![]() |
![]() |
![]() |
#3581 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ova beta je iz kraja avgusta cini mi se,zato sto su mjesec dana testirali betu ljudi iz Sony i Microsoft(za konzole),ne brini ceka nas day one patch strasni.Samo se sjetite BC2 koji nije bio igriv prvih par dana mozda i mjesec,hitreg lag i sve.Evo meni nema problema,ljudi navalili na betu,a nista ne laguje,hitreg savrsen...Sve sto se moze desiti ovdje je glitch,bug,nebalansiranost,i za one sa malo starijim kompom pad FPS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa ko kaze da ne sluzi za ispravljanje bagova i testiranje? Po cemu si to zakljucio? Retko koja igra izlazi u gotovom stanju, BF 3 nije izuzetak, a nagledao sam se mnogo gorih stvari od ovoga...eto recimo Red Orchestra 2.....prepuna bagova, ali ljudi popravljaju stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.668 puta na 4.100 poruka
|
![]()
Da sluzi za pravljenje Patcha koji ce biti izbacen prvi dan umjesto da sve bude ispravljeno prije izlaska igre. Ako placam nesto onda hocu da to nesto dobijem ispravno ne da moram krpiti. I ovo je jedna od najgorih beti ako ne i najgora u kojoj sam ucestvovao. Ova beta je trebala da ude sa sitnijim bagovima sobzirom kad je izdata ne sa ovoliko propusta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Optimista sam da ce na kraju valjda dovesti igru u red.
Sto se tice Battleloga,moram da kazem da je to dobra stvarcica.Odlicno su se setili da dodaju tako nesto u igru,sasvim je pregledan sajt mada bi trebalo neki sitni detalji da se promene.Sve u svemu dobra ideja DICE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Dovesce oni u red igru i bice sjajna igra ali jedno 2 mjeseca nakon izlaska.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Dejan16 (1.10.2011) |
![]() |
#3586 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Jedino sto zameram DICE je sto su mozda malko pozurili da bi izbacili igru pre MW3. Ili su trebali betu izbaciti ranije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Ne krpim ja ali ja placam polu proizvod sto ne zelim jer necu da me neko pravi budalom samo zato sto mu je du** zinulo za novcem. Pazi navescu sad par Beta koje su u opticaju ili ce biti u opticaju u skorasnje vrijeme:
-Assassins Creed: Revelations Beta (prosla u odlicnom redu sa jako malo bug-ova i bila igriva od prve minute bz vecih problema, a beta izasla 2 mjeseca prije izlaska igre) -Diablo 3 (odusevljeni ljudi betom, takodje nema vecih problema izlazi pocetkom iduce godine) - Gotham City Impostors Beta (izlazi 5.10. a finalna igra iduce godine) - Counter-Strike: Global Offensive Beta (izlazi pocetkom oktobra a finalna verzija igre izlazi iducce godine) Battlefield 3 Beta (izasla 29.09. tona bugov-a i problema, a finalna vrzija igre izlazi 25.-28.10) Pa ti vidi kakav je odnos developera/izdavaca prema igracima i ozbiljnost pristupa Beta testiranju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo mozemo da se nadamo da ce da srede, pa bre u bc2 do kraja prosle god nije moglo lepo da se igra, i sad izbacili patch i jos vise ****li
![]() I to su garant namerno uradili da bi ljudi presli na BF3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | |||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
![]() A OP Metro je definitivno najNEBattlefield-ska mapa ikada vidjena. Imam osecaj kao da igram CoD, nema vozila ni jednog, nema nista samo gomila ljudi koji se medjusobno upucava. Takodje mislim da je lose dizajnirana generalno. Uopste mi ne lezi... Al' sta je tu je, to je sad jedina mapa koju imamo tako da ne vredi kukati. ![]() Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Ne treba mi tutorijal jer nmg uci na server zato sto nema slobodnih servera. Drugo sam koncept ulaska u igru preko browsera je glup. Battlelog kao sajt za pracenje statistike i komunikaciju igraca je odlican ali kao dio igre same katastrofa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@uros
Ma uradio sam sve to ali i dalje mi je nekako retardirano na trenutke, a hitbox nije nista bolji, cak mi je i heli nekako slabiji O.o Ranije brate raspalim i skinem tenk sa 4 rakete, a sad moram 5 puta da ispalim po 4 dok ga ne skinem+gustav je jos jadniji+at4 su isto oslabili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam mislio da ne znas da udjes na server, nego dosta ljudi se zali kako ne moze nikako da udje jer su svi puni. Sta, ispadne sad da je igram na nekim drugim serverima?
Kazem ti, uspem da udjem svaki put bez izuzetka. Stikliram Europe i 1-5 free slots, kliknem Show i idem Join Server na prvi koji je slobodan. Tako 5-6 puta i upadam... E sad, ako neko nema volju da igra uopste, naravno da ce mu ovo sve biti bez veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dobro, ti onda cekaj da zakrpe igru pa plati 5000 din umesto 3000....u svakom slucaju oni ce sve to da zakrpe, a ti ces platiti skuplje...+ ekspanzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3594 | |
Veteran
Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
|
![]()
Kod mene bas obrnuto.
![]() ... Najavili su vec da ce ispraviti neke stvari za full igru: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku gagi011t na korisnoj poruci: | ||
Game fever (1.10.2011), miregrobar (1.10.2011), Morandi (1.10.2011), pentraksil (1.10.2011), Sh0m1 (1.10.2011), stankovic82 (1.10.2011) |
![]() |
#3595 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad je iziso update?:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Inace, ne znam da li je to samo kod mene ali ona animacija revive-a je uzasno retardirana. Vojnik izgleda kao neka balerina dok ozivljava nekog... Nekad mu se cak ni ne vide defibrilatori u rukama.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() Nisi jedini. Btw. moraju da srede spawn na squad mate-a npr kad on lezi ti se spawnujes u stajacem polozaju i popijes head ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Veteran
Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nzm kod mene nikad skoro, i uvek me ubiju :@
@gagi Eh sad sam shvatio, nista, cekam 25. oktobar, za par dana ce da padne preorder, samo da prodam staru graficku(HD4550, oce neko da kupi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battlfield 3, bf3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Battlefield: Bad Company 2 | masteri | Akcione igre | 8994 | 8.2.2020 12:10 |
Battlefield 2 zona | spalejela | Mrežne igre | 310 | 11.11.2013 1:27 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Prvi Srpski Klan Za Battlefield 2142 | GRUJA272 | Online susreti | 2 | 25.1.2009 3:35 |
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod | Ghost | Akcione igre | 3 | 19.9.2007 10:08 |