Citat:
DeCoy kaže:
Meni je Skyrim totalno igriv bez modova, imam od ranije oko 120h u igri bez ijednog moda. Jedini bag na koji sam naleteo je da izgubim tovarno magare, tj. ženu, pa sam je vraćao preko konzole  , osim ako ne koristiš reč kao eufemizam za pirateriju, ne postoji za 99%
|
Skajrim sam igrao od prvog dana kada je izasao i imao je bas bas mnogo bagova, neki su bili vrlo neugodni jer su blokirali main quest. Kada je igra konacno skrpljena (posle zilion apdejta) postala je i stabilna i bez ozbiljnih bagova. Od modova sam koristio samo GUI mod jer je default GUI totalno retardirano koncipiran i bas neudoban. Vizuelno mi je igra sasvim OK i u vanila verziji, osim senki koje su lose, naravno. U igri imam oko 50 sati, zavrsio main quest i mage frakciju, gradjanski rat iiiii...smorio se i deinstalirao igru. Za mene, ona nema potencijala da me drzi duze od tih 50 sati. Lore je ono najbolje u celoj igri i prvih 20 sati dok se otkriva svet. Posle toga je sve nekako bezlicno i igra postaje generator dosade sto za posledicu ima unistall posle pomenutih 50ak sati.