![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Treba mi symbian aplikacija koja ce automatski odbijati/preusmerivati pozive sa brojeva koje npr. unesem u "black" listu ili npr. sve sem ljudi iz mog imenika (svi nepoznati brojevi)
Idealno bi bilo da mogu da pravim custom listu nepozeljnih... Dajte ime i link programa ako postoji i ako je free, ako je paid ili cracked, samo ime a link moze na PP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Pa imas BestBlackList koji radi to sto ti treba, mada prema ovome sto si pisao, mislim da si ga vec isprobao.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Haker95 na korisnoj poruci: | ||
Ninoslav (18.10.2008) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Nisam ga isprobao, do sada!
Sad sam ga stavio i radi bas kako mi treba. Lepsu polovinu neki manijak zeza, pa dok ne stignem do BG da ga polomim, posluzice ovaj program :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program za snimanje videa u igri | bakalakadaka | Video/TV softver | 16 | 22.2.2013 19:38 |
koji faks program za ISDN liniju | Branislav Gavric | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 25.9.2008 19:43 |
Program za snimanje video poziva | Predrag Stankovic | Programi za mobilne telefone | 0 | 6.2.2008 14:37 |
Moj program - RunAsGUI | seymourc64 | Aplikativni softver | 8 | 13.10.2007 18:31 |
Program za video klub! | rogi23 | Aplikativni softver | 2 | 4.7.2007 20:53 |