![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja isto ovako razmisljam...mada su mi i cene nesto previsoke... ne kazem da ne vredi ali sto je mnogo mnogo je...zakunoh se nikad vise EA ali SimCity je moja verna ljuba, ne bih mogao da je ispustim tek tako. Videcemo i kakvo je konacno stanje, jako me nervira sto je MP i SP spojen, treba da zavisim od nekog kretena u susedstvu. Dobar je dodatak, bice zanimljivo saradjivati sa drugim igracima, ali ja volim da ceo region gradim sam, autoputeve sam da odredjujem itd. a ne da mi oni sami postavljaju kako im se cefne. Takodje me brine velicina regija, nesto su mi mnogo sitni. Treba ovoj igri SP i MP odvojen pa makar i SP trazio konekciju ako su bas toliko zapeli. Ovako nisam odusevljen sto se tice tog kombinovanog segmenta.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
galebns (27.1.2013) |
![]() |
#182 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uf, SPORE je za mene ogromno razocarenje, ali za razliku od Spora ovo sam licno probao i uverio se u kvalitet igre. Zaista je sve na nivou prethodnika, dosta stvari poboljsano, jedino sto me brine je taj miks MP i SP i naravno regioni i prostor koji izgleda jako sitno. Ali sto se tice pravljenja grada i svega sto vezuje za to....odlicno i bez ikakve zamerke (osim izbacivanja blokova ali opet nije to nista toliko strasno, tera te da malo vise razmisljas o prostornom planiranju). Videcemo ali za sada izgleda obecavajuce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledao sam onaj developer multycity gamplay. Koliko sam uspeo da ukapiram taj multy city sistem su osmislili da funkcionise tako da mozes da pravis vise gradova koji dopunjavaju jedan drugog umesto jedne metropole koja ima sve. Svaki grad specijalizujes za nesto. (kockanje, industrija, tehnologija, turizam itd.)
Takodje i zbog toga da bi podelom na veci broj gradova u jednom regionu mogao da nekome das kontrolu nad jednim od tih parcela/gradova i igra postaje multiplayer na taj nacin. S obzirom da gradovi cak mogu da dele radnu snagu, vatrogasce, zagadjenje, criminal moze da se siri po regionu iz jednog grada ispada kao da se pravi drzava a ne grad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.667 puta na 4.099 poruka
|
![]()
Odigrah i ja betu sinoc. Zaista je maleno podrucje za gradnju to j epo meni jako velika mana. Takodje ono zelenilo izmedju objekata ide na zivce iz prostog razloga jer nema nikakve ograde oko objekata. Ostalo je manje vise ok, fino je optimizovana igra ali do kojeg broja gradjana, muzika i artstyle su odlicni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.667 puta na 4.099 poruka
|
![]()
Nemam ja nista protiv igre jer se vidi da Maxis i dalje ima ono nesto za city build igre. Samo su povukli par glupih poteza vjerovatno pod pritiskom EA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
![]()
Meni se ponajmanje dopao grafički stil, izgleda mi gotovo isto kao neke produkcijski jake FB igre.
S druge strane, to dozvoljava odličnu optimizaciju. U ovoj beti sam ispunio gotovo čitavu mapu i nije bilo seckanja, štucanja ili bilo čega sličnog što je uništilo Cities XL.. Sve u svemu, zanimljivo deluje i verovatno ću zbog MP kupiti igru ako zabodem negde ispod 20e. Preko toga ne dajem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
![]() Citat:
Ali ta optimizacija je najbitniji momenat. Džaba Cities XL onakva igretina kad secka na mašini od 2k evra.. A ovakve igre traju i po deceniju, tako da su na dobrom putu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Dwmv-6z3x-3qt6-qqz8-fr5m
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cities XL je predobar ,ali neke stvari su promasili sto je SimCity odradio odlicno ali opet CITIES XL bolje izgleda kao simulacija metropole,simcity moze biti simulacija manjih gradova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Slazem se.....jos ako ne bude vecih regija u konacnoj igri bice ovo simulacija varosica a ne gradova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Deo inventara foruma
|
![]()
3t8g-5dhk-rr7s-8vx9-myex
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovde ima nekih objasnjenja o tome kako ce funkcionisati vecina stvari. Ipak ce moci da se ima region za sebe bez ikakvih igraca u okolini tako da je eto to potvrdjeno. Teraforming vise ne postoji, iako ga nisam mnogo koristio ipak je steta sto je izbacen. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Član
Član od: 23.1.2009.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 38 puta na 36 poruka
|
![]()
Moze li neko da mi posalje key na pp? Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sim City: Societies | SFRJ-Forever [CG] | Upravljačke simulacije | 37 | 16.3.2009 12:29 |