Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 26.3.2015, 9:31   #2241
mentolbrebombona
Veteran

Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
Određen forumom Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

@Lazar95 Teško žabu u vodu naterati.

Ne verujem da se neće pojaviti neka odlična karta, koja će naći mesto u dosta špilova. Mora da se pojavi bar jedna takva, bar jedan novi Belčer.

Mada i da se tvoj pesimizam ostvari, jbeš i metu i sve, te avanture ti vrede kinte u HS. Ako ništa drugo, imaš još jedan deo igre, koji možeš da igraš kad god ti se prohte. Ja često odigram klasne u Naxx ili herojske, kad hoću da se maltretiram, zabavno je, a takva će biti i nova avantura.
mentolbrebombona je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mentolbrebombona na korisnoj poruci:
Lazar95 (26.3.2015)
Stara 26.3.2015, 9:49   #2242
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka

A nisu karte bas toliko lose, ima bar 4-5 sa dosta potencijala, a jos 15ak karata je ostalo da spoil-uju. Zato mi i jeste cudno da je release sledece nedelje, a videli smo samo jednu legendary kartu Nesto bas i nisam optimista za to.
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.3.2015, 13:16   #2243
BobaL
Član

Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka

Citat:
LoshMeeBre kaže: Pregled poruke
A nisu karte bas toliko lose, ima bar 4-5 sa dosta potencijala, a jos 15ak karata je ostalo da spoil-uju. Zato mi i jeste cudno da je release sledece nedelje, a videli smo samo jednu legendary kartu Nesto bas i nisam optimista za to.
I kada je izlazio gvg otkrivena je polovina karata - karta po karta, a onda je odjednom otkrivena i druga polovina. Tako je bilo i za naxx ako se dobro secam. :-)
BobaL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.3.2015, 14:32   #2244
LoshMeeBre
Starosedelac

Citat:
BobaL kaže: Pregled poruke
I kada je izlazio gvg otkrivena je polovina karata - karta po karta, a onda je odjednom otkrivena i druga polovina. Tako je bilo i za naxx ako se dobro secam. :-)
Mislim da je naxx bio dosta razvuceniji. Secam se da smo sigurno videli Loatheba i Maexnu pre ostalih, racunam po legendary kartama A za GvG si u pravu, dobili smo prvu polovinu na kasicicu i onda drugu polovinu odjednom. Bilo bi super da sam u krivu i da releasuju za nedelju dana, samo kazem da nisam optimista.

EDIT. Tri nove karte, ubrzava se
http://us.battle.net/hearthstone/en/...tory-3-26-2015

Volcanic Drake deluje odlicno, sasvim je normalno ocekivati da bude 6/4 za 4-5 mane sto je odlicno u agresivnom deku, a ako kosta 2-3 mane onda je dobar u bilo kom deku. Midrange Dragonhunter mozda?

Drakonid Crusher me nije odusevio, mada nije ocajna karta.

Nefarion me je odusevio dizajnom. Nisam siguran koliko je zaista dobar, ali ovakav RNG mi se dopada, siguran sam da cu se igrati sa njim.

Poslednja ispravka: LoshMeeBre (26.3.2015 u 21:46)
Stara 27.3.2015, 11:27   #2245
BobaL
Član

Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka

Avantura izlazi za US igrace 2. aprila za EU igrace 3. aprila, zvanicna informacija.
BobaL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.3.2015, 11:34   #2246
mentolbrebombona
Veteran

Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka

Meni je najzanimljivija ova 9/9 kad je protivnik ispod 15. Volcanic Drake odličan za brže špilove, a Nefarian za control, kakvi će to šokovi da budu kad da 2x Pyroblast. A tek 'vatanje za glavu kad da Mirror Image.

Inače, imao sam pre neki dan jedno veće otvaranje(20 pakovanja, 17 klasičnih) i prvi put od kad igram ovo sam se malo smorio Pa u 5 pakovanja su bile po dve iste karte, od toga Young Dragonhawk dva puta jbte. Posle skoro 30 otvaranja sam dobio legendarnu, što je ok, s obzirom da me pre toga posrećilo da u kratkom periodu dobijem dve.

Legendarne: The Beast, zanimljiva karta, ali mi se ne sviđa previše, stajaće mi dok ne zatreba prašine.

Epske: Spellbender, Mini-Mage, Pit Lord(sad imam dva). Nisu loše, ali moglo je puno bolje, ovaj mali mag mi se nikako ne sviđa.

Od retkih su najbolje: Nourish x2, Jeeves, Vaporize, Shadow Madness x3, Upgrade, Commanding Shout, Unstable portal, Ancient Watcher, a ostalo duplikati ili nije vredno pomena.

Zlatne: Harvest Golem(uništio, jer imam), Keeper of the Groove(odlično, falio mi), Scarlet Purifier(uništio, jer imam), Blood Imp.

Od običnih karata jako malo je bilo korisno, recimo najviše Temple Enforcer koga nisam imao, a ostalo: Circle of Healing drugi, Thoughtsteal drugi, Raging Worgen, Argent Protector, Darkbomb drugi, ostalo sve duplikati ili ne tako vredne i korisne karte.

Nakupiće se prašine, malo po malo, valjda će sledeće otvaranje biti korisnije.
mentolbrebombona je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.3.2015, 9:59   #2247
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Jeeves je dobar za jako agresivne špilove. Shadow Madness je obavezan u Priestu, Unstable portal se koristi u nekim verzijama mech mage špila i u nekim verzijama tempo mage-a (po meni jako dobra karta). Ancient Watcher se koristi u handlocku. Keeper of the Grove - obavezna druid karta. Circle of Healing - obavezna priest karta. Thoughtsteal se sada manje koristi, ali možda će uskoro opet biti u upotrebi. Darkbomb se koristi u svim warlock špilovima.

Sve ostalo su ili beskorisne karte (Beast, Blood Imp) ili nedovoljno dobre da nađu svoje mesto u špilu (Temple Enforcer, Argent Protector) ili se koriste u špilovima koji trenutno nisu u vrhu, pa nisu ni vredni pomena (Vaporize, Raging Worgen).
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.3.2015, 12:37   #2248
nikola987
Član

Član od: 25.4.2007.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 16 puta na 12 poruka

Po meni je za sada ova avantura totalni pobacaj

Cisto sumnjam da ce iskreno i jedna karta opstati u meti duze od par dana.

Ova tri zmaja sto su pokazali su ocajna.

1) volcanic drake je ocajan za 6 ili 5 mane. Za 4 mane vec postoje 5/4 minioni i niko ih ne igra (a ovo nije nista bolje). Tek za tri i manje mane je ova karta dobra, ali ne znam koliko su izvodljive situacije koje do ovoga vode.

2) drakonoid crusher... Da je ova karta uvek 9/9 za 6 mane, da li bi je ljudi igrali? Mislim da ne bi.

3) nefairan je najvece razocarenje ove avanture. Potpuno beskorisna karta. Prvo dobijas dva nasumicna spella iz suprotne klase (ne iz protivnikovog decka), sto znaci da je velika verovatnoca da ces dobiti neke gluposti. I na sve to, nista od ovih verovatno glupih spelova ne mozes da igras taj turn. Dakle, potrosio si ceo turn na miniona koji ne radi apsolutno nista i plus ga bgh cas posla pocisti.
Uzimimo za primer Yseru, koja je striktno bolja od ovoga jer ju je dosta teze ukloniti, a i karte koje dobijes su garant bolje od bilo kog spella koji bi ti nefarian dao.

Blizz je propustio tako dobru priliku da ovu kartu stavi da bude 7 mane (i ne vredi vise), pa da taman postane konkurencija dr boomu.
nikola987 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.3.2015, 17:10   #2249
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Već par dana ne igram ovo, nekako me smorilo. Veština igrača je ovde (daj Bože) dvaes posto, ostalo je puka sreća i kvelitet karata u deku. Očekivao sam više, stvarno. Jedino arena ostaje kao nešto normalno. I kvestovi, npr, tera me da sa druidom ili hunterom odradim 5 pobeda. Odigrao sam 7-8 mečeva, sve protiv znatno jačih dekova i jedva sam jednom pobedio. To me smara, ne zato što gubim već zato što gubim od nedostatka sreće i od orange i lila karata. Da ne pričam situacije kad gubim dobijene partije zbog teškog sranya. A dešava se prečesto. Meni se desilo samo jednom da me tako nešto usehre (protivnik ima 4-5 miniona na talonu bez karti u rukama a meni dođe u pravom trenutku flamestrike i počistim ih).
Naravno, bilo je trenutaka kad pogrešim al tad se ne nerviram tolko, još učim, ovako popizdim kad mi npr 10 karata izlaze samo yebeni spelovi. Jednom sam čak u rukama imao sve spelove koje sam stavio u dek, i to sam stavio čisto sedam osam komada, da bi u prvih 6 karata koje su mi izašle (uključujući i menjanje na početku) imao samo jednog miniona od 7 mane kog nisam mogo ni da odigram.
Ostaje mi samo Arena, i dok ne napravim dobre dekove ove casualštine više neću ni da igram. Ako uopšte nastavim sa igranjem...
Naravno, uvek može se iskeširaju evrići pa dolazimo opet do p2w situacije. Mada, ruku na srce, mislim da je ovde grind manji nego kod svih ostalih igara sličnog sistema.
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.3.2015, 18:43   #2250
aammeerr
Član

Član od: 21.11.2012.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 28 puta na 24 poruka

Ja se puno vise iznerviram u areni nego u constructedu jer u constructedu vecinom znam sta me ocekuje i koje karte protivnik ima jer je vecina deckova sa interneta.Danas sam u areni odigrao mec protiv shamana i nikad nisam vidio jaci deck u areni.U pola decka koji sam vidio imao je al akira,lightning storm,doomhammer,onog 5 mana 7/8 taunta,2 fire elementala i 2 hexa
aammeerr je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 20:16   #2251
jaomile
Veteran

Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 185 puta na 117 poruka

Pogledajte preostale karte koje su predstavljene pa recite vrijedi li kupiti novu avanturu. Vec ljudi govore da su OP.
jaomile je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 20:34   #2252
DBrave
Starosedelac

Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka

evo ovde karata

https://www.reddit.com/r/hearthstone...cards_in_here/
DBrave je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 21:00   #2253
nikola987
Član

Ne da su OP, nego mislim da se na dr Booma vise niko nikad nece zaliti...takodje, Ysera se vraca na velika vrata nakon ove ekspanzije.
Stara 30.3.2015, 21:01   #2254
LoshMeeBre
Starosedelac

Citat:
jaomile kaže: Pregled poruke
Pogledajte preostale karte koje su predstavljene pa recite vrijedi li kupiti novu avanturu. Vec ljudi govore da su OP.
http://www.reddit.com/r/hearthstone/...cards_in_here/

Evo novih karata, mislim da su ovde sve.

Da razocaram vas koji ste se potajno nadali da ce karte biti lose i da nece biti neophodna ova avantura - bice

CHromagus je odlican za Control mirrore, ako povuces 2-3 karte sa njim kako da izgubis u fatigue-u? Druid moze da sacuva Wild Growth 0 mane draw card za instant efekat na 8 mane, a sve ostale klase imaju pristup nekom card draw-u za 2 mane (ili da sakuju Loot hordera koji je vec bio na tabli). Sve u svemu, jako zanimljiva karta, mada nije OP (ne radi nista protiv Agroa, osim ako ti bas ne treba dupli belcher koji te usere da povuces ili dupli shield block..). I naravno bitno je sto je dragon

