![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Evo, ja sam ga počeo koristiti od prastare revizije 238 još od novembra 2004 i mogu reći da je još tad bio značajno bolji od bilo kog MPEG2, DivX ili Xvid kodeka, na niskim bitrateovima.
Ove nove revizije su izvanredne i molim članove redakcije Sveta Kompjutera da malo više obrate pažnju na njega, jer je to nadolazeći kodek za Bly-Ray i HD-DVD filmove. Link za skidanje je http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=89979 a kad skidate, obratite pažnju da obavezno skinete " Standard" verziju x264 kodeka jer je ona potpunija i ima neke stvari koja " Lite " verzija nema. Ja i Nenad, smo ga, izgleda, ovde jedini mnogo koristili. Ali pozvani su svi da iznesu svoje mišljenje o ovom stvarno FANTASTIČNOM kodeku H.264 standarda. P.S. Samo da napomenem da x264 nije jedini kodek iz H.264 branše, već ima i Mainconcept H.264 encoder 2.0, Ateme H.264 codec beta 2-3( trenutno), Ati H.264( koji je *****e i najgori je od svih H.264 kodeka) itd. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|