![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() ![]() ![]() Imam problema sa prenosom podataka vec duze vreme. Do tada sam imao standardan internet Dial-up protok, uglavnom 50 - 52.0Kbps a sada ne prelazi 33 - 37.0Kbps. To se desilo kada je ovde uvodjena nova tura pretplatnika, potom se njima svima pocese desavati razne smetnje (telefoni im nisu radili, zvonili i sl.) dok ja nisam imao takvih smetnji (inace smo ovde u komsiluku svi bili prikljuceni na istu kutiju.) Njihove smetnje su popravljene ali se meni pojavio gore navedeni problem. Kod par komsija sam probao moj modem i tamo je radio normalno (50Kbps), a cak motorolini modemi koji su kod njih radili normalno, meni nisu mogli ni uspostaviti vezu! Da li je u pitanju neko ostecenje vodova ili lose povezani kontakti u Glavnoj kutiji ili nesto trece!? Hvala! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Metal gear solid 2 problem sa grafikom | solid_snake | Kvarovi | 2 | 11.8.2006 1:30 |
Problem sa modemom | smurflander | Kvarovi | 5 | 3.7.2006 23:50 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |