Citat:
Aleksandar Djurovic kaže:
iPhone 11.
Jedina zamerka je sto Apple uslovljava proizvodjace browsera da koriste Safari engine te su svi browseri prakticno isti a meni nedostaje prava Opera (sa Androida) koja na Desktop sajtovima lepo preslovljava paragarf teksta na ceo ekran tako da ne moram da radim levo desno dok citam.
|
Zar Apple ne uslovljava sve. Ja sam imao problema, nisam mogao da skinem google photos, pise nepodrzava nas region, neke aplikacije koje zelim stalno mi trazi verifikaciju... Nije to za mene, svaka cast na kvalitetu i izradi, ali sistem je ogranicen, debelo, i ta prica da IOS radi fluidno a Android, trza, koci, secka, to su gluposti, mozda je bilo pre 10 godina, recimo od 2018-2019 vise toga nema...Gledaj kako Pixeli rade, Oppo, Oneplus...Morao sam da ga prodam, drze cenu na moju srecu, a o punjenju od 15w nemam komentar, da je 30w, pa da kazes odlicno, 15w je tragedija za 2023 godinu. Ne znam 14 serija kojom brzinom se puni, ali ne verujem da je veca od 25w. Nista lose, samo iznosim svoja iskustva sa IOS i Apple generalno, izrada, top, kamere dobre, ostalo dobro, ali softver, uzas(licno iskustvo)...Imao sam Xr inace.