![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.1.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 7 puta na 2 poruka
|
![]()
Kupio sam bežični ruter TP link tl-wr740n, lako sam ga instalirao i sve je radilo savršeno, međutim pre pola sata konekcija je počela da puca na svakih par minuta, posle toga se veza resetuje i sve lepo radi i posle par minuta opet pukne veza i tako u krug. Da li neko zna o čemu se radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Ja imam baš taj ruter,dobio sam na korišćenje od provajdera, na njemu imam 2 laptopa i 1 desktop.
Što se tiče seckanja i prekida nemam ih uopšte, ruter je hladan i radi ko sat. Da li se slučajno greje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 25.1.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 7 puta na 2 poruka
|
![]()
Problem rešen, ispostavilo se da je na jednom delu kabla polomljena ona "žabica" pa je labavo stajao. Zamenio sam kabel i sve opet dobro radi. Može da se briše tema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Bićeš zadovoljan sa njim, ako primetiš pad protoka,samo ga resetuj jednom u mesec dana.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bokile na korisnoj poruci: | ||
Mr Money (24.1.2013) |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vidim da se pominje router koji sam pazario pre neki dan. Cisto me zanima kakva su vam iskustva sa njim? Planiram 2 desktopa i laptopa na njega, plu nekoliko telefona. Greje li se? Hvala na odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ladan ko špricer, ne brljavi uopšte.
Desi se možda jednom u mesec dana da mi opadne protok al onda ga samo resetujem i sve radi ko sat. Ja imam nakačeno 2 laptopa i 1 desktop. plus burazer kad dođe i on ponese svoj laptop. Ni da štucne. Bićeš zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 8.12.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Imam ruter TL-WR340G
Kablovski (SBB) net radi normalno, ali vajrles ne. Sta je problem? Mobilni se nakaci na net, radi 5 minuta, pa stane (iako je nakacen). Ja se onda skinem, pokusam ponovo, nece. Iskljucim modem iz struje, ristartujem, opet se nakacim i radi 5 minuta. Sta, gde i kako treba da uradim da bi se ruter vratio u normalu? Ovo traje vec 15-ak dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.789 puta na 1.850 poruka
|
![]() Citat:
http://www.tp-link.com/en/products/d...TL-WR340G#down Pise ti tu sve, kako da pronadjes koja verzija ti treba, skines, odes u browser, kucas 192.168.100.1, user i pass su admin i admin, ides u sys tools, nadjes fajl i odradis upgrade |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 31.3.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
imam problem sa ovim ruterom, i ne znam vise gde gresim.
imam SBB net kabal vucem iz modema, klasican UTP kabal, i spojim kablom ruter i mode, oba su u struji, da ne bune zabune, i kabal dovucem do lapa iz rutera, pokrenem instal i instalira ga do kraja, ali nema neta imam ono zuto upozorenja... ![]() ovo sam uradila bar jedno 10x, kablovi su ok vezani pre svakog pokusaja resetujem ruter modem mi je neki stari scientific atlanta ako neko ima ideju cak sam radila i onaj njihov power cycle i menjala ip adresu rutera i ne znam vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1. Iskljuci racunar, iskljuci ruter, iskljuci modem.
2. Ukljuci samo modem, sacekaj da Cable lampica pocne konstatno da svetli. 3. Modem kablom povezi na WAN port rutera, ukljuci ruter. 4. Sve bi trebalo da radi. Eventualno mozes imati problem da ruter ne pokupi automatski adresu DNS servera od modema, tako da u tom slucaju nakon ove procedure udji u Properties LAN konekcije na racunaru i pod IPv4 settings unesi rucno DNS servere, mozes korisititi Googlove, 8.8.8.8 i 8.8.4.4. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
TP Link WR941ND problem sa konekcijom. | Micros | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 14 | 2.11.2012 20:08 |
Problem sa Maticnom plocom A8M2N-LA | Stefan1090_ | Osnovne komponente | 9 | 16.9.2012 19:28 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |