![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Да ли неко може да ми каже колико инча има просечан екран лаптопа?
Желео би да наручим лаптоп преко интернета, а видим да се величине екрана крећу од 14 па до 17,18 инча, па ме занима која је то "нормална" величина, да могу на основу ње да се оријентишем. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]()
Ukoliko bi ga često nosio sa sobom gledaj da bude 15.6", u suprotnom znači imati 17.3".
Što se tiče izbora, bolje gledaj namenu korišćenja pre dijagonale. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mare037 na korisnoj poruci: | ||
Resig (8.9.2014) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
I odmah napiši koliko bi para dao da bi dobio savete šta da uzmeš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Размишљам између следећа три:
HP CQ15-s000sg Lenovo Ideapad G505 Acer Aspire ES1-511-C5PJ Значи ту негде до 300 евра би дао. Сва три су по 15.6 инча. Да ли можеш да ми кажете који би од ових био најбољи ако би лаптоп користио за интернет,музику,филмова и неке мање захтевне игре ( lol, wow, wot ) Или ако неко има неки бољи предлог од ова три што сам навео, радо би га прихватио. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
meni ti laptopovi izgledaju kao za office i internet, filmove, a za igrice već malo teže ne očekuj previše za 300e
Plus ako živiš u srbiji a naručuješ iz inostranstva očekuj carinu i pdv i ostale za*****cije jedno 30-40% preko te cene |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ни не очекујем ја да могу да играм неке нове наслове, али сам написао јер можда има неких модела који имају мало бољу графичку на уштрб мањег капацитета меморије.
А што се тиче куповине, не наручујем га директно из Немачке, већ преко посредника, што ми дође 10-15е на цену лаптопа. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|