? - Osamdeset i sest... - Pa ne bi ti dala. - Eh, ne bi ja ni mog'o! ![]() Poslednja ispravka: bone_collector (22.3.2006 u 12:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Član
|
![]()
Kako se Crnogorci bore protiv ptichjeg gripa???
--- Istrebljuju FLAMINGOSE!!! --- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Novi član
|
![]()
Postavi učiteljica pitanje svojim đacima da kažu nešto što se rimuje. I naravno, javi se Perica.
- Iza one stare šupe obrisala baba ****. - Pa, Perice, kad već nisi mogao ništa pristojnije da smisliš bar si mogao da kažeš nešto ovako: "Iza one stare šupe obrisala baba d.", tako je pristojnije. - Dobro, učiteljice. - A sad da vidim da li si nešto zapamtio, reci još nešto što se rimuje... - Ivan trči, vetar piri, iz gaća mu ***** v. ![]() Italijanska granica 1953. S jedne strane jugoslovenski vojnici, s druge strane italijanski. Psuju jedni druge na sav glas. Jedino Piroćanac ćuti. - Je li, a što ih ti ne psuješ? - A be, ne poznavam gi, ne znam kako da im psujem. - Pa psuj kako si navik'o. - Dobro. Talijani!!! - Che cosa? - Mame vam ga nabijem bugarske!!! ![]() Zašto Majkl Džekson ima premale pantalone? Pa nisu njegove! ![]() Poslednja ispravka: Simke (25.3.2006 u 7:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Član
|
![]()
Trci Fata, nosi sina na rukama i kuka:
Mujo, Mujo! Sta da radim? Mali progutao metak! Mujo se baca u stranu i zagalami: Ne okreci ga prema meni, j3b0 ti on mater! |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Član
|
![]()
Trči klinac za pandurom:
• Čiko, čiko, je li ovo vaš pendrek? • Nije, sine, ja sam moj izgubio! - odgovori pandur. Poslednja ispravka: Simke (26.3.2006 u 8:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Član
|
![]()
Lik oboren u ringu i sudija mu odbrojava a tek ce baba iz publike:
Ma taj sigurno nece ustati znam ga iz autobusa!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Trči klinac za pandurom: • Čiko, čiko, ja cu da vas pojedem! • Ma daj klinac, ne jedi *****! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Banned
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Jednom muz i zena igrali golf.I zena razbije prozor u nekoj kuci,i du oni tamo da se izvine.Kad dodju do prozora vide tamo razbijena vaza i neki lik sedi u fotelji.Oni se njemu izvine a on njima rece da je on duh koji je izasao iz vaze kad su je razbili i da ce im dati 2 zelje.Muz pozeli pare i devojke,zena pare i momke itd...Onda duh kaze muzu-mogu ja tebi malo da ***** zenu,znas bio sam u vazi dugo,a ovaj kaze naravno.I **** ovaj **** i onda ih pita kolko imaju godina?Ovi kazu oko 35...A duh ce na to: I josh verujete u duhove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Novi član
|
![]()
Jedu Mujo i Fata škampe, Fata se isprska po haljini i kaže:
- Juuu, izgledam k'o svinja! Mujo je pogleda i kaže: - A još si se i isflekala! ![]() Zašto Brus Vilis nije glumio u "Titaniku"? Sve bi ih spasao. ![]() Pita Perica mamu: - Da li je tatu prošao proliv? - Kakav crni proliv, dete? - Pa, čuo sam da si sinoć pitala tatu: "Kad će ti se već jednom stvrdnuti to tvoje *****?". ![]() Poslednja ispravka: Simke (28.3.2006 u 5:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Član
|
![]()
Uciteljica: Deco, znate li neke zivotinje iz drevnih vremena? Mali Ivica kaze: Mamuti! Uciteljica: Dobro, zna li jos netko? Javi se Perica: Sestru ti.
Svadjaju se kamila i nosorog. Nosorog:Ti imash dve sise na ledjima! Kamila:Ja barem nemam k**** na glavi. Poslednja ispravka: Simke (28.3.2006 u 5:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Donese mladi rus svoj lap-top na popravku žaleći se na opšti pad performansi...Serviser ga uzme ...Otvori ga odmah na pultu ispred mušterije i na njegovo opšte iznenađenje iz laptopa izleti ogromna bubašvaba i krene da zig-zaguje po pultu...majstor uhvati novine i "oplete" po bubi..A mušterija ga zgrabi za ruku i kaže:Njet ubit mašinistu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
...GENIJALNO...
Setaju deda i unuk. Unuk vrisne:"BOMBA!!!", a deda instinktivno skoci u kanal. Mali se iskrivi od smejanja. Idu oni tako dalje, unuk ponovo viknu:"PAZI BOMBA!", i deka, naravno, opet u kanal. Unuk vristi. Nastave oni, mali opet:"BOMBA", a deda mu odvali samarcinu. Unuk placuci upita:"A sta je to deda?". A deda ce njemu:"Geleri, pi*ka ti materina, geleri!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Član
Član od: 18.2.2006.
|
![]() ![]() ![]() Ratovali slonovi i miševi. Jedan miš se popeo slonu na vrat, a njegovi drugovi miševi mu počeli dovikivati: To, Boro, zadavi ga...!!! Kompjuterska kletva: Dabogda ti žena bila open source! Ide Isus kroz park i nailazi na momke koji igraju košarku. Pitaju ga oni: • Hoćemo li košarke? • Ma ne bih ja - reče Isus. • Hajde bre, samo jednu partiju basketa, šta fali... • Može, ali bez zakucavanja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Član
|
![]()
uduvao se james bond
i kaže ja sam bond james din |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Šta se čuje kada plavuša upadne u vodu?
Gluuuuuuuuuuuup!!! Zašto plavuša nosi kanap kada ide u pekaru? Na ulazu piše: Uvek sveži burek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
jokes, vicevi, zabava |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sve što niste znali o Čaku Norisu... | millancche | Cvet kompjutera | 983 | 30.6.2013 23:25 |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |