![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.11.2005.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Treba mi program kojim cu da ubacim sliku u sliku a da pritom ne izgubim nijedan detalj sa bilo koje slike. npr. na neki pejzaz - livadu da ubacim kompjuter, ali da oko njega ne postoje isec`ci druge boje osim one sa pejzaza. Da li me neko razume? Moze li se to ili tako nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
ne kontam.
pojasni ovo: "isec`ci druge boje" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Čekaj... da li sam te dobro razumela - videćemo
![]() Znači, hoćeš recimo da ubaciš sliku kompjutera na tu livadu... Ništa strašno. Otvoriš Photoshop i te dve slike... E sad, ta sa livadom će da ti bude original, a da bi tu ubacio kompjuter, treba samo da isečeš layer. To ćeš uraditi ovako: prvo ćeš da selektuješ sliku kompjutera u delu koji želiš da isečeš, a za to imaš baš raznih selecija... Možda i postavim neku sliku da vidiš kako to sve izgleda ako nisi do sada dolazio u kontakt sa tim... Znači, isečeš taj layer, i onda ga preneseš na livadu ![]() Eto. Nemam pojma da li sam ti pomogla... u svakom slučaju, pitanje ti je "malo" nedefinisano ![]() ![]() ili si ipak mislio na transparenciju... da ti se slike uklope jedna sa drugom? Ne znam , nije mi jasno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
to je to. sad savisi sta on zeli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike vašeg desktopa | oluja | Brbljaonica | 5020 | 19.1.2022 13:11 |
Smanjti rezoluciju slike... | vuka13mv | Aplikativni softver | 10 | 16.11.2012 14:37 |
Video obrada mov. formata | stojanovic | Video/TV softver | 9 | 25.3.2006 0:09 |
Prepoznavanje fonta sa slike | The Finest Serbian Since '82 | Aplikativni softver | 5 | 11.3.2006 3:02 |
Slike u vezi s igricama | hacker_aca | O SK-u uopšte | 14 | 28.2.2006 15:51 |