![]() |
![]() |
![]() |
#2281 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Ne, u obicnim sam umro od bossa 2 puta, sramota me
![]() Herojske sam sad presao Spoiler za Strategija:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
Naravno da je lakše zbog toga što sad imam bolje špilove. Ali, ja nisam ni pričao da mi je lako na normalnoj težini, što naravno jeste, nego su mi lake one klasne borbe, gde igraš sa špilom koji ti je već dat.
![]() Recimo, jako je zanimljivo boriti se sa punom rukom nestabilnih portala, ali bi bilo još bolje kad bi protivnik bacao jače karte, a ne Milhausa... ![]() Inače, izgubio sam prvu borbu, jer nisam uopšte video da onaj patuljak izbacuje po jednog podanika na sto, sledeću kad sam korigovao špil sam lako dobio, kao i ostale, a ženu onog poslednjeg idiota sam poštedeo, jer ipak da nije bilo nje, odma bi me rokno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Veteran
|
![]()
Sledeci wing u cetvrtak , tako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Veteran
Član od: 7.3.2008.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 69 puta na 64 poruka
|
![]()
Otkljuco prvo krilo, odradio ga kompletno, i nakon ponovnog ulazka u igru pokazuje mi da nista nemam otkljucano !!! Naravno 700 golda je nestalo.....
Poslednja ispravka: pmale (8.4.2015 u 3:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Novi član
Član od: 10.12.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Veteran
|
![]()
Meni se nešto drugo desilo. Kada dobijete nove karte i uđete u kolekciju, obično vam stoji broj tih karata i gde se one nalaze, gore u prečicama za heroje i opšte karte, sve dok ne uđete u iste i pređete preko. Kada sam završio prvo krilo i ušao u moju kolekciju, ništa nije bilo obeleženo, kao da ništa novo nisam dobio, mada su karte ipak bile tu. Videću kad završim drugo krilo šta će biti.
Inače, žalio sam se na prošlo otvaranje, kako mi se nije svidelo i kako sam se smorio. Hearthstone mi je juče vratio sve i izmamio veliki kez, posle novog otvaranja 11 pakovanja (8 klasičnih i 3 GvG). Izvukao sam ladno 3 legendarne. ![]() Legendarne: Leeroy Jenkins, Edwin VanCleef i Cairne Bloodhoof, sve ću zadržati. ![]() Epske: Shadowform(sviđa mi se, ostaviću), Feign Death(jel se koristi?), Gladiators Longbow(već imam). Retke: Secretkeeper, SI:7 Agent(odlično, napraviću drugog), Muster for Battle, Ancient Mage, Blizzard, Fel Cannon, Screwjank Clunker, Crazed Alchemist(imam jednog, da li treba i ovaj?), Goblin Sapper. Ne bih uništavao ništa sem Secretkeeper i Ancient Mage, jel to ok? Obične: Priestes of Elune x2, Cobra Shot, Battle Rage, Fen Creeper, Naturalize, Seal of Light, Sense Demons, Lightspawn. Ostalo, uglavnom, sve duplikati. Šta sa ovim običnim kartama da radim? Valja li šta ostaviti? Ova sveštenica mi deluje najgore. Ne znam da li to ima neke veze(verovatno nema), ali ovaj put nisam čekao da skupim dosta zlata, pa da onda kupim sva pakovanja, nego sam dan za danom, jedno po jedno uzimao i plus ona tri što sam igrao Arenu. Sve u svemu, odlično, čak 3 legendarne iz 11 pakovanja. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Starosedelac
|
![]()
^
Feign Death se trenutno ne koristi, a verovatno se nece koristiti nikad, ali ja bih ostavio jedan. Gladiators Longbow nema teorije da ce se igrati vise od 1komada nikad, slobodno rasturi drugi. Crazed Alchemist se trenutno ne igra apsolutno nigde. (doduse, ja sam ga koristio u Heroic modu za poslednjeg bossa prvog winga, tu je jako koristan) Ja bih pre razbio Goblin Sappera nego Ancient Mage-a. A da, Secretkeeper je prilicno losa karta (ako zanemarimo that booty) Ja commone ne volim da unistavam, ali realno od svih tih jedini koji su se ikad koristili su Battle Rage, Naturalize i Seal of Light i kao Fen Creeper nije ocajan (ali samo pod uslovom da nemas Belchera iz Naxxa koji je mnogo mnogo bolji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Veteran
|
![]()
Secrtekeeper će da nestane, teška srca, slažem se za that booty.
Imam ceo Naxx. Za Alhemičara sam bio ubeđen da ga koristi Sveštenik, ali sam možda pobrkao lončiće, mislim da je zanimljiva i korisna karta, situaciona što bi neki rekli, zato prvog nisam uništio, a sad kad imam dva, ne znam još šta ću. Poslušaću te za Feign Death(jel ostaju podanici živi posle spela?) i Ancient Mage(na drugi pogled solidna karta, samo jako ružna), imam i Flare za lovca, koju nisam uništio, ima potencijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Starosedelac
|
![]()
Nisi pobrkao loncice, neki priestovi su ranije koristili Alchemista - counter za tada op Nat Pagle-a, obrnes Yseru za iznenadnih +8 dmga ili slicnu stvar uradis sa nekim drugim debeloguzim minionom, ali je njegova upotrebna vrednost sa vremenom postala sve manja, a izasle su bolje karte za 2mana slot (primarno mislim na shrinkmeistera za cabal/shadow madness komboe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Član
Član od: 25.4.2007.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 16 puta na 12 poruka
|
![]()
Ostaju. Inace da sam na tvom mestu ne bih dirao tu kartu jer nije uospte losa, samo se ne uklapa trenutno ni u jedan aktuelan deck. Mada niko ne moze da predvidi buducnost, i mozda ce sa buducim ekspanzijama ova karta biti obavezan deo nekog decka.
Inace, ista je situacija bila i sa rougom, gde je tinkers oil bila prakticno mrtva karata cak mesec-dva nakon izlaska gvg-a dok neko nije uzeo i napravio dobar deck oko nje. Naravno Rouge je bio mrtva klasa, pa su ljudi imali vise razloga da nadju nesto novo, dok je hunter trenutno veoma jak, pa se ljudi ni ne trude da eksperimentisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Veteran
|
![]()
Ne znam za to ulje, nisam pratio. Ja sam dobio dva relativno brzo i odmah sam joj našao mesto u mek špilu koji igram, dok ne skupim karte za bolje. Meni je ta karta uvek bila odlična, ali što ti kažeš, nije bila masovno korišćena, dok neko nije napravio za metu validan špil, koji može da dogura do legendarnog zvanja. Dostupnost koju internet pruža dosta ubija originalnost i to i kod ljudi koji su zaista kreativni, ali prosto vremenom lenjost prevlada, valjda.
A Feign Death nisam stigao da isprobam još, nisam stigao da igram uopšte od prošlog otvaranja karata. Deluje jaka, recimo aktiviram efekat na Šrederu i on mi ostane živ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Član
|
![]()
Da, mada mozes da isprobas i sa Savannah Highmane, Nerubian Egg, i recimo sylvanas (na ovaj kombo sam najcesce nailazio kada je u pitanju ova karta, gde mi maznu dva miniona).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Veteran
|
![]()
Da nema još neko problem da se uloguje.
Dođem kući, odmorim se malo i zasednem sa namerom da uživam, kad ono me stavi na listu čekanja ccc baš nemam sreće. Estimated wait <1 minute i tako već pola sata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Novi član
Član od: 10.12.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Radi bez problema, doduše Azijski server. Piše da je Molten Core otvoren ali se ne može pazariti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Veteran
|
![]()
Nikako da me ubode dobar legendary
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 185 puta na 117 poruka
|
![]()
Plus uz Sylvanas i Emperor Thaurissan-a (uz njih su Cairne i Piloted Sky golem solidni) je najbolji 6 mana minion. 7 je dosta HP and BGH ga ne moze ubiti. Naravno ako ima sinergiju sa ostalim kartama u deck-u onda je jos bolji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Član
|
![]()
Ovaj Majordomo je toliko losa karta, da je prakticno Sneeds old shredder nerfovan njenim izlaskom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battle.net, blizzard, card game, hearthstone, warcraft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Hearthstone: Heroes of Warcraft | Psycho13 | otpaTci | 1 | 23.3.2013 16:34 |
Heroes over Europe | DeCoy | Simulacije vožnje | 7 | 13.10.2010 20:52 |
Battlefield Heroes - online pucačina | dusski | Brbljaonica | 2 | 16.5.2010 14:08 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |