![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 24.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam hard od 80 GB SAMSUNG SP0802N. Cackao sam nesto dzampere i prebacivao IDE kablu da mi bude hard i kombo na istu IDE kablu i nekako sam uspeo, ali posle nije hteo da mi se ukljuci windows. Formatirao sam ga ali je prepoznavao kao da mi je hard 30 GB. Instalirao sam windows i radi sad normalno samo sto mi je hard 30 GB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.9.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Verovatno si jumperima podesio disk da bude ogranicen na 32Gb. Pogledaj kako si to uradio, proveri u biosu, pa ako je u redu, ubi sve, i digni ispočetka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Definitivno si džamper podesio tako da se "veliki" hdd predstavlja kao da je mali, što je mogućnost ostavljena da bi mogli da se priključuju na starije matične ploče, koje ih jednostavno, ne vide... ako su u punoj veličini.
Imaš šemu na samom hdd-u, /(samo da jel, provališ s koje se strane gleda) ili na internetu... good luck. Sve je ipak, tu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
I u biosu mi prepoznaje kao 30 GB, a dzamper sam vratio kako je prvi put bio i radi normalno ali i dalje mi je na 30 GB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Uspeo sam da poravim premestio sam dzamper i sad radi.Skinuo sam i seme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Problem sa internetom | solid_snake | Kvarovi | 3 | 27.8.2006 21:11 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |