![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | ||
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Zaboravio sam jos da dodam neke anime koje sam odgledao... Date A Live ne znam zasto je ovaj anime popularan, ali jeste ![]() ![]() Sastavio sam i dugacku listu za gledanje: Angel Beats, Guilty Crown,Ergo Proxy, Btoom!, Eureka Seven, Clannad, Fate/zero,Fate/stay night...ima jos naslova, ali ne mogu svih da se setim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2362 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nastavio sam danas sa gledanjem Steins:Gate, dosao do 13. epizode i moram reci da je iz epizode u epizodu sve bolji i bolji. Mada mi se i dalje po glavi vrti lozacka uvodna numera iz Attack on Titan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
Član
Član od: 17.3.2010.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 84 puta na 52 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Isplati se, i ne samo zbog sporijeg strarta, likovi se polako uvlace pod kozu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Veteran
|
![]()
Citajuci komentare poceo sam i ja da gledam steins gate i meni uposte ne ide sporo ide bas kako treba ni previse brzo a ni sporo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |||||||
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
i OP je sjajan kada se odslusa cela kompozicija...
![]() Poslednja ispravka: Dreamfall (24.6.2013 u 9:39) |
|||||||
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Dreamfall na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2368 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Same old, same old.... nema tamo ništa novo da se vidi/nauči.
Jedino što me interesuje je koncert benda 101A sutra uveče. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
Thunderman (4.7.2013) |
![]() |
#2369 |
Veteran
|
![]()
Bez ikoga da uvredim, ali mene bi bio ziv blam, bude me blam samo kad vidim pojedine ljude odande.
On topic, Shingeki no Kyojin ima odlican soundtrack, kao i JoJo. Malo mi je krivo sad sto manga SnK izlazi mesecno umesto nedeljno kao pre, ali sta da se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Thunderman se oblači u crveni kostim vampir devojcice i odlazi na cosplay te veceri i ponosno se kocoperi. Posle ide na koncert japanskog benda, gde divlja i peva na losem japanskom. Zatim krece kuci. Na izlazu iz zgrada, posmatrajuci zvezdano nebo, oklizne se na koru od banane i upada u otvoren saht... Iris zatvara knjizicu. Umornim pokretom je vraca u fioku i zakljucava. Sobom odjekuje Rjukov zlokoban smeh..." ...naisla inspiracija, sta cete... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2371 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Haha, realno, ja svaki put kad sam isao na neki turniru Guilty Gearu ili BlazBlueu hvatala me je neka nelagodnost... U fazonu, sta ja uopste trazim ovde medju ovakvim likovima
![]() Inace, zavrsila se Gargantia, svideo mi se kraj. Bas osvezavajuci anime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Organizovala je Sakurabana par puta, BB prosle, pretprosle godine i jos par puta ranije, GG je poslednji put bio 2008 ili 2009.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nikad vise. ![]() Ne znam koliko je ovo anime, ali ako nekog zanima ove godine Naruto Ultimate Ninja Storm izlazi i za PC: http://www.uk.namcobandaigames.eu/pr.../playstation-3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 | |||
Veteran
|
![]()
Sad odgledah i DanganRonpa. Posto sam zavrsio celu igru na PSP-u, znam da ima potencijal da bude jedna od najboljih serija ove godine, sve zavisi od produkcije.
Svidja mi se ED:
Poslednja ispravka: Thunderman (5.7.2013 u 16:14) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() Inace krenuo sam da gledam nekoliko anime-a istovremeno(Eureka 7, Desert Punk, Ergo Proxy, Soul eater, Btoom!, Kingdom(animacija u prvoj epizodi me je malo uplasila, ali sada deluje bolje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Veteran
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 97 puta na 64 poruka
|
![]()
Znate šta počinje mnogo da me nervira (posebno zato što se desilo par puta)? Odlučim se da gledam neki anime, i skrljam sve epizode u par dana (znam da to i vi radite) i skontam da nema više, odnosno, da nema nastavka, a priča nije završena... Počelo je sa Deadman Wonderland, pa BTOOOM! i Hyouka. Izuzetno mi ide na živce, a ne mogu da vidim igde da li je anime zaključen, a posebno ne smem da idem po forumuma gde je rizik od spojlera veliki. ffs.
Elem, imate li neki anime na foru Hyouka? Tipa limunadica, ništa specijalno, nešto što drži pažnju... Probao sam sa Kokoro Connect, i odustao sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.074 puta na 2.444 poruka
|
![]()
I meni nedovršene anime baš cimaju živac. Zato od skora konsultujem wikipediu pre nego što se upustim u gledanje. Uglavnom mogu da se izvuku potrebne informacije iz uvodnog pasusa, bez približavanja spoilerima.
By the way, počeo sam da gledam Tokyo Magnitude 8.0. Pogledao sam prve četiri epizode ali me nešto ne vuče da je gledam. Klasična drama, ali mi se za sad ne izdvaja ničim posebnim i upečatljivim. Nadam se da će postati zanimljivija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam napravio poduzu pauzu od anime sveta, sad moram da se podsetim nekih naslova... Tenjou Tenge, here I come (posto sam ispratio mangu do kraja jos odavno, moram da se podsetim zasto bese ovo kul serija.
![]() BTW, da li je mozda neko clan kluba Sakurabana, i ako moze da iznese utiske kako je tamo? ![]() I da li je neko isao na ovogodisnji Japanizam i kako je bilo, ja nisam mogao zbog obaveza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |