![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Super nagradna igra! Odgovorite na pitanje koliko ce sledeceg meseca kostati SK i mozete dobiti ultra mega vilenjacki zacarani mac. Odgovore slati na postanski fah 110, Caldera Morrowind.
Sad bez zezanja. Toliko dugo ste drzali cenu na 70 dinara, a onda u jako kratkom periodu 90, pa 100, pa 120, pa 140... Razumem ja: povecan obim strana, dodatak o SQL-u itd, ali ipak, povecali ste i broj reklama, a i cika Dinkic tvrdi da vlada deflacija. Prosto se plasim da pitam na trafici koliko ovog meseca treba da platim. Da ne bude sve negativno, moram reci da sam ovim brojem odusevljen i da bih kupovao SK i da kosta 200 din. Konacno ste ponovo vratili kvalitet tekstova. Kuzma je posle blaze kreativne krize uradio najbolju kolumnu do sad po mom skromnom misljenju (a sve ih znam naizust), zatim uvodnik je urnebesan, IO port standardno dobar, izaslo je dosta dobrih igrica, ima zanimljivih tekstova o domacoj internet sceni... Ukratko, zaista ima sta da se procita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Pa dobro, ne znam zasto se svi zale zbog cene. Znam ja kakvo je finansijsko stanje u nasoj zemlji ali se valjda moze odvojiti 140 dinara (2 evra) u jedan mesec. Nemojte da pocne SK da izlazi dnevno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ma...SK su najjeftinije novine svoga tipa na trzistu...e samo da mi sada ne dodje neki pametnjakovic i da mi soli pamet da je screen fun jeftiniji...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
Ja se sećam kad je SK koštao 20 dinara.Baš mi krivo što su dizali cenu od tada.Svakog meseca ga kupujem bez obzira što mu je cena pravi lopovluk,ali se ipak setim onih divnih vremena kada je SK koštao 20 dinara...ah ta divna vremena,kada su penzioneri znali gde im je mesto..čekali su u redovima za zejtin,mleko i hleb,i nisi mogao da vidiš na TV-u da se žale zbog toga.I kada smo svi bili milijarderi i bilioneri,ali niko nije držao pare u banci,niti je voleo da se spomene reč banka(iz nekog čudnog razloga
![]() Eh,šta bih dao da se vrati to vreme kada je SK koštao 20 dinara. Ništa. ![]() Pozdrav SK ustavu,redakciji i saradnicima.SK je jedini primer gde se "vrhovno telo" ne bira demokratskim putem,a da mi je drago zbog toga. ![]() P.S. Trebali ste da stavite cenu 139.95 dinara.Tako se to radi u "evropi". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Meni je mnogo bilo i 120, a ovo sa 140 din je vec neka zavera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Ljudi ako vam smeta cena od pisljivih 140din. nemojte ni da kupujete ebeni casopis.
Stvarno smarate ljudi!!!!!!!!!!! Svaki mesec neko nadje da s*re za cenu!!!!! Ocete osiromasiti mozda????? Necete imati za hleb???? Pa ako ni tolko nemate niko vas ne tera da kupite ovaj casopis. Imate super casopis za manje pare ,zove se ScreenFun, pa izvolte. ![]() Poslednja ispravka: SirDuck (2.11.2006 u 20:13) Razlog: Manje greske pri kucanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Znači do Nove ćete opet poskupeti... Meni lično cena ne smeta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Kada se sve to sabere, mozda se moze doci i do zakljucka koji sam ja doneo da (novo) poskupljenje nije bilo neophodno, ali mi je sve jedno zao sto je nekome skocio pritisak zbog mene. I ljudi, ja nemam nista protiv SK jer je on mnogo vise od obicnog kompjuterskog casopisa. Kad bi neki glavonja iz Politike digao cenu na 300 dinara, opet bih ga kupovao jer nisam propustio ni jedan broj otkako imam kompjuter (6 godina), a i ranije sam ga povremeno kupovao. Jedino sam jako ljut kada zbog birokratije ili prljavog novca ispasta SK, koji ni jedan pojedinac nema pravo da ugrozava i unizava (setimo se samo one situacije kada je SK distribuiran bez celofana, pa je malo-malo dolazio zakrmacen od strane raznoraznih prodavaca i njihovih prijatelja). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste, ima puno raklama, ali zato ne kosta 300 din. ko neki casopisi.
Ne pogadja ovo mene licno, nego me samo smaraju mesecne teme i zalbe na najrazlicitije nacine ovog tipa. Svaki mesec samo cekam da iskoci neko "zasto je poskupeo","kako je poskupeo","preterali ste","ovo je bezobrazluk", a kada objasnis da SK nije kriv nego glavonje, onda "ne verujemo","to je zavera","Imate puno reklama" itd. Najgore je bilo proslog meseca kada se dobijao poster."nije poskupeo zbog glavonja nego zbog postera", pa kad ih najzad ubedis da nije zbog postera, neko kupi pa vidi da je poster loseg kvaliteta pa kaze "za ovaj poster sam platio 20 din.???" ![]() Jednostavno pocne da te smara posle nekog vremena, nego vidim da si jos ov clan, pa se nisi tolko smarao oko toga. Dobro, SK ima tendenciju da poskupi, ali bunicemo se tek kad pretera, a ne sada, dok je jos najjeftiniji. Do tada cete morati da se istrosite za 20 din. i preskocite pola pakovanja orbit zvaka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
SirDuck
Ja se nadam da moje "kukumavčenje" nisi shvatio ozbiljno.To je bio čist sarkazam. P.S. topic ove teme je nagradna igra,pa jel neko uopšte učestvovao u toj nagradnoj igri ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma shvatio sam sta si hteo da kazes, nego ovo zbog drugih pisem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
E cisto da kazem. Ima i neki casopis sto izlazi dvonedeljno za 60 dinara, mada nema u njemu nista da se procita. A tu je i digital od 70, koji doduse nisam citao.
I ne bih ja temu ni pokretao da ne moram da izbcim onaj mac iz spajza, jer mi uskoro dolazi nova isporuka "enchanted" oruzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
|
|