Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Prenosni računari
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 17.2.2008, 1:06   #1
markoo_88
Novi član

Član od: 17.2.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Exclamation Hitno mi je potrebna pomoć u kupovini laptop računara!

Nameravam da kupim nov laptop racunar pa bi mi dobrodosla svaka pomoc.Komp cu koristiti otprilike za muziku,office,internet,filmove i po neki programcic...Znaci nije mi potreban za neke jake igre ili neke zahtevne programe...pa s' obzirom da ga necu nesto preterano koristiti i opterecivati, vazno mi je da taj komp traje sto duze,da se ne kvari i da mogu da budem miran bar 3-4 godine,tj. da mi nece praviti probleme.Izbor sam otprilike sveo na sledece kompove:

TOSHIBA SATELLITE L40-17Q ( http://www.itsvet.com/proizvod/toshi...laptop/22/1524)

ASUS F3L-AP012 ( http://www.itsvet.com/proizvod/asus-...laptop/20/1539 )

Takodje bih voleo i da mi neko predlozi jos neki laptop do 500e...Da li asus uopste valja,i da li su dobri laptopovi koje proizvodi fujicu-siemens?
I da li je uopste moguce sve ovo sto sam rekao,tj. da mi komp od 500e uz maksimalno odrzavanje i minimalno opterecenje traje 3-4 godine?
Unapred sam zahvalan svima koji mi pomognu!!!
markoo_88 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Potrebna pomoć oko izbora PC komponenti. NSadian Šta da kupim? 14 15.1.2009 13:54
potrebna pomoc hitno oko instalacije xp-a na friskom kompu muki85 Operativni sistemi 8 11.2.2008 20:12
hitno , novi laptop -system Do@ OldSchool ŠDK - Prenosni računari 7 19.12.2007 14:11
HITNO!! Potrebna pomoc oko kupovine racunara cur3 Šta da kupim? 51 20.6.2006 11:15
Laptop racunar- pomoc pri kupovini firefly ŠDK - Prenosni računari 4 9.3.2006 13:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:18.