![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam jedan problem (lagan, ali ne mogu da nađem rješenje), e ovako, nešto sam čačkala po podešavanjima Chrome-a i napravila sam supervised user, e sad, ja nemam opciju da ga promijenim, izbrišem ili napravim novi, to bi trebalo da bude u podešavanjima ali toga nema, takođe nema ni opcije sign in the Chrome, jedina izmjena koju mogu da napravim jeste da promijenim ikonicu korisnika.
Problem je vjerovatno lagan, ali evo već sat vremena ne mogu da ga riješim... ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: ballerina72 (6.10.2014 u 7:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Chrome HTTPS problem na Facebook-u | luna38 | Internet tehnologije | 0 | 28.12.2011 13:31 |
Chrome i problem sa zauzećem memorije | Wizard | Aplikativni softver | 0 | 12.2.2010 20:35 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Gigabyte NX96T 9600GT, čudan problem | De_Italiano | Grafika | 7 | 19.7.2009 19:31 |