Emperor Thaurissan je sjajan i sigurno ce se igrati barem u druidu. Tehnicki koliko karata u ruci drzis na kraju kruga u kom je on ziv, toliko mane dobijes. 6 karata u ruci = 3 innervate-a za dzabe. Mislim da to definitivno nadomescuje nesto slabije 5/5 telo. Igrace se u druidu pod obavezno, a boga pitaj gde sve ne, deluje da pasuje u svaki midrange dek. I nedao bog protivniku da ne moze da ga ukloni odmah. Da je zmaj bio bi opieOP ovako je samo OP

Majordomo Executus je zabavna karta, ali ko zeli sebe da zakuca na 8 healtha, toliko skoro moze i priest da burstuje

Dragon Consort je odlicna midrange karta i ako su midrange dragone iole viabilni, nema razloga da se ne igra komada 2 i da pride bude jedna od glavnih karata u deku. Paladin kao vec jak midrange dek dobija innervate, sta ces vise

Solemn Vigil je zanimljiva karta, treba eksperimentisati sa njom. Mage ima 3 mana draw 2 i to je srednje korisna karta, da je 2 mana draw 2 racunam da je jako korisna. Za ovo je, narocito u paladinu, vrlo realno da u midgame-u kosta 1-2 mane, sto moze biti odlicno. Ali nisam odusevljen.

Fireguard Destroyer - odlicno telo, OCAJAN RNG efekat (dokle vise popisavaju shamana sa tolikim RNG sra.njima?). Gledano u vakumu ima dosta potencijala (sjajni statsi, a ne overloaduje u 6om krugu, ali onda mora da se poveca broj cetvorki u deku, sto nije toliko lose jer shredder ), zivi bili pa videli. Potencijalni 6/6 za "4" mane ne moze da bude ocajan.

Druid of the flame - nisam odusevljen. Koliko je dobro 2/5 za 3 mane? (posto ce se uglavnom igrati tako, dosta klasa moze da uradi 2 dmga sa svojim spellovima - warrior je bitan izuzetak npr.) Sve zavisi od trenutno popularnih dekova u meti, protiv npr. face huntera 2/5 za 3 mane deluje sasvim okej i svakako je bolji nego shade. Ali definitivno nije bolji od shade-a protiv pola drugih dekova...

Volcanic Lumberer - iako sam veliki fan karata koje smanjuju cost za bica koja su umrla u tom krugu, za ovog mislim da je smece. Ako ikada postane bitan faktor u meti umire od BGHa i Black Knighta, a to nije dobitna kombinacija

Quick Shot - Face hunter ima izgovor da jos vise spusti mana krivu. Mozda ce se igrati, treba testirati. U midrange hunteru sam 99% siguran da nema mesta za ovo, cista je face karta. Nego sta je bilo sa onom idejom o control hunteru?

Twilight Whelp - Priest, klasa koja se vec voli sa zombie chowom dobija jos jednog zombie chowa. Ako bude Dragon Priest deka, sve su sanse da ce igrati i ovog zmajceka.

Resurect mi se ne dopada bas nesto. Manje vise jako je slican shamanovoj reincarnate, a priest ima board redje od shamana, a ova karta je cak i manje fleksibilna- mada bolja u nekim situacijama. Nisam optimistican

Demonwrath - warlocku nisu neophodni novi board clearovi, ali izbori nikad nisu na odmet. Opet u zavisnosti od mete nekad ce se vise igrati hellfire, nekad shadowflame, nekad ovo, ali Demonwrath je defintivno vredan razmatranja.

Revenge mi deluje kao smece.

Gang Up mi deluje jako jako interesantno, rogue kakav se trenutno igra nema sanse da pobedi u fatigue-u. Gang Up to omogucava. Deluje mi da ce se ova karta nekad u nekom dobrom rogue deku sigurno igrati, mozda ne za mesec dana, ali za godinu dana. Jeste card disadvantage, ali ako imas npr. 2 sprinta u deku, rado bih zrtvovao jednu kartu iz ruke da dobijem jos 3 Dr Booma u deku. Btw. ovo radi i na protivnickim minionima. Daj te tirione vamo ^^

Poslednja ispravka: LoshMeeBre (30.3.2015 u 21:13)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci:
mentolbrebombona (31.3.2015)
Stara 30.3.2015, 21:15   #2255
nikola987
Član

Ja ne smem ni da zamislim oil rouge sa emperor thaurisan u sebi

Inace, ova mojordomo karta je i te kako igriva, sobzirom da je efekat deathrattle (prakticno se aktivira tek najranije na sledecem turnu), a tada komotno mozes da ragnarosu dignes health na 15 pomocu alextraze.

