![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Jedno pitanje; koliko si odigrao Baldura prije nego što si batalio? Jesi li počeo sa jedinicom ili dvojkom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Veteran
Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Banned
|
![]() Citat:
А Baldur сам почео двојком и нисам далеко одмакао из раније поменутих разлога (још увек сам у оном замку на почетку са Минском и компанијом), а после сам на кратко пробао и ТОБ експанзију која ми је била скроз смешна, јер уопште нема 3D дубину, па су нпр. кретање ликова и капи кише на екрану просто комични. Ал није ни то проблем, колико тај "већ виђено" осећај, јер ме је све подсећало на NWN кога сам обрнуо неколико пута, а уз то и много лепше изгледа. Poslednja ispravka: Jim Bravura (7.2.2007 u 20:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ne bi da insistiram ali pazi NWN i BG nemaju ama bas nista zajednicko sem settinga (cak im je i sistem razlicit). Ja ne znam gde ti vidis slicnost izmedju te dve igre. U svakom slucaju, sve sto NWN ima dobro nasledio je od BG-a a sve lose je samo njegovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Drugim recima, kazemo ti da odigras prokletu igru i dozivis neverovatno iskustvo!!! Samo napred, nemoj da odustajes, to je veoma lose kada igras igre. Vidis malu manu i odustanes. Ne bi svuda imao toliko vise ocene od NWN. Samo igraj!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.192 puta na 7.157 poruka
|
![]()
U potpunosti se slazem sa Boo-om po pitanju razlicitosti BG-a i NWN-a
U BG-u sam morao na nekim mestima zaista da mucnem glavom da bi napravio odogovarajucu strategiju u party-ju i presao nekog/neke neprijatelje U NWN toga nije bilo,samo ides i ubijas,mozda je bilo malo problema sa questovima,ali sa protivnicima nikada...a i onaj henchman je bez veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Starosedelac
|
![]()
@Jim
I za Baldura važi ista priča kao i za Fallout. Dakle, izađi iz Irenicusove tamnice, to ti je za Baldura Temple of trial. I nemoj da igraš ToB a da nisi završio SoA i importovao karaktera. Poslušaj, nemoguće je da svi ovdje griješimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Banned
|
![]() Citat:
@mmn2911, јако ретко ми се дешава да одустанем од неке игре, јер се ипак трудим да се информишем пре него је набавим. За три године интензивног играња ово је можда 2-3 случај и увек са јаким разлогом. А што се оцена тиче, разлика у SK је била пет поена, ако се не варам ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Banned
|
![]() Citat:
П.С. Видим да има мишљења да је и Planescape: Torment лак и релативно кратак. Само није речено на ком нивоу тежине ![]() Poslednja ispravka: Jim Bravura (8.2.2007 u 2:53) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Starosedelac
|
![]()
Samo ovo da ti napomenem, nemoj da se šališ i probaš Baldura da igraš na nekom nivou težem od core. Baldur nije nimalo lak, a ako ti kasnije kad ga budeš igrao drugi put (a hoćeš sigurno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Veteran
|
![]() Citat:
ODMAH! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Slazem se sa Boo-om.Razlika u oceni jeste mala ali se mora uzeti u obzir i korisnici kojima je NWN namenjen.I NFS dobija dobre ocene ali nije u klasi sa recimo Live for speed
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Veteran
|
![]() ![]() Da, ako bacis pogled na listu videces da nijedan RPG nije dobio vise od 93 sem Baldura 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Veteran
|
![]()
u proteklih godinu dve na trzistu se pojavilo nekoliko nastavaka i rimejkova popularnih rpgova koji su ostavili zapazene trzisne uspehe. medju fanovima je pak popularno da se nove igre smatraju losijim iz svakojakih razloga.
nazalost u velikom broju slucajeva tako uistinu (ili i po mom misljenju) i jeste. oblivion, nwn2 i gothic3 su tri velika rpga koje cije sam prethodne delove igrao, i koji su kod hard core fanova svi docekani na noz iz raznih razloga. oblivion zato sto je korpporacjsko "djubre", nwn2 nije los u odnosu na nwnw (samo suludi ljudi to tvrde) nego je los u odnosu na verovatno najbolji rpg ikad bg2, gothic3 je los zato sto je manje vise nepoznat publici sa obicnim racunarima (racunarima koji ne rade na nuklearni pogon) bar kod nas. da li je dakle oblivion zaista losiji od morrowinda? da li je gothic3 teoretski igriv bez sloma zivaca? da li je nwn2 uopste igra ili samo hibrid kapitalizma i fantazije? kotor2 Vs kotor1(mada, meni je tesko da nastavak posmatram tako, posto sam ih igrao gotovo istovremeno). titan quest (silverfall)Vs diablo |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Igre koje si pomenuo nisu toliko losije od svojih prethodnika, nego su tebi ocekivanja bila veca, ali sa razlogom. Ne mogu u proseku i po 3 puta jace masine, da ucine nove igre zanimljivijim od starih- mogu samo da ih ucine lepsim! I ne moze da ti bude isti dozivljaj kada nesto igras prvi, a sa druge strane po ko zna koji put. Uostalom ideje se crpe i tesko je da ocekujes nesto toliko novo i veliko, kao sto si nekada upravo to dobijao! Ali, da si prvo igrao NWN2 pa onda NWN1, pitanje je koji bi ti utisak bio...
![]() Zakljucak: Dobra igra je dobra, ali dobra igra posle dobre igre nije toliko dobra! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
![]()
Oblivion je super igra ali opet mi je mnogo bolji Morrowind. Mislim da je instant putovanje po mapi u Oblivionu cista glupost. Koliko sam samo puta u Morrowindu dok sam pesacio do mesta koje mi treba za quest nalazio grobnice gde sam nalazio dobru opremu ili nove questove. Istrazivanje tog ogromnog sveta je bilo fantasticno a Oblivion je mnogo manji. Uporedite samo gradove Vivec iz Morrovinda i glavni grad u Oblivionu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 122 puta na 67 poruka
|
![]()
Uvek sam vise za novo, jer po nekoj mojoj logici u novim stvarima bi trebalo da su utkane dobre stvari iz starih naslova a pored toga tu su i savrsenije tehnikalije... Ali uvek ima izuzetaka... napr. KotOR 1 je bolji od dvojke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Veteran
|
![]()
Oblivion je zaista korak u nazad u odnosu na Morrowind u svemu sem u grafici.
Kakav je zapravo Gothic 3 saznacemo za godinu dana kada ga pokrpaju i kad normalni ljudi budu mogli da ga igraju onako kako treba da izgleda. NWN2 je totalna reciklaza uglavnom prvog dela i BG2 sto mozda ne bi bilo lose da nije toliko ocigledno. Sad ga igram i deja vu efekat me ubi. Ne moze od babe (NWN) biti devojka. Da ga je izdala druga firma i pod drugim imenom mnogo bi bolje prosao. Akcioni RPGovi su jedan te isti koncept u ponovljen u beskonacnost. Ako ih volis svaki ti je dobar, ako ih ne volis (kao ja) onda su ti svi bez veze. Ali medju njima sem tehnickih kvaliteta nema prave razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|