![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]()
Arcanum by Troika
naravno ![]() Ne znam šta vi mislite o ovom RPG, ali je meni vrhunski. Nedavno sam opet uzeo da ga igram, posle više godina, sad me zanima znate li neke kvalitetne module koje bih mogao da downloadujem. Koliko se sećam, editor je išao uz igru, i bio prilično jednostavan, tako da bi trebalo da ima puno modula. Je l' probao neko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]()
Presao, dosta se razocarao posle Fallouta 2. Igra je ok, ali jednostavno, nesto mi je falilo...vise atmosfere...bolja grafika/animacija...
Moguc izbor izmedju tehnike i magije je stvarno novina i to dobra, ali je igru jednostavno toliko lakse preci sa magijama da je to neverovatno. I finalni disbalans za kraj - sustinski ti trebaju samo dve magije - Heal i Harm. Ako se ne varam, sa Harmom sam bez narocitih problema roknuo poslednjeg boss-a, to jest onog zmaja, zmiju sta bese vise. Svidja mi se mogucnost promene strane na kraju. Za module ne znam, nije me zanimalo da ih trazim. Secam se samo da je prvi forum na kome sam ikada ucestvovao bio posvecen cekanju Arcanuma...a eto, igra me je razocarala prilicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]()
Mislim da imaš na netu gomilu patcheva i hackova koji čine igru balansiranijom.
Jbga u pitanju su talenti iz Troike, poznati po nedovršenosti svojih dela, pa opet, Arcanum mi je među najboljim RPG igrama koje sam igrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Da, ima nezvanicnih i nekoliko zvanicnih dodataka za ovu vrlo dobru igru, ali ni priblizno toliko mnogo kao za npr. Baldur's Gate serijal. Baci pogled na Terra Arcanum.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Uf, opasna igra!
Meni bas nije nedostajalo atmosfere igra me je vukla sve dalje kao droga. Presao sam je kao mag, tehnologa nisam probao i cini mi se da je zaista lakse preci je sa magijama nego se patiti u skupljanju hiljadu nekih djavola da bi na kraju sklopio jednu napravu, mada kapiram da je skupljanje dosta lakse kada izaberes lika tehnologa. Igra je generalno mnogo laka i to mi je na momente prilicno smetalo, ima jako zanimljivih quest-ova (sad se secam onog sa cigankom i kristalnom kuglom) i tako... sve u svemu, odlicna je |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]()
Jednini RPG za koji za molio Boga da se sto pre zavrsi (ne volim da ostavljam igre ne zavrsene). I moram priznati da se nisam pokajao jer je zavrsetak igre za klasu kvalitetniji od svega sto mu prethodi. U celini uzevsi,ova igra mi u poredjenju sa recimo Neverwinter Nights ili Planescape:Torment deluje kao neslana sala.
Poslednja ispravka: Jim Bravura (4.2.2006 u 1:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Arcanum je odlicna igra (trenutno moja omiljena)
nego zna li neko gde da nadjem knjigu "The Horror Among The Dark Elfes" od Redforda treba mi za quest. Molim vas recite mi gde da je nadjem ![]() P.S:Ako mi neko kaze dobija zahvalnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Nije mi dobro... morao sam da razmišljam 15 sekundi...
SPOILER - Raspitaj se na univerzitetu u Tarantu, i neko će te uputiti u Caladon, kod privatnog kolekcionara. On je mrtav. Iskopaš mu grob, i nađeš trag. Prava knjiga je zapravo u grobu njegovog oca u selu levo na mapi... Inače ovo može biti bar 5 levela XPa ako se odradi staloženo, nađe izdajica u kući i to... - SPOILER Čuvaj zahvalnice, u redu je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
arcanum |
|
|