Citat:
LoshMeeBre kaže:
Ja sam samo jednom tu misiju igrao, negde na pola kampanje i slazem se da je najteza u igri. Imao sam to olaksanje da sam igrao sa infiltratorom, pa sam mogao sebi da priustim da bez vecih problema prvo razbijem generatore koji zadrzavaju Ariu i onda da na miru ocistim mapu uz njenu pomoc. Igrao sam na jednoj tezini ispod najteze, kako god da se zove.
|
I to sam pokušao par puta. Odem do one konzole koja otvara generator, pucam u generator, on eksplodira, krenem ka drugoj konzoli, par zverki me prati kao i par Cerberus-ovaca, otvorim drugi generator, uništim ga i krenem ka trećoj konzoli, za mnom je već buljuk vojnika i zveri, a kod treće konzole čim stanem da je otvorim, kao da sam upao na samit, one zverke mi već skaču na leđa, bacaju ona biotička polja, cerberusovci polivaju mecima sa svih strana, par njih me kasapi nožem iza leđa...čim stanem uspem 5 sekundi da poživim, jer izbijaju sa svih strana. Apsolutno nema šanse da obiđem sve četiri konzole kako bih oslobodio Ariu. Svejedno, kad sam se smirio malo, ponovo sam instalirao igru, učitao neki raniji sejv, pa ću se vratiti tu negde pred kraj igre...