![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 20.4.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 49 puta na 39 poruka
|
![]()
Pre pola godine sam kupio poprilicno hvaljeno napajanje LC_POWER_5550_Silent.
Pre par dana sam rastavio komp. da ga ocistim, i kada sam ga ponovo sastavio i ukljucio, primetio sam da ventilator od napajanja ne vrti, probao sam ponovo da ukljucim komp. i pri samom ukljucivanju se ventilator pomeri par milimetara (kao da dobije napon) ali ne vrti, probao sam da sacekam 4~5 min. (duze nisam smeo) misleci da mozda ima neki relej za ukljucivanje kad poraste temperatura, ali on i dalje ne vrti, inace system se uredno startuje. Imam jos jedno napajanje koje sam probao na kom, i ono radi kako treba. Unazad 15tak god. sam promenio dosta napajanja, i ni jednom se ovako nesto nije desilo, nisam ni cuo za ovakav slucaj... ![]() Malo me brine to sto nepostoji nikakvo upozorenje na kompjuteru da je ventilator stao... da ga nisam slucajno otvorio ne bi ni primetio, moglo je da dodje do pregrevanja, i ko zna sta bi onda bilo... ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Silent Hill | Tetanus | Akcione igre | 578 | 14.2.2024 19:51 |
Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific | holodoc | Simulacije vožnje | 84 | 4.12.2010 22:09 |
Ventilator u napajanju | FilipZivkovic | Ostale komponente | 13 | 2.2.2010 22:18 |
Gigabyte 8600 GT silent | NNikola | Overklok | 1 | 29.10.2007 12:55 |
ventilator ti4200??? | Tornado | Grafika | 4 | 21.6.2007 15:41 |