![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Poz drugari
![]() Prijatelj me je zamolio da mu 'predlozim' konfiguraciju do 600 e, medjutim, ja sam izgleda MNOOOGO alav, i stalno prebacujem budzet za po nekih 100tinak jevreja BAREM (hides his head in shame ;s uklopim se u budzet bez monitora ;s a njemu treba i to ugurati u budzet, celu noc se drndam, al ne vredi... alav sam ;s) Ja sam mislio nesto ovako: Proc: E5200 ~72e Ploca: P5QL Pro ~75 (moze i jeftinije.. ne verujem da ce da oc-uje, al ako pozeli...nije vuna i zapravo zna sta znaci RTFM i to i radi, pa me nista nebi cudilo ... stabilnost je prioritet... turio bi mu bloodiron al nema tamo gde on zeli da uzme komp) HD: WD 640 gb (wd6400aals) ~67 (originalno je hteo neki od 500gb koji je 15e jeftiniji) RAM: 2x2 gb Gail black dragon spd 5-5-5-15 ~36 Napajanje: LC6600 GP ~51 Kuciste: TT Soprano rs200 ~50e DVD: Pionir 216d ~23e I sad ono sto me zapravo najvise kolje. 1. Kaze ne zeli da se igra (omatorio je kao... jedino ga Counter interesuje kad ima vremena a bas bas je voleo ranije) al ja kapiram da je to zato sto poslednjih 4-5 godina koristi lapEtopE, i nije video kako izgleda crysis itd ![]() Zalepio se za 9500 gt.... a planira 22'' monitor (makes no sense to me) ja bih voleo da mu 'uglavim' makar 9600 gt ili bolje ;s 2. Monitor 22'' zeli nekog asus-a LS225H od 180 (stvarno nemam blage kakav je... pa ako neko zna monitor 'slicnih' ili boljih performansi ili moze da napljuje ovaj, please... ![]() Naravno, sve ovo sto sam napisao moze da padne u vodu jedino sto mu je bitno: Da ostane ovaj procesor E5200 4 giga rama 22'' monitor Naravno, ja mom drugaru zelim sve najbolje, pa mozda preterujem u zeljama, zato ste vi tu ![]() (da, alav sam sto se tice konfiguracija cak i kad su drugari u pitanju... stalno ih nagovaram za bolje... jace... brze... <<<i sto je najgore, skuplje>>> al neverujem da cu moci da ga nagovorim da probije budzet:/) /me gleda u pravcu ukija i ekipe ![]() Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Total TV i računar sa monitorom od 22" | djuro88 | Video/TV softver | 3 | 24.7.2010 15:01 |
Konfiguracija do 800 evra. | Axsusill | Šta da kupim? | 8 | 23.9.2008 23:40 |
intel konfiguracija do 36000 dinara | dkdnt | Šta da kupim? | 5 | 22.8.2008 15:08 |
Laptop sa nvidia grafikom do 700 evra??? | pall | Šta da kupim? | 8 | 6.11.2007 22:22 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |