![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.7.2014.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem sa novim kupljenim racunarom ( par komponenti ) nece da mi pokaze sliku uopste, nove komponente su sledece:
Maticna ploca - MB FM2 A55 Gigabyte GA-F2A55-DS3 Procesor - CPU FM2 AMD Athlon™ X4 Quad-Core 750K Ram memorija - Memorija DIMM DDR3 4GB 1333MHz Patriot Signature CL9 Napajanje - 600W LC Power LC600H-12 V2.31 To su komponente koje sam kupio a ostale sam vec imao: Graficka kartica - ATI Radeon HD 4600 Series ( 512 ram) ( 16x PCI E) Hard disk - WDC WD2500AAJ5-2284A0 SATA Device (250gb) E sad.. problem je sto ne zeli sliku da mi prikaze, vadio sam sve komponente jednu po jednu da vidim da li ce dati sliku i nista, nema cak ni zvukova da kad izvadim nesto da mi prijavi da nedostaje.. Vrte ventilatori i na prvi pogled cini se da radi ... Uzeo sam prvo plocu/procesor i ram memoriju i pokusao sam da iskoristim staro napajanje ( ima samo 4 pin-a za procesor ) ali nije radilo tj isto se desavalo.. i onda sam im slao plocu da mi reklamiraju i kada su mi vratili pise da su uradili "flesovan bios, test ok" i nisam ga ni dirao sta znam mozda je napajanje lose i cekao sam da uzmem novo.. i posle 2 meseca ( bio sam poslom van ) uzeo sam ovo LC Power.. to su mi oni preporucili.. pokusam sada i opet isto.. ne znam sta je stvarno problem ovde, ako neko molim vas zna.. recite mi.. Fakticki nisam ni upalio racunar od kad sam ga kupio. Da li da im odnesem sve sto sam uzeo i moju graficku/hard disk pa da vide sta je ili da nesto pokusam sam? Par puta sam gledao da li je sve kompatibilno.. i cini mi se da jeste. nesto mi je samo sumnjivo ploca mi ima "sata 2" a meni je hard obican sata.. pre par godina.. ( mozda je sata 1 ) ne znam.. ali ulaz je isti.. ili mozda sto mi je hard disk pun pa zbog toga nece.. Poslednja ispravka: Sparknoize (7.7.2014 u 11:58) Razlog: Ispravio naziv hard diska ATA->SATA |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa hostom | jonathan | Web razvoj | 8 | 25.8.2012 0:25 |
Internet problem | simke85 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 12.6.2010 11:09 |
Problem sa paljenjem računara | Veselko | Kvarovi | 10 | 7.6.2010 15:22 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
HDD Problem! Veeeeliki dosadni frustrirajuci problem!!! | paretimpar | Nosači podataka | 6 | 18.6.2007 1:42 |