![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
Pregled rezultata glasanja: Tvoj pol i stav o postojanju problema seksizma u igrama | |||
Ženskog pola sam i u potpunosti se slažem da postoji |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Muškog pola sam i u potpunosti se slažem da postoji |
7 | 7,22% |
Ženskog pola sam i donekle se slažem da postoji |
0 | 0% |
Muškog pola sam i donekle se slažem da postoji |
19 | 19,59% |
Ženskog pola sam i mislim da problem nije relevantan |
1 | 1,03% |
Muškog pola sami mislim da problem nije relevantan |
42 | 43,30% |
Ženskog pola sam i donekle se ne slažem da postoji |
0 | 0% |
Muškog pola sam i donekle se ne slažem da postoji |
6 | 6,19% |
Ženskog pola sam i u potpunosti se ne slažem da postoji |
1 | 1,03% |
Muškog pola sam i u potpunosti se ne slažem da postoji |
21 | 21,65% |
Glasova: 97. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#201 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
Dok nas ne zalepe nekim glupostima koje će morati da se poštuju, a mi nećemo znati gde smo i šta se dešava...pošto ovi naši slepci vole da kopiraju sve i svašta "od spo5a", ne bi li se prikazali "naprednima"...onda ćemo da se češkamo i pitamo što nismo rasprav5ali i delali dok je bilo vremena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
Ne postoji vise jadno stvorenje od feministiknje koja se sminka i ima pirsinge ...
Ova bitcharka je skontala da postoji par jos dobrih muskaraca , koji smatraju zene za ravnopravana bica ,i ona ih napala iz sve snage Molim moderatore da ugase ovu shovinisticku temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Član
Član od: 10.3.2011.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 45 puta na 24 poruka
|
![]()
Ako ista, Sarkizijanova je dokazala da se jako lepo moze kesirati na glumljenju zrtve. Kao sto se svi secamo, u oktobru 2014. (dakle Q4 2014.) je otkazala drzanje govora zbog internet pretnji, iako je policija izjavila da nema realne opasnosti.
http://www.theguardian.com/technolog...c-cancels-talk A sad pogledajmo kako su skakale donacije po cetvrtinama prosle godine. ![]() https://www.dropbox.com/s/q4z6qa561r...2014.pdf?dl=0# Slucajnost? I think not ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]()
Towerfall to play tribute to Anita Sarkeesian
Nadam se da ovo nije pocetak nekog ozbiljnijeg pridavanja znacaju sta ova devojka brblja...bar ne direktno u igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
Ma malo prave marketing i malo se sprdaju, ništa više od toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | ||||||
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]()
And here we go again
FEMINIST CRITICS ATTACK ‘THE WITCHER 3’ OVER DEPICTION OF WOMEN IN FANTASY VIDEO GAME Spoiler za Tweet:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam igrao igru, al ako je tako kao sto pise, onda su upravu, jeste malo preterano. Jeste da je igra oznacena 18+, al bas nije sve jedno ako zenska osoba hoce da je igra. Ali opet, u stvarnom zivotu bi verovatno to protivnici i govorili, pogotovo ti ulicari ciji ponos bi bio povredjen da ih porazi zenska osoba. Tako da, u jednu ruku jeste realno, ali u drugu je i degradirajuce za zene jer su developeri to svesno ubacili, a ne neki "ulicari", kao sto sam i pomenuo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]()
Samo sto izvrcu odredjene detalje. Prvo ista ta Ciri odvali od batina svakog ko joj pridje + ako se dohvati maca niko citav nije ostao. Druga stvar Geralt-a u igri nazivaju jos i "cocksucker" i "cunt" izmedju ostalog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E onda je to klasicno feminacisticko izvrtanje cinjenica i izvlacenje iz konteksta. To najvise mrzim. Do neke feminizam je ok, al ekstremni je dno koji zena moze sebi da dozvoli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]()
Ne verujem šta čitam za W3. Ovaj post će obrisati verovatno ista osoba koja je brisala prethodne postove u kojima sam (kulturno) kritikovao ovu raspravu i moderaciju foruma. Bar bih voleo da znam ko je taj glavonja koji smatra da je moje mišljenje nebitno a mišljenje psihopatične attention seeking whore zaslužuje zaseban topic.
Hoće li neko od naših emancipovanih i tolerantnih moderatora da mi odgovori na pitanje već jednom: zašto ova tema živi a tema kao što je bila Gamergate tema onomad bivaju zatvorene? Gamergate je prošlost ali je odličan primer toga gde postoji pristrasnost u moderaciji foruma. Po čemu je ovo vredno bilo kakve diskusije a pomenuti problemi sa korumpiranim novinarima nisu bili? Po čemu je Anita zaslužila da bude predmet bilo kakve javne rasprave? Zato što je pridobila medijsku pažnju? Pa mogu i ja da pridobijem medijsku pažnju, i Tijana Ajfon ima medijsku pažnju pa je to ne čini podobnom za neku raspravu i razmatranje njenog mišljenja. Ignorantna moderacija ove teme me zgrožava kada je očigledno da tema zadire u ekstremni feminizam i nema veze sa originalnim idejema feminizma koje ova kučka zlostavlja i eksploatiše na najgori mogući način. A pritom se vidi kakav stav većina članova foruma ima o tome. Katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Veteran
|
![]()
Procitao sam ovo pre par dana i razmisljao se da postavim ali sam odustao, nije vredno toga. Svi njeni klipovi koje je izbacuje su blagi uzas, obecano istrazivanje se svelo na to da krade gameplay klipove i predstavlja ih kao da ona igra i koncentrise se na tako sitne detalje i gluposti koje cak i u vecini slucajeva uopste nisu istina.
