![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Posto ga kupujem sledece nedelje, da li neko zna da li postoji stabilna verzija Androida koji se moze instalirati umjesto Windozea 6.5?
Takodje me zanima kakvi su vasi utisci sa istim i gdje su dobre lokacije za skidanje aplikacija i slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Kad sam ja zadnji put gledao nisi mogao da snimiš android umesto WinMo, već da pokreneš android iz WinMo.
Možda se sada stvar promenila, ali kao što rekoh nisam odavno gledao. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Borowatz na korisnoj poruci: | ||
SFRJ-Forever [CG] (15.8.2010) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Nema stalne verzije koju mozes staviti umesto WM ali zato imas nekoliko raznih buildova koje mozes iskoristiti kako bi imao Android na HD2 (Darkstone FroyoStone, Darkstone HD2 Froyo, dan1j3l Froyo Desire Build etc).
Princip je jednostavan - raspakujes sadrzaj na root svoje SD kartice i kliknes na fajl haret.exe i on pokrene "instalaciju" Androida (kazem instalaciju jer prilikom restarta on ponovo podize WM). Opet i ovo moze da se prevazidje tako sto npr. instaliras program koji te prilikom podizanja sistema pita koji ces sistem da podignes - Android ili WM, a mozes jednostavno i da podesis defaultni OS i nakon odredjenog vremena on podigne taj sistem, znaci klasican dual boot. Inace ove verzije Androida su svakim buildom sve bolje ali ipak i dalje imaju odredjene (rekao bih ipak sitnije) nedostatke, koji ce nadam se u nekom narednom periodu biti otklonjeni. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
SFRJ-Forever [CG] (15.8.2010) |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Znaci nista od full verzije.
Emulacija mi ne zvuci bas efikasno, ipak to je samo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nikad ne reci nikad, mada po mom misljenju full verzije za HD2 koja ce biti standalone nece biti.
Ipak ova emulacija je mnogo bolja nego sto mozes da zamislis i u zadnjih mesec dana napredak je vise nego evidentan, tj. mnogi nedostaci od pre mesec i kusur dana su u medjuvremenu otklonjeni a verujem i da ce i postojeci vrlo brzo biti otklonjeni. Inace, iskreno govoreci meni je i ovaj WM sa HTC Sense sasvim korektan i primetno bolji od klasicnog WM tako da mi Android nesto posebno ni ne dostaje jer imam apsolutno sve sto mi treba i na trenutnom WM 6.5.5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ej, ako bas hoces Android platformu uzmi HTC Desire, po meni HD2 i WinMobile su bolji!!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno nema posto su mu ga skinuli u servisu pre stavljanja 3.14 ROM-a.
Bar su trebali tako da urade, a ako to nisu uradili onda bar znamo otkud ti problemi koje pominje. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Out of the box - bez ikakvih dodatnih podesavanja, odmah po kupovini, cim ga izvadis iz kutije...
Eye candy - lepog izgleda, prijatan za oko... UI - korisnicki interfejs, obicno se tezi da bude sto laksi/jednostavniji za koriscenje... Ttalk via HD2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 26.4.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ok, hvala MISTERIJA. A upravo sam procitao ovo na sta me je uputio SIMPSON i nekako mi misli skrecu sa OMNIJE I WP7 i ponovo idu u pravcu HTC HD2.
stvarno ne znam sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja bih uzeo HD2 a onda bih stavio OS koji mi najvise odgovara.
Sve je lakse kad imas mogucnost izbora a sa HD2 ti je ona definitivno najsira (android, WM 6.5/6.5.5, WP7 etc.). Ttalk via HD2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
a da li na omniji 7 mozes da promenis os? npr sa WP7 na ANDROID? ja mislim da moze, ne znam sta mislis ti?
a inace i ti koristis hd2 jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Ljudi recite mi da li je telefon mnogo veliki, je li nezgodan za rukovanje? sta mislite, imam priliku da uzmem telefon sa malo izgrebanim poklopcem za bateriju, da li da uzimam? i gde mogu da eventualno nabavim poklopac i koliko kosta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]()
Nije. Za svoju velicinu ekrana (4.3") je izuzetno tanak. Jedino ako su ti sake relativno male, pa ce ti na pocetku biti malo nezgodno da skrolujes sa jednog kraja ekrana na drugi...
Citat:
![]() Za to ces morati da nadjes neki ovlasceni HTC servis i da njih pitas... Ako nemaju kod sebe u rezervnim delovima, onda ce morati da poruce... Naravno, oni ti cenu mogu reci i pre porucivanja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da je ovaj drugi za americko trziste i da ima 1024 Mb memorije za razliku od prvog koji ima bese 448 Mb ili tako nesto.
I razlika je u verzijama radija koji idu na njih (.50 ili .51). Ttalk via HD2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]()
Kao sto rece Marti razlika je u radio ROM-ovima (ako pokusas da uflesujes pogresni, brick-ujes telefon
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
to za obojene slusalice znam. a recite me da li na t-mobile moze bez problema da se ubaci android itd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moze ali odakle ti T-mobile?
Ttalk via HD2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
nemam pojma.nudi mi neko na oglasima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Добио сам телефон назад. Замјенили му матичну плочу, изгледа да је стварно она била отишла. Али ми и даље није јасно откуд то онако одједном.
Били ми ставили СПЛ 3.03. и неки stock rom, ја вратио ХСПЛ и Андроид. Јбг, много ми је бржи и бољи од Windows-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|