![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav.
Racunar sam poslednji put kupovao 2002. godine. Tok hardvera sam pratio jos nekoliko godina dok nisam posao na fakultet. Nije bas jasno kada sam tacno prestao da citam odgovarajuce rubrike SK-a u detalje, ali od negdje prve ili druge godine, zatrpan Notarosem, Bozilovicem, Uscumlicem, Reljinom, Popovicem, Surutkom i ostalima (oni koji treba da znaju, znace o kome pricam ![]() E sad sta ja to hocu. Godine neigranja su ucinile svoje. Prvo hocu da nadoknadim bar dijelove propustenog. Dakle, WOW (AAAAAAAAAAA), Oblivion, Gothic 3, Bioshock, Pray, Far Cry 2 i ko zna sta jos sve cega ne mogu da se sjetim od uzbudjenja plus ono sto je relativno skoro doslo ili ce tek doci. Prevashodno Starcraft 2 & Max Payne 3. Poslije jedno pola godine ili godinu, koliko vec mi bude trebalo osmocasovnog igranja dnevno, da svarim bar neke od ovih stvari, htio bih malo da se poigram sa 3D, tj. samostalno da se okusam u Mayai, Maxu ili sta mi vec padne napamet. Eheto, to su zelje. E sad, mogucnosti. S obzirom da sam poceo da radim, i da nikom vise osim sebi ne odgovaram za pare bilo potrosene, bilo zaradjene, i kredit dizem sam za sebe. Kako pare nisu moje, pozajmljujem, je li, a vracacu naredne dvije ili tri godine, 100e gore-dole mi ne igra neku ulogu. Dakle, ajde da vidimo sta moze za nekih 600-700e, pa cemo kasnije da dotjerujemo i mijenjamo ovo ili ono, pa time ce i budzet da varira. Pravila igre su sledeca: - AMDa BEZ! - Monitor minimum 21". - Zvucnici Genius ili Logitech, ali obavezno drveni, 5.1 ili jace. Uzdam se u vasu strucnost, hvala! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Novi racunar (vase misljenje) | marko982 | Šta da kupim? | 18 | 22.1.2012 18:42 |
Novi Racunar v.02 | Aljosa | Šta da kupim? | 8 | 21.1.2008 13:16 |
Novi Matrox XTools | palco | Video/TV softver | 0 | 3.9.2006 0:19 |
7900GTX konacno - ali samo 10% brzi od 7800GTX! | phoenix[illusion] | Vesti | 23 | 13.3.2006 3:29 |