Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > Online susreti
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Online susreti Zakazivanje okršaja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.1.2007, 3:04   #1
Dr.X
Član

Član od: 12.8.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
Određen forumom Freelancer - Eagle Utopia server

Pre svega da naglasim da ovo nije pokusaj da odvucem ljude sa voida ili bilo sta tome slicno. Kratko vreme sam igrao tamo i bio clan >4S_SQUAD<-a i izuzetno cenim celu ekipu i postujem sve sto su do sada postigli.

E sada, nazad na toppic !

Dakle za sve ljubitelje freelancera (u orginalnom, blago izmenjenom pakovanju) koji bi hteli da igraju online ali im se nesvidjaju izmene uvedene u igru na Void serveru, moja preporuka je 24/7 Eagle Utopia server. Ovaj server takodje ima svoj mod u kojim su dodati 7 novih sistema ali su svi brodovi i oprema ostali isti (time je izbegnut disbalans koji po meni postoji na void serveru). Jedna od bitnijih stvari su pojacani NPC-evi sto cini igru izazovnijom (npr svi very heavy fighter-i imaju class 9 shield i class 9 oruzija kao i po jedan nomadski laser klase 10)...Ovo igru cinin zanimljivijom i izazovnijom za hard core freelancer fanove.

Server se inace nalazi u Amsterdamu a na njemu su prisutni ljudi sa svih strana sveta ali nazalost sa nasih prostora, jako malo (tu smo nas dvojica iz Srbije i 3 momka iz Hrvatske i to je to ).

Jos jednom da kazem da mi nije cilj da bilo koga odvlacim bilo gde ali bih bio prezadovoljan kada biste dosli i pogledali server i popricali sa ljudima tamo...

Zelja mi je takodje da jednoga dana vidim sjajne ljude iz >4S_SQUAD<-a na nasem serveru...

Veliki pozdrav svima!

Dr.X
Dr.X je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.1.2007, 18:23   #2
>4S_SQUAD<>ULTRA<
Član

Član od: 23.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku >4S_SQUAD<>ULTRA<
Određen forumom Re: Freelancer - Eagle Utopia server

Pozdrav X!!!!
Nisam igrao tamo jos, ali sto se tice preporuka, Svakako vam preporucam ORIGINAL(mislim bez ikakvog moda) "Just4Fun Euro Freelancer server"

Evo nekih osobina servera:
Kao pocetnik pojavljujes se u Shikoku sa brodom DRAGON!!
New Yerk je pravi "Battlefield", Navy(battleships) i Outcasti(Sabre) se non-stop ubijaju!!!
NPC-evi su "turbo" pojacani!!!!
Nova klasa shielda za VHF-ove(Adv. Champion shield, najjaci)
Order Ships se vozaju uokolo (imaju bolesne stvari, ito im sve ispadne KAD ih ubijes)-Adv. Champion shield, Nomad Weaps, Sunslayers, Hornets, Ripper mines!!
Najbrzi put do novaca je kroz misije, po misiji se dobije MAXIMALNO 350k, a dosta su teske!!!
Maximum ljudi na server stane 72 od kojih je 35-40 konstanto Zauzeto!!!
Ping mu je prosjecan (oko 70, nebude veci)!

Ja igram tamo pa me mozete kontaktirati!!

POZZZZ
>4S_SQUAD<>ULTRA< je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.2.2007, 19:22   #3
dejan_osipaonica
Član

Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 123 puta na 70 poruka

Da dodam da je trenutno stanje na eagle serveru 6 nasih.I ljudi i mi imamo zenskog igraca na eagle tako da niste jedini a zvoncica bogami za ozbiljno prasi.
Pozdrav svim freelacerima.
dejan_osipaonica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.2.2007, 2:43   #4
STUKA
Član

Član od: 26.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Pazi ovako care Been there, done that!Cak sam se nesto cimao da uletim u klan sa likovima koji drze taj server...ali nista nije kao Void i kao ekipa kao sto je ovde! Ukoliko zelite mozete da probate da igrate ovde mislim da ce te se raspametiti!!!! Bez obzira sto je modovan server ovde je naj,naj,najace!Ovde nije poenta samo igra ovde...pivo,druzenja,itd...! hehehe! A naravno 4S-u ce uvek dobro doci par novih krila!!!Hehehe!Naravno ni meni ne pada na pamet da kradem ljude sa servera...ali nekako mislim da je Void trenutno najjaci za ljude nasih govornih podrucja! Po meni dodjite i probajte...ko zna...! hehehehe!
STUKA je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.2.2007, 14:17   #5
dejan_osipaonica
Član

Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 123 puta na 70 poruka

Nove vesti:
Sinoc je doslo do spontanog organizovanja srba na serveru i formiran klan >3MAJ< sto ce reci zmaj cirilicom. Ime je dato zbog baznog foruma na kome se okupljamo.Inace sva ekipa na serveru je ok cak i admini tako da nema sumnje u druzenje jer je i ovde to stvar u prvom planu.U svakom slucaju svaki vid pomoci klana 4S nam je dobro dosao sto se saveta tice.Pozdrav ljudi
dejan_osipaonica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.2.2007, 21:21   #6
PeTkO
Banned

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 419
Zahvaljeno 298 puta na 192 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku PeTkO

a da li imate forum ili web stranu
PeTkO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Web server na svom kompjuteru!? aXi_ Komunikacioni uređaji i umrežavanje 15 10.1.2007 5:17
sezampro server kexx Internet usluge 3 14.10.2006 18:22
Server za CS! Babalu Mrežne igre 2 28.2.2006 1:59

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 21:08.