![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Super nagradna igra! Odgovorite na pitanje koliko ce sledeceg meseca kostati SK i mozete dobiti ultra mega vilenjacki zacarani mac. Odgovore slati na postanski fah 110, Caldera Morrowind.
Sad bez zezanja. Toliko dugo ste drzali cenu na 70 dinara, a onda u jako kratkom periodu 90, pa 100, pa 120, pa 140... Razumem ja: povecan obim strana, dodatak o SQL-u itd, ali ipak, povecali ste i broj reklama, a i cika Dinkic tvrdi da vlada deflacija. Prosto se plasim da pitam na trafici koliko ovog meseca treba da platim. Da ne bude sve negativno, moram reci da sam ovim brojem odusevljen i da bih kupovao SK i da kosta 200 din. Konacno ste ponovo vratili kvalitet tekstova. Kuzma je posle blaze kreativne krize uradio najbolju kolumnu do sad po mom skromnom misljenju (a sve ih znam naizust), zatim uvodnik je urnebesan, IO port standardno dobar, izaslo je dosta dobrih igrica, ima zanimljivih tekstova o domacoj internet sceni... Ukratko, zaista ima sta da se procita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Pa dobro, ne znam zasto se svi zale zbog cene. Znam ja kakvo je finansijsko stanje u nasoj zemlji ali se valjda moze odvojiti 140 dinara (2 evra) u jedan mesec. Nemojte da pocne SK da izlazi dnevno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ma...SK su najjeftinije novine svoga tipa na trzistu...e samo da mi sada ne dodje neki pametnjakovic i da mi soli pamet da je screen fun jeftiniji...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
Ja se sećam kad je SK koštao 20 dinara.Baš mi krivo što su dizali cenu od tada.Svakog meseca ga kupujem bez obzira što mu je cena pravi lopovluk,ali se ipak setim onih divnih vremena kada je SK koštao 20 dinara...ah ta divna vremena,kada su penzioneri znali gde im je mesto..čekali su u redovima za zejtin,mleko i hleb,i nisi mogao da vidiš na TV-u da se žale zbog toga.I kada smo svi bili milijarderi i bilioneri,ali niko nije držao pare u banci,niti je voleo da se spomene reč banka(iz nekog čudnog razloga
![]() Eh,šta bih dao da se vrati to vreme kada je SK koštao 20 dinara. Ništa. ![]() Pozdrav SK ustavu,redakciji i saradnicima.SK je jedini primer gde se "vrhovno telo" ne bira demokratskim putem,a da mi je drago zbog toga. ![]() P.S. Trebali ste da stavite cenu 139.95 dinara.Tako se to radi u "evropi". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Meni je mnogo bilo i 120, a ovo sa 140 din je vec neka zavera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
|