![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Ne znam da li je bilo reci o ovoj temi, pretrazio sam forum ali nisam nasao nista slicno ovome.
Napravljen je emulator za Xbox 360 kontroler (gamepad) koji omogucava da vam dzojstik koji nije xbox360 compatible (podrzani su i volani) odmah bude prepoznat kao Xbox360 kontroler kada startujete PC igre koje su istovremeno radjene i za Xbox360. U sustini, sve opcije u igri rade na dzojstiku, nema potrebe koristiti tastaturu. Probao sam pre neki dan sa F1 2010 i mogu reci da sve radi odlicno, imate utisak kao da se igrate na Xbox-u i sve je kalibrisano i podeseno automatski i sto je najbitnije sve radi, od kretnja kroz menije, do voznje sa analognim kontrolama. Pre pocetka igranja treba startovati aplikaciju i podesti kontrole dzojstika manuelno ili ucitati neki od predefinisanih profila koji vec postoje za neke modele kontrolera. Zatim iskopirati exe file i dll file koji kreira aplikacija u instalacioni direktorijum igre. Nakon ovoga mozete startovati igru. Za neke Saitek dzojstike vec imaju predefinisani profili, ali nije problem kalibrisati i za logitech modele (provereno radi). Evo sajta gde mozete download-ovati i naci vise informacija o samoj aplikaciji. XBox360 Controller Emulator Kao i wiki: http://code.google.com/p/x360ce/wiki/MainPage ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci: | ||
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Neko uživa u Linuxu, a neko pada u depresiju | pmale | Slobodni softver | 63 | 8.2.2010 13:19 |
xBox Emulator (Xeon) | doctor | Konzole | 2 | 12.11.2009 1:10 |
XBOX 360 Controller i simulacije na PC-u? | Vladimiros | Ostale komponente | 6 | 16.3.2008 14:44 |
XBOX emulator | Voks | Konzole | 4 | 26.2.2008 16:32 |