![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#221 |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Mozda je ovo bilo,mozda i nije...
Ali 99' za vreme bombardovanja,dva "grafita" su mi ostala u secanju... "Kolumbo,je**m te radoznalog!! " ![]() ![]() Kada su mobilisali ljude... "Bile,mobilisali smo Batu Zivojinovica! " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Novi član
Član od: 3.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 85 puta na 56 poruka
|
![]()
Sinoc u NS - na zgradi nekoj...
MENJAM INDEX ZA PASOS I VIZZU! Tuzno.... ali istinito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Otkuds to ti znas majke ti rodjene.
Evo par viceva: Sta su Srbi napisali na zidu kada su ih Amerikanci bombardovali? Kolumbo jeb*m te radoznala. Pitali srbina novinari kako ste vi skinuli onj americki nevidljivi avion? Srbin:"Pa je*i ga nisam ga video" Poslednja ispravka: RUSuper (4.12.2007 u 0:40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Član
Član od: 13.11.2006.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 412 puta na 120 poruka
|
![]()
U SOSU SAM ĆUFTA!
![]() ISPRED KUĆE KUBIK DRVA TI SI MOJA LJUBAV PRVA! ![]() Grešiti je ljudski, al je osećaj božanski. ![]() sunce sija ko tepsija na ulici cvetaju bantere ja te volim je.es mi mater ![]() BAS JE ZGODNO TO STO PIVO NE OSTAVLJA MRLJE OD KAFE ![]() molitva za djake: OCE NAS KOJI SI ZA KATEDROM,SVETA JE HEMIJSKA TVOJA,DA DOBRE VOLJE DODJES NA CAS ILI DA UOPSTE NE DODJES.OPROSTI NAM NEOPRAVDANE NASE KAO STO I MI ZABORAVLJAMO GRADIVO TVOJE I NE IZVEDI NAS NA TABLU VEC NAS OSTAVI NA MESTU NASEM.KNJIGA JE SVETINJA A SVETINJA SE NE DIRA AMIN ![]() Pijan Se Kunem Nisam............... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Deo inventara foruma
|
![]()
RILE,DABOGDA TE STREL'CA MIMOИŠLA.MILJA.
Grafit koji je dugo bio na jednoj zgradi,ako neko zna skriveno znacenje molim doticnu osobu da mi protumaci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Član
|
![]()
Ovo je grafit iz moje uchionice:
"Al je dobro pivo *ebo te mater" |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Starosedelac
|
![]()
Za vreme bombardovanja:
Monika, stisni zube! |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Starosedelac
|
![]()
Neko se trudi,
a neko se glup rodio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Night is an awful time to do the artwork! Besides, working under tension is no ARTwork at all! I dedicate this wall tattoo especially to GIRLS!
(grafit sa javnog WC-a u Čairu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opet ja. Podseti me ovaj novi skin.
SVE JE BELO KAD SE DOBRO SVRŠI Poslednja ispravka: zoran845 (3.1.2008 u 18:58) Razlog: Š |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad neće niko drugi da piše...
САМО СУПЕРМЕН СРБИЈУ СПАСАВА ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Veteran
|
![]()
Dobar Pasulj Se Daleko Cuje!!!
Poslednja ispravka: Mrka Kapa (11.1.2008 u 17:26) Razlog: ima ljudi na forumu, videće već i klipove ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Starosedelac
|
![]()
Rekla mi je kako se zove i sad bar znam na čemu sam.
Imam veoma lepu, izuzetno pametnu i vrlo bogatu devojku. Jedini problem je sto stalno moram da pazim da se ne sretnu! Neki piju od radosti, neki od tuge, a ja od jutros! (Pred ulazom na elektro-fakultet u Novom Sadu): Tesla, je l' moglo to malo jednostavnije? Za vreme bombardovanja: Ako je za vas bio nevidljiv poslaćemo vam sliku. Šta zna seljak šta je nevidljivo. Oni imaju Mek, mi imamo Tvrd! Albanija mobilisala 75% komandosa. Jedan je bio bolestan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Veteran
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 302 puta na 168 poruka
|
![]()
Evo par fora iz radi emisije "Oblak u bermudma". Koliko znam vise se ne emitije,
pa nek ovo bude kao malo podsecanje za one koji je slusali. ************************************************** ******* Svaki onanista je pomalo na svoju ruku! ZUCA GAROV Neke krave ti daju mleko, neke meso, a neke korpu! HIPERKREATIVNI PESIMISTA Zena je kao crkva - dok dajes priloge sve ti oprasta! LUDI PARAMECIJUM Shvatio sam tek sad, kad sam odrastao: HIMEN je stvarno gospodar svemira! ARMADILO U MAGNOVENJU U Srbiji sve moras da cekas. Samo na*ebes preko reda! MARKANTONI Ako ostavite duvan, alkohol, i seks - zivot vam nece biti duzi, ali ce vam sigurno tako izgledati! HAVARISANO STENE Najbolji nacin da povratite svoj novac je da ge ulozite u alkohol! WILLIAM FON GNAF Zasto Kinez ide biciklom u javnu kucu? - Ide da j***! PRAVNIK Imali smo tragicnu proslost. Imamo tragicniju sadasnjost. Sreca nasa sto nemamo buducnost! VEC VIDJENO - ALI MNOGO DOBRO Kada se muskarac izvadi iz ves-masine dobija se cista glupost. KIM BESINDZER ************************************************** ******* Sreca je kada te svi vole pomalo, niko previse, a neko sasvim dovoljno! ************************************************** ******* |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
"Treso, ne treso, zadnja kap u gace ide
Mao Ce Tung" ovo je inace grafit u wcu jedne beogradske skole, naravno nije citat doticnog... ali sam umro od smeha...a ima i milion prenesenih znacenja, nije da nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Član
Član od: 16.10.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 62 puta na 23 poruka
|
![]()
"idi onda... postoje i drugi svetovi"
|