![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Dakle, juce sam kupio Galaxy S 2 sa instaliranim Cyanogenmod 10.1 i poceo da listam podesavanja, jedno po jedno i da ih prilagodjavam kako mi se svidjalo. Medjutim, upravo sam uspeo da aktiviram neku "simulate dual screen" opciju u "Developer Options" delu podesavanja. Stavio sam najmanju rezoluciju koja je bila ponudjena i cim sam kliknuo OK telefon je zakocio i od tad, vec dva sata ne reaguje.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Eh, a kako? Never done before,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1794758
Evo ovde ima sve potrebno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sh0m1 na korisnoj poruci: | ||
mrpesic (24.3.2013) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.379
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Ukratko: nađeš ROM (u .zip formatu), prebaciš ga na SD karticu, ugasiš telefon, pokreneš ga u recovery modu (verovatno power dugme plus volume up ili down, proveri na netu), ubodeš ga na USB (moraš da imaš drajvere za fon na kompu), pokreneš Clockworkmod, odabereš na telefonu .zip koji želiš da uflešuješ i to je cela procedura.
Za potreban softver ćeš se brzo snaći. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
mrpesic (24.3.2013) |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Ok, hvala. Probam to sutra, pa javljam jesam li se snasao. Aaaa je l' postoji mogucnost da mi se brickuje fon ovim postupkom i da li mogu sam da ga povratim iz tog brick stanja ukoliko se bas desi?
EDIT: I je l' moram da ga flesujem istim ROM-om koji je trenutno u njemu, ili mogu da izaberem bilo koji, u bilo kojoj verziji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
proveri da nema neki factory reset da ne moraš da ga flashuješ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
Ako mislis ovaj u recovery modu, upravo sam ga nasao, i pokrecem ga
![]() ![]() EDIT: Resetovao sam ga samo, tj. vratio na fabricka podesavanja kroz recovery mod i sad je sve u redu. Hvala. Medjutim, dok sam malopre istrazivao sajt Cynogenmoda, primetio sam da je ova verzija koju imam instaliranu u Nightly fazi, i da nije stabilna. To onda objasnjava neke bezveze i apsurdne stvari koje su mi se desavale sinoc dok sam prebacivao fajlove u njega - gasio se, nije reagovao i slicno, cim bi ubacio malo veci fajl. Tako da cu verovatno da ubacim neku stabilnu verziju - sto je sigurno sigurno je ![]() Poslednja ispravka: mrpesic (24.3.2013 u 4:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dual Boot opcija | Insecticide | Operativni sistemi | 2 | 15.11.2009 23:49 |