Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Opšte teme > Forum o forumu
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.5.2007, 22:47   #1
baclawa
Član

Član od: 14.5.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 17 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku baclawa
Određen forumom Eto mene, eto vas, pa da počenemo

Danas sam slučajno, cunjajući u potrazi za nekim titlom, naleteo na ovaj izvanredni forum. Vrlo rado sam se registrovao i već nakon ovog posta planiram da se "bacim" na omiljenu temu: filmove . No, pre toga bih želeo da razjasnim neke stvari. (Izvinjavam sa ako je o tome bilo reči, ili postoji uputstvo u help sekciji, stvarno mi nije namera da smaram, ali jednostavno nemam vremena da toliko kopam po ovako obimnom forumu .)

Ono što me muči je moja želja da se na svakom forumu dolično predstavim . Pokušao sam da to uradim i na ovom forumu. Izrada profila mi je išla dobro koliko-toliko . E, a onda sam zapeo kod dve, za mene bitne stvari u profilu. Naime, kako postaviti potpis koji ide ispod svakog posta, te kako postaviti avatar .

Ok. Ne bih davio više, pošto me očekuju još neke aktivnosti na forumu . Nadam se da će se ubrzo naći dobra duša da mi pomogne oko mojih nedoumica, a dotle svima najsrdačniji pozdrav .

Živi bili...
baclawa je offline  

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
RPG za početnike BigMan Role-Play 193 9.7.2011 21:17
Plaćanje kreditnom karticom preko Neta zvucnjak Internet usluge 73 16.6.2011 22:27
jel ovo normalno ili mene PTT malo za*ebava dodgeme Internet usluge 22 25.8.2006 14:55
Arrrrrgh (kako programski jezik i knjiga iznerviraju coveka npr. mene) Andross Programiranje 140 26.7.2006 17:50

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 14:38.