![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Napravio sam meni sa dugmicima u flashu.
1. Kako da ga ubacim na moj sajt (pretpostavljam da je format .swf) 2. Kako da dodelim funkcije svim dugmicima u tom meniju, da budu linkovi ka drugim stranicama. (znam da dodeljujem funkcije dugmicima u samoj flash animaciji, ali ovako ne bas. Video sam da ima nesto za ubacivanje URL adrese, ali kako da saznam koja je adresa za svaku stranu, ako sajt jos nije uploadovan?) -Koristim Front Page, ali to nije bitno; primam savete korisnika drugih programa. Hvala unapred na pomoci. Svaki savet mi je dobrodosao... |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Oldblivion (program za igranje na starijim kompjuterima) | Veljko the King | Role-Play | 27 | 12.6.2007 0:03 |
Java script i Flash Player 7 | Corwin | Internet tehnologije | 2 | 3.11.2006 0:04 |
Broj poseta na vasem Sajtu | Boris Zegarac | Internet usluge | 3 | 25.8.2006 0:18 |
Zasto je slika na monitoru losija nego na TV | Bosko Bozinovski | Video/TV softver | 2 | 18.1.2006 14:21 |