![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 928
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Mene preko dana podceća na Beograd, isto je tako štrokav i prenatrpan kao Night City, samo fali više neonki po centru i neka jin jin ulica
![]() A preko noći kao Blade Runner, posebno ona zgrada gde je V stan, što se čuju one reklame za Trauma Team, strašno unikatna atmosfera. Citat:
Nije hardcore pen and paper RPG sa zilion statisika i kompleksnom borbom sa 560 companiona itd. Citat:
A ja takav komentar imam za Fallout 3 a isti imam i za Fallout 4. To što CDPR je mnogo obećavao a nije sve uspeo da ispuni (nešto jeste) to jeste njihov problem, ali da bi nešto uradio što bolje možeš moraš i ponekad da postaviš viši cilj. Realno kad bi odradili neki Extended Edition patch i probali da poprave što više stvari ja mislim da bi recimo za godinu dana ova prepisaka bila samo kao neki loši braindance i svi bi se slatko smejali i uživali u CP2077 EE i pričali kako niko ne može da prismrdi ovakvoj igri. Osuđujem ih za fijasko za last gen konzolnu verziju, mada nije mi žao konzolaša isto kao što njih nije bilo žao kad smo mi PC igračili dobijali loše konzolne portove. |
||
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
open world, rpg |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
Cypher - cyberpunk text adventure | lukababic | Avanturističke igre | 2 | 2.4.2014 10:44 |
Futurelost Cyberpunk BBRPG | slax | Pravljenje igara | 12 | 16.10.2011 13:45 |
FutureLost Cyberpunk RPG | slax | Male igre | 1 | 16.10.2011 13:43 |
Cyberpunk Art | Ocelot | Zanimljive Web lokacije | 1 | 2.3.2007 16:08 |