Inace, potvrdjeno je vec da gang up funkcionise i sa protivnickim minionima. Tako da prirpemite se svi za dekove sa 4 loatheba u sebi.

Poslednja ispravka: nikola987 (30.3.2015 u 21:26)
Stara 30.3.2015, 22:00   #2256
LoshMeeBre
Starosedelac

Citat:
nikola987 kaže: Pregled poruke
Inace, ova mojordomo karta je i te kako igriva, sobzirom da je efekat deathrattle (prakticno se aktivira tek najranije na sledecem turnu), a tada komotno mozes da ragnarosu dignes health na 15 pomocu alextraze.
Jel se zna da li Armor ostaje ili nestaje? Ako ne ostaje armor ja mislim da je zabavna, ali manje igriva od Onyxije npr. Protivnik ima 7 mane (3 ode na BGH naravno ) i "prazan krug" od tebe jer si ti ceo prosli igrao 9 mane 9/7. Kako ovo odigrati kada si iole u zaostatku na tabli - dovoljno je da protivnik ima jednog miniona sa 4 attacka (shredder npr.), a da ti nemas taunta na tabli i ne smes da odigras ovo jer je rizik prevelik. (bgh+swipe/eviscerate/true silver/death's bite etc. etc.).
Stara 30.3.2015, 22:28   #2257
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Ne verujem da može Alex da podigne HP na 15 ako je Ragnarosu maksimalan HP 8.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 22:31   #2258
LoshMeeBre
Starosedelac

Citat:
Maladikt kaže: Pregled poruke
Ne verujem da može Alex da podigne HP na 15 ako je Ragnarosu maksimalan HP 8.
Moze Alex jer fixno zakucava na 15. Pitali su Brodea.

EDIT. Btw. Sad vidim da sam lose shvatio priest kartu, mislio sam da vraca random minona koji je umro ovaj krug, a ne od pocetka igra. Zapravo ne znam sta je gore, osim ako priest ne postane dek kojem mana ***** pocinje od 3. Ne kontam zasto ljudi pricaju da je ova karta izuzetno dobra, 2 mane za Zombie Chowa gle cuda nije dobro Narocito kad priest nije dek koji igra mnogo jakih miniona (tipa jedino sto vredi je Blademaster, Belcher i Sylvanas). Da je ovo druid karta stvari bi bile drugacije, ovako je prilicno losa

Poslednja ispravka: LoshMeeBre (30.3.2015 u 23:33)
Stara 30.3.2015, 23:55   #2259
MoNsTeR
Veteran

Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka

Ja bih zeleo da pitam jel su ove karte iz pakova ili iz krila od avanture,posto nisam bas u materiji,pa ako neko moze da mi objasni?
MoNsTeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.3.2015, 0:02   #2260
aammeerr
Član

Član od: 21.11.2012.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 28 puta na 24 poruka

dobio sam Troggzor the Earthinator da disenchantujem ili?
fale mi neke bitne karte tipa ragnarosa,black knighta
aammeerr je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
battle.net, blizzard, card game, hearthstone, warcraft

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Besplatni CS 1.6 serveri Milan Milicevic Mrežne igre 574 26.8.2014 5:45
Hearthstone: Heroes of Warcraft Psycho13 otpaTci 1 23.3.2013 16:34
Heroes over Europe DeCoy Simulacije vožnje 7 13.10.2010 20:52
Battlefield Heroes - online pucačina dusski Brbljaonica 2 16.5.2010 14:08
Company of Heroes: Opposing Fronts shimec Strateške igre 106 10.4.2009 11:25

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:03.