Naravno tu su i klasicna *****a tipa - video igre uticu na vas, upijate ko sundjer sve iz njih, istrazivanje (nikada ne kaze koja niti ko ih je i kada radio) su pokazala da je to definitivno istina i da sto si ubedjeniji da nisi indoktriniran to si u stvari VISE indoktriniran itd.(bukvalno, nije karikiranje, stvarno ovo prica). Iskreno obzirom koliko joj kasni produkcija cudi me da joj niko nije trazio pare nazad. Najbolje je ignorisati ovu zenu, neka uzima pare od dileja tu niti mogu ista da uradim niti me interesuje, nisu moje pare. Ali stvarno ne vredi nervirati se ko kreten, mislim zbog cega? Gaming je previse veliki da bi ove kvazi-feministkinje mogle da ga razjebu kao neke manje pokrete u koje su usle da brane ljude koji su vise nego sposobni da se brane sami. Nije ona psihopata niti kreten, ona je pametna zena koja je zgrnula lovu od gomile kretena i svaka joj cast. Ali da - Ciri je omnipotent ninja koja zakolje 750 muskaraca u roku od 2min, ne nosi boob-plate ili chainmail minjak (koji mnogo smeta twitter feministkinjama koje kace 50 selfija svog ****** dnevno), ima izgradjenu licnost i nije samo jos jedan u nizu dosadnih genericnih NPCeva, lepa je ali nije previse lepa, nije bespocni damsell in distress itd. Ali naravno, svaki 3-4 muskarac koga zakolje uspe da joj prospe neku uvredu u lice i to je ocigledno dokaz da developeri i gejmeri mrze svoje majke, cerke, sestre, zene, devojke, koleginice, komsinice.... EDIT : postoji starleta koja se zove TIJANA AJFON? takodje neverovatno je tesko naci bilo kakve informacije sto se gamergate tice, sem ako ne pogledas jedno 15 klipova od pola sata. Cak i na wikipediji vecina teksta posvecena tome kako su maltretirali Zoe (vise doxxing napada, apsolutno netacno) bez ikakvog konkretnog objasnjenja zasto sem - mizogenija. Ima nesto pred kraj o tome o cemu se zapravo radilo ali i taj deo teksta je vecinom rekapitulacija njihove mizogenije. Nigde nista o tome kako su velike firme skinule reklame sa gomile sajtova ukljucujuci i Intel. Takodje nista o tome kako je Paradoxov GamersGate.com u vise navrata objasnjavao kako nemaju nikakve veze sa ovim i da ih vise ne zivkaju telefonom i ne smaraju ih. Poslednja ispravka: Apostrof (4.6.2015 u 9:45) Razlog: Ajfon |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Apostrof na korisnoj poruci: | ||
Yonai (4.6.2015) |
![]() |
#213 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pobrkao si ti malo loncice, znam ja dobro koje anita i ko su feminacistkinje i naravno da ih ne podrzavam, moj komentar je bio vezan za dexove navode. Nema potrebe dalje da ulazim u raspravu, a ti pljuj zene, sestru i druge koliko ti mila volja da pokazes musku dominaciju. Ocigledno citas samo ono sto ti odgovara, a ne i moj drugi post u kojem sam se ispravio, posle objasnjenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.11.2012.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 1.816 puta na 1.694 poruka
|
![]()
Opet gomila nebuloza od Anite, i opet rasprave idu zestokom stranom. A cemu to? Realno sve sto kaze je naduvano, izvuceno iz konteksta i uradjeno zarad licne promocije i zarade sa njene strane, na racun ljudi koji su.... ograniceni, da kazem. Nema previse mozga da se raspravlja o njoj na bilo koji nacin koje je necivilizovan, a zbog stavova jedne "zene".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 329
Zahvaljeno 390 puta na 279 poruka
|
![]()
Sta kaze SyrianGirl (omiljena igra joj je Red alert 2)
http://www.youtube.com/watch?v=45H25Sc6fig |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Član
Član od: 10.3.2011.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 45 puta na 24 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]() ![]() /thread |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
![]()
Zanimljivo koliko prašine mogu da dignu rantovi isfrustriranih žena.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Veteran
|
![]()
Rantovi pametnih i sposobnih zena koje su uzele silne pare, sa vetrom u ledja od nerd ragea gomile decurlije koja se plasi da ona moze svojim baljezgarijama da nesto promeni u industriji koja obrce bilijarde dolara godisnje. Svaka joj cast. Samo treba da je ignorisemo i nestace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
anita, feminist, feministfrequency, feminizam, seksizam |
|
|