![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi ,jel ima ko ove zvucnike ?Kakav je kvalitet zvuka,basevi ,duzina kablova,daljinski i slicno?
Unapred hvala. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 17.12.2007.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 163 puta na 50 poruka
|
![]()
Nisam imao iskustva sa ovim zvucnicima, ali jesam sa firmom MS Industrial... Ako su im zvucnici kao Mp3 plejeri - zaobidji u sirokom luku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kupi nesto od provjerenih proizvodjaca a ne to MSmeće...
Logitech,Altec Lansing,Sony,Philips,to su zvucnici. I vrijede svaki ulozeni novcic. Ako su ovi po povoljnoj cijeni,opet ih zaobidji jer tu zaista vrijedi ona narodna "koliko para toliko muzike",a za te pare se neces puno naslusati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ali miševi.... Crkao mi je posle mjesec dana uz slomljen točkić, još ja se ne sjećam u životu kada sam šta zadnje polomio... Tastature su očaj, super izgleda, masa dugmadi i super plastika izgleda, samo što im pola dugmadi ima običaj da otkaže... I zvučnici su im manje više ok, samo opet imaju tu užasnu manu završne obrade: mom drugu je njihov 5.1 sistem super radio i onda je riknuo jedan zvučnik... I dosta lile na ove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Overclock - negativna iskustva, opasnosti i rizik | Predrag Stankovic | Overklok | 128 | 11.11.2013 22:22 |
Je l' ima neko iskustva sa slim kućištima? | Djed Božičnjak | ŠDK - Ostale komponente | 20 | 28.1.2008 20:26 |
Vasa iskustva sa ikomovim kablovskim netom | Saymon | Internet usluge | 19 | 13.1.2008 21:59 |
Ima li iko iskustva sa MS Industrial MP409 Splendid | lubigor | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 2.12.2007 18:26 |
ECS GF7600 GT iskustva...? | diab10 | Grafika | 3 | 11.6.2007 11:10 |