![]() |
![]() |
|
Online susreti Zakazivanje okršaja... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 12.8.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Pre svega da naglasim da ovo nije pokusaj da odvucem ljude sa voida ili bilo sta tome slicno. Kratko vreme sam igrao tamo i bio clan >4S_SQUAD<-a i izuzetno cenim celu ekipu i postujem sve sto su do sada postigli.
E sada, nazad na toppic ![]() Dakle za sve ljubitelje freelancera (u orginalnom, blago izmenjenom pakovanju) koji bi hteli da igraju online ali im se nesvidjaju izmene uvedene u igru na Void serveru, moja preporuka je 24/7 Eagle Utopia server. Ovaj server takodje ima svoj mod u kojim su dodati 7 novih sistema ali su svi brodovi i oprema ostali isti (time je izbegnut disbalans koji po meni postoji na void serveru). Jedna od bitnijih stvari su pojacani NPC-evi sto cini igru izazovnijom (npr svi very heavy fighter-i imaju class 9 shield i class 9 oruzija kao i po jedan nomadski laser klase 10)...Ovo igru cinin zanimljivijom i izazovnijom za hard core freelancer fanove. Server se inace nalazi u Amsterdamu a na njemu su prisutni ljudi sa svih strana sveta ali nazalost sa nasih prostora, jako malo (tu smo nas dvojica iz Srbije i 3 momka iz Hrvatske i to je to ![]() Jos jednom da kazem da mi nije cilj da bilo koga odvlacim bilo gde ali bih bio prezadovoljan kada biste dosli i pogledali server i popricali sa ljudima tamo... Zelja mi je takodje da jednoga dana vidim sjajne ljude iz >4S_SQUAD<-a na nasem serveru... Veliki pozdrav svima! Dr.X |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Web server na svom kompjuteru!? | aXi_ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 10.1.2007 5:17 |
sezampro server | kexx | Internet usluge | 3 | 14.10.2006 18:22 |
Server za CS! | Babalu | Mrežne igre | 2 | 28.2.2006 1:59 |