![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
U potrazi sam za gaming laptopom do 1200 jura. Trenutni favorit mi je lenovo y510p, asus rogovi su ipak preskupi
![]() Samo me, molim vas, zaibiđite sa "šta će ti to" i "za te pare možeš uzeti desktop" itd ![]() Hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 173
Zahvaljeno 168 puta na 139 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 10.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ako si raspolozen imam ASUS G750JW kupljen u Novom Sadu, oktobar 2013, u savrsenom stanju vrlo malo koriscen, garancija do oktobra 2015. Cenim ga 1000EUR (cena je inace 1300EUR u prodaji).
Ovo je link na model: https://www.asus.com/Notebooks_Ultra...US_ROG_G750JW/ Radi ko zmaj a 'ladan je ko spricer cak i kad poteras nesto zahtevnije uz to je i tih. Svaka preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
elem, ima i jos jedan problem sa kupovinom ovog laptopa (a i bilo kog skupljeg modela) sa kojim sam se ja susreo kad sam kupovao ovog ASUS-a a to je da svi ti prodavci pricaju price i kace u svoje online shopove razne stvari i sve kao imaju a kad ih pozoves krene prica ili sa cekanjem od n meseci ili da jednostavno nemaju taj model, itd... Realnost je da imaju jednog ili dva uvoznika (mislim da KimTec uvozi ASUS) i sta oni uvezu to je to. KimTec izgleda uveze 2
![]() Mozda malo harikiram ali stvarno je frustrirajuce kad krenes da zoves redom prodavnice i skontas da ustvari niko nema ono sto je stavio u online shop. Nadam se da ces ti biti bolje srece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 31.1.2007.
|
![]()
Hvala na ponudi ali sigurno neću moći da kupim lap za još par nedelja. Samo sam krenuo u istraživanje :-)
Što ga prodaješ? ;-) Sent from my HTC Desire X using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Prodajem ga jer sam pre mesec dana dobio od firme novi Mac Book Pro sa retina ekranom. Jednostavno taj Mac je za 2 koplja bolji od mog Asusa (i od bilo cega drugog sto sam ja do sada video) u svakom pogledu... mada ruku na srce duplo je skuplji tako da jbg...
Meni se ne zuri sa prodajom, ti pogledaj, raspitaj se pa ako ti bude ovo i dalje interesantno javi se pa cemo nesto napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 18.10.2006.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Jel laptop jos uvek u prodaji? I da pitam samo jos.. on ima mesta da se ubaci SSD i da li mu je tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, i da li kuciste je aluminijumsko.. predpostavljam da jeste ali ipak da pitam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Laptop se "sam" pali u rano jutro | ANGELDEAD | Kvarovi | 15 | 2.10.2013 4:13 |
Laptop 45-50k, nije za gaming | Mali Mrav | ŠDK - Prenosni računari | 5 | 28.9.2012 20:48 |
Laptop za gaming do 50.000 | AyrtonSenna | Prenosni računari | 30 | 27.9.2012 18:50 |
Gaming laptop? | bobahajduk | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 21.12.2009 11:38 |
Prodaja racunara + gaming laptop | Dzigi | Šta da kupim? | 2 | 7.12.2009 16:08 |